Jump to content

Moto Zajednica

doktor

Nosilac medalje zahvalnosti
  • Broj tema i poruka

    5467
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

5 Pratilaca

O članu doktor

  • Rođendan 04.12.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kraljevo
  • Motocikl
    XT1200Z Super Tenere

Poslednji posetioci profila

12605 profile views

doktor's Achievements

Ne silazi

Ne silazi (5/6)

4,6k

Reputacija u zajednici

  1. Što bi kružio na Kruševac, možeš preko Kopaonika ili Još. Banje pa dalje na Rašku, Sjenicu...mnogo lepša vožnja. Inače pitanje je čudno formulisano jer ne postoji jedan put od Niša do Manastira Krka...Svi putevi su dobri (od solidnog do odličnog), BiH je odlična za vožnju gde god da kreneš.
  2. Odviješ svećicu, uliješ malo goriva, vratiš svećicu, podigneš saug i probaš da upališ. Tako sam ja radio svaki put kada sam klincu palio pocket cross.
  3. Kao i prethodni video, odličan!
  4. Gore sam mislio na aplikaciju za mobilni.
  5. Vlasnik Rider 550 od pre nekoliko dana. Napravio nalog i uspešno uradio update. Ali sa aplikacijom Mydrive je malo problem jer je nema na Playstore za našu zemlju pa mora da se skine preko aptoid-a, u mom slučaju tek iz 4-5. puta. Posle instalacije aplikacije sve povazao i sve radi.
  6. Pošalji poruku članu @nevoljica, on je kupio baš u Trstu. Koliko znam, oprema je vrhunska.
  7. Ni MK, ni MC ne dotiču ljude koje to ne zanima, niti ima potrebe bilo ko koga se to ne tiče da razume. Na kraju krajeva, nije ni prva ni poslednja stvar koja se ne razume. Oni koje to zanima, pa makar samo informativno, lako će saznati sve o tome. Inače, sve ovo je kudikamo ozbiljnije širom sveta nego kod nas, mada se poslednjih 10-ak godina i kod nas "uozbiljuje".
  8. @sasa ns 1 Deo od V. Banje do Goča je obnovljen kompletno pre neku godinu, ali je malo uži put. Posle sve do skretanja za Krivu reku je dobar. Nakon skretanja je uzak i malo lošiji u prvom delu, ali je kada se izađe gore dobar i sa odličnim pogledom.
  9. Tenera se lepše šalta bez kvačila, ali to ne znači da ima kvikšifter. Kada se šalta sa kvikšifterom se ne otpušta gas.
  10. Danas se čujem sa drugarom, kupio GS-a 2016. i odradili mu zamenu kardana u Delti i još nešto oko vila.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja