Jovan Ristic 6684 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 5374 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan CFMOTO je prošle godine predstavio novi podrend, cenovno pristupačnijih (čitaj jeftinijih) motocikala. Jedan od tih motocikala je i Dual 250 koji košta samo 2.990 EUR. U realnosti sam ga fino izmučio, istestirao detaljno i pravo da vam kažem nemam nekih zamerki. Uštede zbog kojih je i cena niže ogledaju se u tome što je npr. ogibljenje bez podešavanja, a čak i takvo je odlično. Zadnji amortizer se ne sabija puno, dokaz za to je što se klirens spusti za svega 1 cm kad sednem natovaren sa opremom. Klirens inače iznosi 245 mm, ali nisam nijedno zakačio štitnik kartera, iako sa baš upao u neke sačuvaj Bože terene. Motor je dobro izbalansiran, kad se napravi neki skok prednji kraj ne pada tako lako napred. Uglavnom, napisao sam detaljan tekst, i u njemu sve što sam zapazio i sve što je bitno u vezi ovog motocikla. CFLITE Dual 250 - Sposoban da savlada i ono što ne očekujete od njega - BJBikers.com BJBIKERS.COM CFLite je novi podbrend fabrike CFMOTO, a prvi motocikl iz ove serije je Dual 250 koji predstavlja pravi dual sport motocikl, koji je cenovno pristupačan gotovo svima, a pri tom ima više nego... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...