Jump to content

Moto Zajednica

Hacky

Članovi
  • Broj tema i poruka

    542
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Hacky

  • Rođendan 21.12.1987.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda CBF 1000

Poslednji posetioci profila

4007 profile views

Hacky's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

599

Reputacija u zajednici

  1. Je l može pojašnjenje na šta ovde konkretno mislite? Inače, jako mi je krivo zaista ali verujem da je odluka na mestu.
  2. Da, ja sam recimo prezadovoljan svojim Pirelli Metzeler Angel GT gumama
  3. Ali ima Pirelli Metzeler gume!
  4. Nemam pojma, ako je neko brzi od mene nek me pretekne slobodno, koji god motor vozio, nemam apsolutno nikakav problem da se sklonim svaki put kada i ako me to ne ugrozava i nikad se ne natezem sa takvima, iskljucivo sebe radi. Ali ovo preticanje po krivinama gde ugrozava ne samo sebe (za sta me realno zabole) nego i mene, e to me bas izludjuje. I primecujem da u 90% slucajeva to budu veliki novi advenčr turing zanakrajsvetainazad motori...da l ta elektronika tako dobro radi ili su to sve tako dobri vozači ili sam ja retard il sve zajedno pomalo jbmliga...
  5. Razmišljam da li uopšte da pišem ovde ili ne, ali dosta često mislim o ovome u poslednjih par dana pa hajde da kažem. U poslednje dve vožnje prošlih nedelja i oko 1000km, jedine dve rizične ili možda pre neprijatne situacije su bile kada me kolona mamlaza na GSovima pretiče u sred krivine. Znači tek što krećem na vožnju, idem iz BG-a na jug i na onim nepreglednim krivinama na Avali me u sred krivine sustiže i prestiže voz debila kojima ne pada na pamet da možda puste gas i sačekaju pravac koji ide odmah iza krivine, nego njih trojica-četvorica apsolutno moraju jedan za drugim maltene točak uz točak da me baš svaki svi odmah i tu preteknu, prelazeći u suprotnu traku i nazad u moju, sve u finom nagibu. I tako oba puta, sve gsovi sa sakrivenim tablicama i sve u sred jbne slabo pregledne krivine. Mislim razumem ja sve i adrenalin i trekšn kontrol i da je su to super stabilne i sjajne mašine i da realno mogu da me obiđu, ali brate da li baš mora u sred nepregledne krivine, na javnom putu. Meni lično nije toliko strašno iako sam morao u sred krivine ja na njih da pazim i da gledam da ne menjam putanju ili ne kočim. Prilično sam spor vozač i gledam stalno u retrovizor i sklanjam se u stranu da propustim bržeg od sebe kad god mogu (ne i u krivini), ali šta kada takav bahati bavarski voz naleti na nekog ko će se u sred krivine iscimati jer ne očekuje da će na par desetina cm od njega da proleću Rosiji dok je oborio (ili misli da je oborio) motor. Pa samo par minuta pre nego što me je prvi put tako spektakularno pretekla kolona, par krivina ranije, dečko na motoru je na moje oči ispravio krivinu i zaustavio se u šiblju jer je precenio svoju brzinu. Ne smem ni da zamislim kako mu je bilo kada su ga posle toga stigli ovi trkači. Ili šta bi se desilo da je, dok su mene obilazili, nama u tom trenutku u susret nailazila druga kolona idiota. Ne znam ni zašto sam ovo napisao ali eto. Ako ništa da podelim svoje jedine ,,kritične" situacije u prvih 1000km u sezoni po Srbiji u kojoj svi znamo kako se vozi. Možda neko ovo pročita pa sledeći put sačeka pravac i žrtvuje dragocenih par desetinki u tom stintu na Raljaringu.
  6. Ako se ovo može desiti nekome ko je vrhunski vozač, može svakom i to treba da bude poenta i treba pisati o ovakvim stvarima. I apsolutno se ne slazem da je svakome zapisano negde kada će pasti i da će se sranje desiti pre ili kasnije kako god mi vozili. Što se same nesreće tiče, ja po snimku ne bih rekao ni da je baš toliko prebrzo išao, ne mnogo brže nego automobil koji je na početku snimka išao u istom pravcu. Takođe, čini mi se da je žena sa autom stala kada ga je videla i blokirala mu put. Jako mi je žao zaista.
  7. Mislim da je ideja da forumasi ponude ako neko ima nesto konkretno na prodaju, a ne ,,sta da kupim?".
  8. A koliki treba da se ostavi depozit da bi se probao motor?
  9. Je l može info od nekog ko je bio ili ko ide ovih dana da li su izložene i Honda CRF300L ili samo CRF300L Rally?
  10. Nisu to troškovi sklapanja, to su troškovi obrade papirologije, što je još crnje. edit: ,,Dodatni troškovi uključuju troškove nultogservisa, logistike, pripreme vozila i dokumentacije vozila."
  11. Svratili smo posle danasnjeg fijaska u Požegi da vidimo i ovaj bajk, skoro bez bilo kakve najave. @profesorkosmosic nas je docekao i odlozio svoje obaveze da vidimo motor, hvala jos jednom. Iako nismo kupili jer burazeru ne odgovara visina, ja sam odusevljen toliko da razmisljam da ga uzmem za sebe. Sve izgleda kao sto i pise i svaka preporuka sa moje strane.
  12. Bili smo danas da vidimo motor. Ovo sa slika nema veze za stanjem. Motor je izlupan, plastike izguljene, blatobran polomljen i drzi se na plasticnim vezicama, migavac polomljen, dekle izguljene, poluga kocnice savijena, kao i slajderi koji se cesu o agregat, a viljuska je kriva. Gume i lanac su katastrofa ali to ruku na srce i pise. Neimenovanom ,,mladom kolegi sa foruma" koji nema ne znam dovoljno cega da postavi oglas i koji na moje komentare odgovara da on tako vozi zelim da sto pre bar ispravi viljusku ako nista da se ne bi jos gore olupao i da sledecem kupcu kaze sta i kako jer nece svi koji zapucaju 200km biti tako blage naravi kao ja. Takodje, veliki pozdrav za sashaca koji je postavio oglas ovde na forumu i bez cijeg doprinosa ne bih ni zapucao iz BG do Pozege da vidim ovu kantu. Ovo je cist primer da pravila da se kace oglasi sopstvenih motora nisu uvedena bez razloga, ja sam se opekao, pa pisem ovde ovo da ne bi jos neko zajebao.
  13. Hacky

    NC750X 2016

    Cao drugari, idemo za neki dan da pogledamo neku NC 700 S A2 za burazera. Nisam nasao posebnu temu za nju ako ima izvinjavam se ali kapiram da je ista masina. Sta kazu vlasnici, na sta obratiti paznju generalno?
  14. Honda CB 500 X A2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CB 500 X A2, 2014. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 54900 km, Požarevac. Cena... Je l poznat nekome? Takođe mišljenja i utisci su dobrodošli, s obzirom da slike nisu sjajne.
  15. Hacky

    Honda CBF 1000

    To je gotovo sigurno previse. Ne znam zasto u servisnoj pise 3,5 ali pre je 3L nego 3,5. Par puta sam poverovao uputstvu pa sam odlivao. Motor na ravno, pratis u prozorcicu pa polako.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja