Jovan Ristic 6803 Napisano Septembar 14 Ne silazi, 5391 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan CFMOTO je prošle godine predstavio novi podbrend, cenovno pristupačnijih (čitaj jeftinijih) motocikala. Jedan od tih motocikala je i Dual 250 koji košta samo 2.990 EUR. U realnosti sam ga fino izmučio, istestirao detaljno i pravo da vam kažem nemam nekih zamerki. Uštede zbog kojih je i cena niže ogledaju se u tome što je npr. ogibljenje bez podešavanja, a čak i takvo je odlično. Zadnji amortizer se ne sabija puno, dokaz za to je što se klirens spusti za svega 1 cm kad sednem natovaren sa opremom. Klirens inače iznosi 245 mm, ali nisam nijedno zakačio štitnik kartera, iako sa baš upao u neke sačuvaj Bože terene. Motor je dobro izbalansiran, kad se napravi neki skok prednji kraj ne pada tako lako napred. Uglavnom, napisao sam detaljan tekst, i u njemu sve što sam zapazio i sve što je bitno u vezi ovog motocikla. CFLITE Dual 250 - Sposoban da savlada i ono što ne očekujete od njega - BJBikers.com BJBIKERS.COM CFLite je novi podbrend fabrike CFMOTO, a prvi motocikl iz ove serije je Dual 250 koji predstavlja pravi dual sport motocikl, koji je cenovno pristupačan gotovo svima, a pri tom ima više nego... 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 7437 Napisano Septembar 14 Drug član, 793 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Lep opis, zanimljivo motorče, i više nego korektna cena. Sa kakvim gumama dolazi? E, da, potkrala se jedna greškica u tekstu, "Pokreće ga jednocilindrični, vodeno hlađeni četvorocilindrični agregat ..." Ništa bitno, al' čisto da prijavim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6803 Napisano Septembar 14 Ne silazi, 5391 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, RaS je napisao: Lep opis, zanimljivo motorče, i više nego korektna cena. Sa kakvim gumama dolazi? E, da, potkrala se jedna greškica u tekstu, "Pokreće ga jednocilindrični, vodeno hlađeni četvorocilindrični agregat ..." Ništa bitno, al' čisto da prijavim. Alal mi vera kako sam četvorotaktni pretvorio u četvorocilindrični Gume su nekog kineskog proizvođača, sa unutrašnjom gumom. Da me tačno neko pita kako se proizvođač guma zove, ne bih znao da ponovim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2559 Napisano Septembar 14 Drug član, 696 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Jovan Ristic je napisao: Alal mi vera kako sam četvorotaktni pretvorio u četvorocilindrični Gume su nekog kineskog proizvođača, sa unutrašnjom gumom. Da me tačno neko pita kako se proizvođač guma zove, ne bih znao da ponovim. To sto je naziv gume se gleda samo...ne cita se kao u elitnom restoranu imena jela,pokazes prstom i kazes ovo cu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 683 Napisano Septembar 14 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Ima li vec vlasnika? Kakvi su svakodnevni utisci? Ovo deluje kao odlican motor za imati na vikendici ili kuci na selu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 352 Napisano Septembar 17 (promenjeno) Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I meni je zagolicalo mastu ovo motorce, gledao sam neke slovake kako ga testiraju i kazu da je bolje vesanje od CRF 300 i da je odlican za TET. Voleo bih da cujem nekoliko nezavisnih misljenja i iskustva kolega sa foruma, koji su vlasnici ovog motorina, ako ih ima. Izgleda mi kao direktan konkurent CRF 300 i Voge 300 Rally a cena je bas primamljiva, dodje mi da ga kupim samo da bih ga probao. Kupac ima dva ova duala za jednog emtejca 450 Promenio Septembar 17 član mandrak_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 10233 Napisano Septembar 17 Ne silazi, 3431 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako može da bude konkurent vogeu i crfu za tet sa 150mm hoda? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 5205 Napisano Septembar 17 BJB Maxi Scooter Club, 1521 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan I meni je to čudno, baš mali hod s obzirom na klasu. Cena jeste super ali NajboljiMotorNaSvetu je prethodne 2 sezone bio na akciji za 3400 krajem godine, nije isključeno da bude opet.. a deluje da je ipak dosta ozbiljnija sprava. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 438 Napisano Septembar 17 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj sad da preterujemo, kako najbolji motor a da nije crvene boje 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 1099 Napisano Septembar 17 Zainteresovan, 540 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, živke said: Kako može da bude konkurent vogeu i crfu za tet sa 150mm hoda? Marketing i pare čine čuda. Za nekoga ko tek ulazi u ovaj svet, šta on zna koja je stvarna razlika između 150 mm i 220 mm hoda ogibljenja? Ako ljudi koji voze kažu da je nešto dobro ili bolje, normalno je da ćeš im verovati. Ovo pišem kao neko ko nije imao pojma koliko u off-roadu zapravo znače veći hod ogibljenja, odgovarajuće opruge, spušten pritisak u gumama i još gomila sitnica. A svojevremeno sam bio ubeđen da sam vrhunac off-roada dostigao vozeći Scrambler. Tek kad probaš i stekneš iskustvo, shvatiš koliko te marketing i tuđa mišljenja mogu ubediti da nešto „radi posao“, dok zapravo još ni ne znaš šta sve pravi razliku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 10233 Napisano Septembar 17 Ne silazi, 3431 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Upravo. Ovaj cf meni pre deluje kao konkurencija odnosno direktan upgrade Pede TEK 250, kao kvalitetniji pristupačan i univerzalan svakodnevni motor. Moći će i on naravno svuda da se vozi, ali teško mi je da zamislim da će moći da bude konkurentan pomenutim motorima van puta. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 352 Napisano Septembar 17 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovde momci testiraju dual 250, tecno govorim slovacki pa je meni video dobar ali ima CC i moze da se ukljuci prevod mada momci dosta brzo govore pa je teze ispratiti prevod. Inace ih pratim duze vreme, peglaju off i dosta kritikuju kineze ali objektivno. 450 MT ih nije bas odusevio na primer. Dual porede sa hondom jer je jedan od njih imao CRF 300 sa aftermarket vesanjem. Meni se svidja kako izgleda i kako je napravljen, ali kakav je u voznji ne znam, zato me interesuje neko nezavisno misljenje. Tacno je da ima slabiji klirens i hod vesanja od konkurenata ali ispada da za "turiticki" off road to nije tako veiki nedostatak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6803 Napisano Septembar 17 Ne silazi, 5391 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Tamo gde sam prošao sa Voge 300 Rally, lakše sam prošao sa Dual 250. Kako i zašto, ne znam. Dual 250 mi je tačniji od Voge 250 i nije toliko mekan. Biće da su se poigrali sa oprugama, jer isti skok koji sam radio sa Dual 250 radio sam i sa Voge 300 Rally i nekako mi je sve lakše da izvedem na Dual-u. Plus mi Dual 250 deluje kvalitetnije. Voleo bih da i neko od vas koji više vozite off probate i Dual 250 i da iznesete ovde mišljenje. Vidite, više sam potkovan za asfalt nego za off. Off road vozim tu i tamo i kao da ga ocenjujem iz ugla prosečnog korisnika za off. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...