Jump to content

Moto Zajednica

Bencivenga

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Podgorica
  • Motocikl
    Vespa Primavera 125

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Bencivenga's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

31

Reputacija u zajednici

  1. Da se vratimo u 2012. i pocetak ovog mini avanturistickog romana. Prvi dio, a sto se da zakljuciti i kroz ostale djelove je kritika jednog davnog sistema u kojem je glavni lik zivio, drugi dio je poput najboljeg Felinijevog filma, uzivanje u jedi, moli, voli, nevjerovatno opisani karakteri. Gdje li je sad bambina i kakve su sudbine zadesile te ljude...Treci dio je malo za mene morbidniji i uveliko nas spusta kao neki Wim Wenders u najboljem dobu, dok dolazimo do suoceljavanja sa kucnim pragom punih emocija. Odavno ovako nesto nisam procitao, hvala na ovakvom putopisu, stavise na slikama, daju nevjerovatan vizuelni kontakt sa pricom, ovako stare i maglovite. Zao mi je sto Stampara nema, svako ima svoje razloge, mislim da kritika predjasnjeg sistema nije razlog za ljutnju bilo koje vrste. Zivimo ovo vrijeme koje nam je dato, i kad nam je dato. Ja bih zaista volio da sam sa svojih 23 godine uradio ovo sto je stampar uradio. Siguran sam da bi mi zivotni put isao drugacije u neku ruku. Inace, sad je 3.30h, radni je dan sjutra, vec sam prijateljima na email adrese proslijedio pdf format. Uz kafu i rakiju dabome, pa kud odlutaju, kao ja veceras...
  2. kratko je trajala ta sunčana nedjelja. Rijeka Crnojevića-Crna Gora
  3. Vlado, koliko si mašina promijenio u posljednjih godinu dana? Kakva je opcija staro za novo, da li si to imao u obzir? Meni je na oko ljepsi Interceptor od H 401, ali sve je stvar ukusa. Cestitam!
  4. Drzi se! Mogu misliti kako je Jack lijepo pao nakon svega!
  5. Sa velikim zadovoljstvom pratim. Srecno !
  6. Pozdrav svim vesparošima, ljubiteljima skutera, motora i generalno ovog sjajnog foruma. Ja sam Nikola iz Podgorice, i od nedavno sam ponosni vlasnik nove Vespe Primavere 125, koja je ujedno i moj prvi motor/skuter. Pod velikim sam utiscima vožnje, a iskreno i same Vespe, iako nisam posle 35 godina života uopšte mislio da ću imati bilo kakvih dodirnih tačaka sa moto svijetom. Lijep pozdrav za sve.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja