Jump to content

Moto Zajednica

lencuga

CS Admini
  • Broj tema i poruka

    949
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu lencuga

  • Rođendan 29.08.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    vrsac / bgd bezanija
  • Motocikl
    KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

lencuga's Achievements

Ne silazi

Ne silazi (5/6)

12,4k

Reputacija u zajednici

  1. Eto resen problem cas posla. Jos samo da nick napises kako treba i sve je ok ( i meni se cesto desi da permutujem slova ).
  2. Ja mogu da te pustim u svoju garazu al jbg meni tamo ukrase auspuhe. Sto je inace postala masovna pojava ovde. Ali ako zelis meni nije problem.
  3. Broj 42.5, malo nosene, kao nove. Cena 80 eura ukljucujuci postarinu.
  4. @Skittles, nasao sam neke zamerke korisnika kod zumiranja gugl mapa na samom uredjaju, ne znam da li je isti uredjaj kao sto ti imas. Da li si primetio to?
  5. @Skittles, da li nosac uredjaja ima pozadi 4 rupe za srafove i ako ima da li znas na kom su razmaku? I da li se vreme na uredjaju svaki put resetuje kad ga skines sa napajanja?
  6. Isporuceno drugu clanu @matke92, sa srecom da ih nosis, jos jednom izvini za kasnjenje u dostavi .
  7. Evo i ja zato ih prodajem . U subotu saljemo nesto dole pa cu ubaciti i patike, bice do srede ili cetvrtka kod Gose u bloku 30, probas pa ako ti odgovaraju super ako ne naci ce se vec neko. Ok tako?
  8. Pa jesu, a sta sam ja napisao 28, ma jok 29 su (klasican odgovor prosecnog fb prodavca motoopreme) . Jbg zao mi je. Vidi, ako si 99% siguran da ti odgovaraju nesto mozemo da napravimo, malo mi je komplikovano da ih saljem iz Beca za Vrsac pa posle za Bgd a ti da kazes ne svidja mi se boja .
  9. Broj 43 ali veci kalup tako da idu dalje. Nosene veoma kratko. Cena 80 eura sa uracunatom postarinom.
  10. Da li jos imas cuturu i porciju?
  11. Sve je do vlasnika motora, nema veze sa geografijom, slusao sam drugara vise od sat vremena kako se unapred cenjka sa majstorom i pre nego sto je oterao motor kod njega da ustanovi sta je kvar. Naravno da ga je majstor skinuo sa Q i naravno da je ovaj nasao "majstora" za malo para na kraju. E sad sta je i kako uradjeno na motoru mozete da zamislite ... Inace je drugar od onih koji kod vizira drze magicnu krpu i lickaju motor cim stanu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja