Jump to content

Moto Zajednica

Malenov

Članovi
  • Broj tema i poruka

    159
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Malenov

  • Rođendan 13.05.1987.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    ...

Poslednji posetioci profila

1531 profile views

Malenov's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

92

Reputacija u zajednici

  1. Баш индивидуално. Бардал сам брзо источио. Мени се то катастрофа показало на мењачу.
  2. Мене су само Црногорци враћали. Мађари, Грци, Албанци само машу да прођем.
  3. Ако није тајна. Можеш ли да нам кажеш која је фирма, за коју позицију и који је град у питању?
  4. То ћу и ја да урадим. Мотор је на огласу. Није вредно ризика. Колико сам само пута на том делу прошао, што сам ,што са женом а кући нас чекају двојица делија од 3 и 4 године.
  5. Када људи долазе на разговор за посао имам спремне тезе и ту има доста и приватних питања. Тај разговор обично фино траје. То је једини начин да за тако мало времена упознаш човека. Ми смо мали колектив јако је битно ко долази. Поготову ако нема искуства па следећих пар месеци мора да има обуку на машинама. Кад изаберем неког он иде код власника фирме где стављају тачку на плату и остале услове и ту буде још пар питања. Делује смешно али: Кроз разговор, власник пита: " Колико је 7х8? " Не би сте веровали колико људи не зна таблицу множења. Е сад. То је мој пропуст ако је такав човек дошао до разговора са власником. Има ту још једноставних питања која доста откривају о човеку.
  6. Можеш ли да нам кажеш где идеш на разговор? Да знамо која фирма има та глупа питања која нису ретка. Ја сам радио један број интервјуа када смо запошљавали људе у производњи. Први утисак који оставиш је најбитнији. (Ја сам некада скидао минђуше када сам ишао на разговор за посао) Лепо обучен, културан и у току чиме се фирма бави каква јој је репутација у тој бранши. Да будеш обавештен, и сигуран у себе. Наравно финансијски услови се разликују од тога да ли ти долазиш самостално или те они зову. Ако оставиш добар први утисак, одговор на то питање је у другом плану.
  7. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1997 Голаћ. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Око 15.000 3. Sta mi se dopada: Ванвременски изглед. Обртни момент. 4. Sta je moglo biti bolje: Кочнице, Мекана предња виљушка, Потрошња: испод 8 по БГ у нема шансе док нпр до ЦГ буде око 7. 5. Мој утисак: Прави рок ен рол. Одлично је ишао док кочнице и предња вила не прате агрегат. Добар мотор само матор.
  8. Рукохвате сам купио за свог бандита 1200 прве генерације. Модел је био Gsf1200s мада пеправљен у N. Рукохвати нису одговарали Продавац тврди да су од бандита прве генерације. Погледајте слике. Можда знате од ког су модела. Естетика није идеална. 5 порука на 3030 по избору, мени податке у ПП и шаљеm рукохвате. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!
  9. Свећице грешком купљене. 5 порука на 3030 по избору. Ставите слику овде, пошаљите податке у ПП и шаљем свећице. KAWASAKI EN (92-96) 500 KAWASAKI EN (97-01) 500 KAWASAKI ER-5 (01-07) 500 KAWASAKI ER-5 (96-00) 500 KAWASAKI GPZ EX-S (87-93) 500 KAWASAKI GPZ EX-S (94) 500 KAWASAKI GPZ EX-S (95-05) 500 KAWASAKI GTR ZG (94-05) 1000 KAWASAKI KLE (05-07) 500 KAWASAKI KLE (91-94) 500 -Širina navoja 12 mm -Dužina navoja 19 mm -Ključ 18 mm KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!
  10. Јакна се може пробати у Жаркову уз претходну најаву или у Железнику од 08-16.
  11. Мушка јакна у добром стању са свим протекторима. Има луфтере као и уложак за хладније време. Манекен на сликама 2м и 100 кг. Javite se da ste sa foruma. Cena je 9000 din. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!
  12. Продајем госпођине чизме. Одлично стање. За форум цена 10.000дин. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!
  13. И ја мало да похвалим. Испало је да су клинци код бабе па сам свратио са женом пошто нам је то у крају. Обично не идемо по скуповима због разних пуцача али овде је стварно културица. Хоће ли бити неке сликице са дефилеа? П.С. Одличан гулаш.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja