Nenadbg88 1585 Napisano juče u 13:10 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su kineska kopija modela Givi e360. Zapremina im je 40L svaki.Napravljeni su od jake plastike, identicno originalu, i vrlo su izdržljivi. Monokey kačenje.Kada sam ih kupio bila je potrebna modifikacija u vidu proširenja plastike na mestu gde ulazi kljun da bi sve leglo kako treba. Vidi se na slici.Ja sam sa njima proputovao pola evrope i bio vrlo zadovoljan. Sada sam dobio nove trk35 pa ovi idu na oglas.Cena 120eurMolim vas kontaktirajte me direktno na telefon, poruka, viber, wa, poziv. Послато са 24115RA8EG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 915 Napisano pre 23 sati (promenjeno) Drug član, 716 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su koferi koje je prodavao pokojni Lucky sa foruma? Ja imao jedan na TDM-u kao top case, vozio ga 4-5 godina, s njim i prodat. Odlican kvalitet. Promenio pre 23 sati član JoeD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1585 Napisano pre 23 sati Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, Lakijevi. Ko ih ima zna kakvi su. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 11104 Napisano pre 23 sati Drug član, 3447 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Izvrsni. Meni je @lencuga poklonio jedan za rođendan pre skoro 15 godina. Motori se menjaju, top case ide s jednog na drugi. Bedevija ga s radošću nosi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...