Jump to content

Moto Zajednica

Astral

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3919
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

4 Pratilaca

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Lyon
  • Interests
    Žene i poneki motor.
  • Motocikl
    Klx650,a Tdm u srcu.

Poslednji posetioci profila

3601 profile views

Astral's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

6,2k

Reputacija u zajednici

  1. Juri 4tx godista proizvodnje nakon '99 i izbeci ces mnostvo problema. Ima drugaciji menjac od 3vd i ne pati od te boljke sa trecom brzinom, ima merac goriva i bolji zadnji amortizer. Po meni 3vd je lepsi motor zbog ona 2 okrugla fara ali u tom budzetu bolje juri te poslednje generacije 4tx. Pazi se uvoza iz CH jer u njihovim saobracajnama se ne upisuje datum proizvodnje kao u Srbiji nego datum prve registracije. Ako uzimas iz CH gledaj da se kolor sema slaze sa godistem. Da ne kupis zlatno sivi 4tx koji je '96 umesto crno zlatnog koji je realno '99god. A oba u saobracajnoj imaju '99 upisanu kao godinu proizvodnje(prva registracija u ch). Jbg nadam se da ces razumeti. A inace Tdm je super izbor za drugi (po redu) motor. Pitom je i odlicno se vozi.
  2. Viktore da nisi slucajno sam radio restauraciju tog apn? Niklovao i sl?
  3. Koristio sam uv5r. Za potrebe komunikacije dok vozimo. Radi odlicno, izradjen dosta dobro. Baterija mu je u letnjem koriscenju umela i 2-3 dana voznje izdrzati. Domet mu je 500-1000m zavisi kolike su krivine bile. Na pravcu moze dobaciti dalje.
  4. Ovde fale samo pauci i svi moji strahovi su na jednom mestu. Svaka tebi cast, ja dole ne bih. Imam druga spelologa, luda glava sa ogromnim mudima.
  5. Prejake su krave! I poneki vo lezi na livadi. Mnogo lepo mesto za bleju! Oaza mira.
  6. 2 godine gledam dual sport. Ili su mrtve lesine u koje ne vredi uloziti dinar ili su skupi do te mere da jednostavno ne postoji razlog da ga kupis polovnog. Tipa dr kosta kao polovina novog crf,a star 15+ god Van svake pameti. Ponuda polovnih dual sportova kod nas je uzasna. Vec duzi vremenski period. Ovaj klx trazi dosta posla ali mislim da ce biti ok kada se malo ulozi ljubavi i neki dinarcic.
  7. Kada je dr Hofman posetio svog dobrog prijatelja u Japanu sluzbeno angazovanog na poziciji dizajnera u Kawasakiju, nastale su kolor seme par modela iz tog doba.
  8. Astral

    TDM Srbija

    Na slici broj 3 snimana je scena Top Gear-a kada voze po Rumuniji. prelepa emisija koja opisuje tu lepu zemlju. 3.40s Inace odgledajte celu epizodu ko nije.
  9. Sada se vec ponavljamo. Kao sto rekoh. Potrebno je samo uvrstiti u godisnji kalendar dogadjaja i organizovati civilizovano. Ja verujem da ce do toga doci. Dajte ljudima malo vremena. Ne moze odmah sve biti savrseno. Ajmo malo strpljenja i razumevanja. Organizatoru nije lako. Sledece godine ce biti bolje. Pa one tamo jos bolje i tako to ide.
  10. Planina je svacija. Ako neko uziva da vozi svoj motor po njoj ima puno pravo na to. A ti, niti bilo ko drugi mu to pravo ne moze uskratiti. Neki ljudi vole miris benzina, dvotaktola,a taj zvuk koji ti vezujes za kosidbu, budi nalet lepih secanja na voznje i uzivanje sa prijateljima. Kazes moja voznja remeti planinare. Isto koliko i planinar remeti vevericu i lisicu posetom toj istoj planini. I nekoga ko zivi u Zrenjaninu remeti neko ko mu dodje iz Rume. I sta? Nista. Zivot ide dalje. More je podeljeno, tu se sa tobom slazem. Ok je podeliti i planinu. Sa ovim poslednjim delom koji si napisao se slazem i podrzavam. Sa iskljucivanjem, ne.
  11. Pa vidis, kada pogledas kakvo nam je drzavno uredjenje,taj recept i nije tako los.
  12. Podrzavam organizaciju i uredjenje ali ne i iskljucivanje grupacije ( u ovom slucaju motociklista ) Naglasavam planina ne pripada pesacima kao sto ne pripada ni motociklistima. Tome sluze kotizacije. Da se plati uredjenje i organizacija. To sto je ove godine bilo lose organizovano ne mora da znaci da se nece popraviti organizacija. Za to su potrebne godine. Vi odmah na krv i noz.
  13. Bojane planina pripada svima. Izbor kako ces se do vrha popeti je individualan. Postoji nacin da svi budu zadovoljni. Parne nedelje - pesaci Neparne - motorizovano Motorizovana grupa se podeli na kvadove ponedeljkom,sredom,petkom, i motore utorak,cetvrtak,subota. Eto resen problem. Svi se popeli bez uplitanja. Planinari nemaju pravo da iskljucuju motoriste iz penjanja. Planina pripada njima isto koliko i svakom drugom coveku ove zemlje. Samo treba uvesti neki red. A kotizaciju treba uloziti u obnovu sumskog resursa.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja