-
Prisutni Članovi 3 Članova, 0 Anonimnih, 61 Gostiju (vidi celu listu)
-
Statistika Foruma
118,9k
Ukupno tema2,7m
Ukupno odgovora
-
Predstojeća dešavanja
-
006 novembar 2025 23:00
Sve do
08 novembar 2025 23:00
-
-
-
Trenutni status članova
-
Dobar Dan Jovane!· 0 odgovora
Zeleo bih da oglasim zimovnik za motore. Sredio sam ogromnu garazu u kojoj cu izdavati pojedinacno mesto za motor u toku cele godine. Nisam siguran gde i kako da postavim oglas pa bih vas zamolio za malo pomoci.
Prostor se nalazi u Bolecu, 15km od Konjarnika. Garaza je obezbedjena video nadzorom i nalazi se u dvoristu moje kuce.
Onog momenta kada motor udje u garazu, slika se kilometraza i stanje motora. Ukoliko vlasnik nece voziti dalje do otvaranja sezone, vadimo akumulator i stavljamo ga na mesto gde nece gubiti kapacitet. Takodje i spremam motore za sezonu. Pranje motocikla, podmazivanje lanca i provera guma. Takodje postoji i opcija da se registruje ukoliko nekome to treba.
Ja ljudima izdajem papir sa svim evidencijama od onog momenta kako je dosao kod nas.
Ova usluga kosta 30eur mesecno.
Za vise informacija, ljudi mogu da mi se jave pute WA ili Vibera, kao i poziva na +381 62 1507480 ili e-mail: aizgarevic@gmail.com
Hvala unapred!
-
Čitao slučajno forum pa video da otvaras tuning u pančevu,· 1 odgovor
dokle je to stiglo? Ja sam u Vršcu, uskoro moram da zamenim lanac bregaste i ostali servis pa mi je u glavi mapiranje motora, poskidao sam pre godinu dana sajle, poručio servo eliminatore (ostao je katalizator, stavljen samo akrapovič), pa mi drnda u nižim obrtajima, to bi trebalo da se sredi... pošalji ako nije frka broj telefona, ili fb... pa dogovaramo šta bi moglo da se odradi
Aca
-
Prosto se divim kako je ovaj covek pametan i kako je strucan u procenama🤣🤣🤣· 8 odgovora
P.S.ako moze objasnjenje,kako se prodaje motor sa varenim blokom i lomnjenim plastikam,i kako ovakav profesionalac to nije primetio🤔🤔🤔
-
Ako kolega ne bude zainteresovan za bisage ja bih dosao da ih pogledam. Komsije smo na Vidikovcu· 0 odgovora
Danko 063 231 977
-
-
Najnovije Teme
-
Statistika Članova
-
Reklamne Teme
-