Jump to content

Moto Zajednica

mali_veseljak

Članovi
  • Broj tema i poruka

    949
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu mali_veseljak

  • Rođendan 06.06.1979.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Banjaluka
  • Motocikl
    Triump Tiger 800 XRT

Poslednji posetioci profila

2181 profile views

mali_veseljak's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

1,1k

Reputacija u zajednici

  1. Napravismo juce prelijepih 300 km. Dogovor je bio da obidjemo rodnu kucu Branka Copica ali do tamo da stignemo uzbudljivijim putem:) Krecemo iz Banjaluke pa preko Manjace dolazimo do Kljuca, gdje pravimo kracu pauzu na starom gradu. Nastavljamo dalje do Bos. Petrovca i skrecemo prema Grmecu. Par kilometara nakon Petrovca pocinje makadam i penjanje na Grmec. Put je ok, sumski makadam ali na nekim dionicama je veliko blato. Nakon nekih 40 kilometara izlazimo na asvalt i dolazimo do hotela Korcanica, barem onoga sto je od njega ostalo. Pored hotela je i memorijalni kompleks Korcanica, spomenik partizanima. Nastavljamo dalje i ubrzo stizemo do rodne kuce Branka Copica. Kuca je obnovljena 2020. godine sredstvima vlade Republike Srpske. Nema nikoga od zaposlenih ali kljuc stoji kraj vrata i sve se moze obici. Jako je cisto i uredno. Nakon obilaska idemo preko Novog Grada i Prijedora nazad za BL. Grmec je stvarno predivan i svi ti dijelovi oko njega. Na zalost dosta je porusenih kuca u koje se niko nije vratio.
  2. A koja je referentna vrijednost za tiger 800 2019. god?
  3. Imam ja cobrra podmazivac. Odlicna stvar. Svako punjenje goriva..cca svakih 300km zavrnes cep za za cetvrtinu kruga. Ako je kisa moze i za pola kurga. Vozis nekih 5min malo sporije da podmaze lanac ravnomjerno. Kada se potrosi svo ulje dospes npvo u posudu i ides dalje.
  4. Momak koji mi odrzava kaze da je to ok i da se ne sikiram..... Vidjecu, trebam mijenjati ulje pa cu ga natjerati da nastima. Mjereno jw dok se nije ugrijqo skroz. Pogledacu sutrq na 85c kad bude.
  5. Znam da ne vozim motor iz teme ali je slicno Mozda nekome nekada zatreba. Sad sam gledao i ovakva je situacija: Cilindar 1 590 Cilindar 2 550 Cilindar 3 550 Da li je to ok?
  6. Ja se ne bih u to upustao kao ti Ucitao bih novu mapu...za sada.
  7. Svasta. Na Tuneecu stranici pise za moj model (po SN) da ide preko BT ali samo OBDLink LX ili MX.
  8. Mozda nekome nekada zatreba. Zakomplikovali su ga najstrasnije. YES - The ELM 327 (Bluetooth) also works with TuneECU, but only with TuneECU for Android. Restriction: reading the map from the ECU is not possible with a Bluetooth connection. Reprogramming the ECU is only possible with a Bluetooth connection for those models that are specially marked in the bike list. And only possible with special Bluetooth adapters, such as the OBDLink LX or the OBDLink MX.
  9. Probacu opet autra. Ucitam ja mapu ali nisam uspio upisati. Isto tako ne znam kako da vidim koja je na motoru trenutno. Ma ranije sam ja radio adaptacije, ponistavao servis, iscitavao greske i sve ostalo...bez problema.
  10. Nista napravio nisam. Nema opcije ni da procita ni da upise mapu...ili sam ja glup.
  11. Ovo je dok nije konektovan na ECU. Samo sam gledao ovako sta moze.
  12. @N.F.S. Na 800 imaju samo prve dvije opcije
  13. Ako mene pitas, nisam isao do motora. Skinuo sam mapu sa tuneecu sajta i pise revizija 0.1. Mozda i nema novija, ko ce znati. Moram vidjeti sta je na motoru.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja