Jump to content

Moto Zajednica

kokot

Članovi
  • Broj tema i poruka

    116
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu kokot

  • Rođendan 18.05.1993.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Belgrade
  • Motocikl
    Super Tenere XT1200Z

Contact Methods

  • Skype
    milenko9211

Poslednji posetioci profila

1053 profile views

kokot's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

383

Reputacija u zajednici

  1. Jaoooo kako nijesu bar broj manje. Inace 46 nosim i msm da 48 malo prevelike. Jedina nada je da vidim koja je duzina uloska.
  2. Prosle godine (2023) 40 000 km predjenih. Nekoliko padova, doduše ja u padove ne računam kad motor padne u mjestu i bilo je par puta jer sam se ja glupirao po kamenjaru/blatu/pijesku itd. Prvi pad i brzina 30-40 na sitnom Pijesku, prelazim dine koje je vjetar nanio preko nekog malog putica, tačnije više dina do one “kobne” kad motor zanese u lijevu stranu i ja uspijem da vratim u desnu, motor se zabode u pijesak točkovima pri padu a ja na haj sajd (leti leti bijeli golube) klepih u pijesak i na sreću ništa osim povrijeđenog ega i osmjeha Marokanaca u blizini. Drugi pad koji se može svrstati u ozbiljne padove, novembar 2023 ujutru kiša padala asfalt mokar, hladno napolju i na sve to meni gume Mitas turing force sa 20k km (pojedene). Pravac prema gradu, pored crkve na čukarici se vazda zaleti sa semafora i na ukljucenje na obrenovacki put zavoj, dvije trake i automobila samo iza mene (oni sa semafora) brzina između 100 i 110kmh. Momenat kako je nagazio zadnji točak bijelu liniju tako smo se stvorili u horizontali i ja i motor i oba pravac u bankinu. Posle udara i tumbanja i svega sto slijedi ustajanje dizanje motora skupljanja stvari i rekapitulacije povreda situacija je bila više nego zadovoljavajuća. - Kod motora samo slomljen top case (jer je sa njim udario u bankinu), ogrban skid plate (jer štrči sa strane), oguljena torbica za kreš bar i ćošak desnog kofera obrušen. - oprema odradila svoje (dobra strana he hladno vrijeme i nošenje opreme u full-u) tj jakna odrljana cijela, pantalone za baciti, rukavice pocijepane (ljetnje platnene) i slomljen sat, - ja bez povrede, osim ogrebotina na lijevom zglobu dje je sat bio al ništa vrijedno pažnje. Baj d vej: top case zalijepljen može se koristiti bez problema.
  3. Kakvi su bili popusti juce na otvaranju? Na sajmu je bilo 10%, i kartica se osjetila laksa kad sam izasao sa sajma
  4. Moram dodati da je ovo vrh jakna, istu vozim vec neko vrijeme, ista je prosla sertifikaciju kod mene na 2 stepena i na 45+ na istom putovanju. Sa jaknom nema greske!
  5. @DarkoČa +381 65 6822 658 da moja greška i izvini na kasnom javljanju. @Dule Sebeški hvala!
  6. @Forsberg je*es me na viberu, je*es me uzivo sad si dosao i na forum da me je*es Na zalost ne mogu
  7. Hvala stari! Nema još fiksnog datuma, ideja je da se prodaju dolomiti brze jer su čak bliži i lakše je doći do njih. Planiram da imam jedan dan viska (hvala na savjetu za više). Mada, ovo je samo predlog bio, ne znam ni da li ću stići da ostvarim ove godine zbog nekih drugih životnih izazova. A da, sto se tiče smjestaja zbog cijene ideja je bila kampovanje osim Cirih i Bormio.
  8. Pa to su predstavljale tackice ali ako kazes da izbacim Umag onda ti je to zavrseno!
  9. Kad smo kod goriva/tocenja par zapazanja mojih: - Jug Fra (pored Nice) opsta katastrofa, gorivo skupo kao svetog petra kajgana a za gratis dobijas one crnce koji vire iza coskova i domundjavaju se pogledima izmedju kamiona/coskova. Aj ostavi stvari i motor i podji do WC-a. - Sto se tice rezervacije sredstava, bude u roku od par minuta povracaj i kroz jug Fra i na Korzici vratili sve u roku od par min (moguce kad je visoka sezona da hoce da traje po dan/dva ali ne bi trebalo vise). Bar su sad ti sistemi super brzi. - Ita isto brzo vracaju (isto par min) a gorivo jebe kevu ako on mora da toci. Ja sam kod Djenove neznajuci platio skoro pa 3e litar jos onaj oce samnom da se svadja sto ja ocu da natocim. Takoreci naucio sam na tezi nacin da treba da vodim racuna na kojoj tocilici tocim gorivo.
  10. Tebe sam ja vidio na Adi. Tačnije tvoj motor par puta smo se mimoišli.
  11. Ocekujemo gomilu snimaka sa TT-a (ako imas tiktok ili neku drugu drustvenu mrezu daj link). A ja placam pivo po povratku da cujem utiske uzivo!
  12. Ako GS trosi ulje, ne znaci da ostali trose! P.S. salim se kolega.
  13. Sigurne nebeske staze druze!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja