Jump to content

Moto Zajednica

Hacky

Članovi
  • Broj tema i poruka

    535
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Hacky

  • Rođendan 21.12.1987.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda CBF 1000

Poslednji posetioci profila

3953 profile views

Hacky's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

532

Reputacija u zajednici

  1. Svratili smo posle danasnjeg fijaska u Požegi da vidimo i ovaj bajk, skoro bez bilo kakve najave. @profesorkosmosic nas je docekao i odlozio svoje obaveze da vidimo motor, hvala jos jednom. Iako nismo kupili jer burazeru ne odgovara visina, ja sam odusevljen toliko da razmisljam da ga uzmem za sebe. Sve izgleda kao sto i pise i svaka preporuka sa moje strane.
  2. Bili smo danas da vidimo motor. Ovo sa slika nema veze za stanjem. Motor je izlupan, plastike izguljene, blatobran polomljen i drzi se na plasticnim vezicama, migavac polomljen, dekle izguljene, poluga kocnice savijena, kao i slajderi koji se cesu o agregat, a viljuska je kriva. Gume i lanac su katastrofa ali to ruku na srce i pise. Neimenovanom ,,mladom kolegi sa foruma" koji nema ne znam dovoljno cega da postavi oglas i koji na moje komentare odgovara da on tako vozi zelim da sto pre bar ispravi viljusku ako nista da se ne bi jos gore olupao i da sledecem kupcu kaze sta i kako jer nece svi koji zapucaju 200km biti tako blage naravi kao ja. Takodje, veliki pozdrav za sashaca koji je postavio oglas ovde na forumu i bez cijeg doprinosa ne bih ni zapucao iz BG do Pozege da vidim ovu kantu. Ovo je cist primer da pravila da se kace oglasi sopstvenih motora nisu uvedena bez razloga, ja sam se opekao, pa pisem ovde ovo da ne bi jos neko zajebao.
  3. Hacky

    NC750X 2016

    Cao drugari, idemo za neki dan da pogledamo neku NC 700 S A2 za burazera. Nisam nasao posebnu temu za nju ako ima izvinjavam se ali kapiram da je ista masina. Sta kazu vlasnici, na sta obratiti paznju generalno?
  4. Honda CB 500 X A2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CB 500 X A2, 2014. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 54900 km, Požarevac. Cena... Je l poznat nekome? Takođe mišljenja i utisci su dobrodošli, s obzirom da slike nisu sjajne.
  5. Hacky

    Honda CBF 1000

    To je gotovo sigurno previse. Ne znam zasto u servisnoj pise 3,5 ali pre je 3L nego 3,5. Par puta sam poverovao uputstvu pa sam odlivao. Motor na ravno, pratis u prozorcicu pa polako.
  6. Hacky

    Kupujem R

    Jeste, stoji jadna, ne vozi se, nemam kad...
  7. Ja bih ovaj dodatak za gas izbegao, mada nemam nikakvih iskustava sa tom i sličnim napravama. Ako ne možeš da sam držiš gas, stani i napravi pauzu. Od opreme na spisak dodaj obavezno termo potkapu, što dublju i po mogoćstvu od vindstopera ili nečeg sličnog. Čepiće za uši isto. Kod dugačkog putovanja je glavna stavka održavati koncentraciju (posebno na autoputu) a ukočen vrat, prsti, ligamenti ili buka znatno odmažu tome. Pravi što češće kratke pauze. Enduro na autoputu je katastrofalna smaračina (mada mi je generalno autoput smaračina u svakom slučaju). Meni je na africi pomagalo da s vremena na vreme ustanem i razmrdam noge i dupe, to je jedna od prednosti endura. I najvažnije od svega: nemoj da forsiraš bez potrebe. Ako vidiš da ne ide bolje je stati, odmoriti ili prenoćiti nego rizikovati glavu i juriti destinaciju po svaku cenu. I s tim na umu treba planirati put - sa što više lufta. Tako da predlažem da odvojiš što više dana za putešestvije i rasporediš vožnju da bude što manje napor, koliko je to uopšte moguće.
  8. Hacky

    Suzuki SV 650/s

    Pozdrav sekti, da li neko ima ili zna nekog da ima ili zna nekog da zna nekog da ima novi SV 2016+? Kakvi su utisci i mišljenja?
  9. Zadovoljstvo je obostrano. Hvala još jednom na gostoprimstvu i drugarskom pristupu, drago mi je da smo se upoznali i vidimo se na nekoj vožnji Bože zdravlje.
  10. Ja bih rekao...da su nijanse u pitanju! Sam cu izaci.
  11. Hacky

    Kupujem R

    Aktuelno. Bez guranja moliću.
  12. https://www.polovniautomobili.com/motori/21021074/suzuki-gsxr-750-limited-edition?&show_date=true Je l poznat nekome bajk? Misljenja?
  13. Hacky

    Kupujem R

    Uhvatio me pundravac pa hajde da se oglasim. Kupujem R, 600+ cc, vaš ili od nekog vašeg, sa poznatom istorijom, neizudaran i da ne troši ulje. Po mogućstvu 636, ali nisam gadljiv ni na veću kubikažu. Budžet 3-4k evra recimo, može zamena za CBF1000. Apsolutno nije hitno niti je zapelo da kupim bilo šta. Ponude molim ovde ili na pp. Hvala na pažnji.
  14. Znaci kakvi su ovo carevi iskreno se nadam da im je Dukati debelo platio reklamu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja