Jump to content

Moto Zajednica

root012

Članovi
  • Broj tema i poruka

    226
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu root012

  • Rođendan 25.01.1996.

Contact Methods

  • Website URL
    digital-hosting.biz
  • Skype
    nokia5300123

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pozarevac
  • Motocikl
    Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150

Poslednji posetioci profila

1626 profile views

root012's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

191

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav drustvo, Doslo vreme da i ja mog SW400 prodam, pa da krenemo u potragu za nekim mladjim skuterom. SW400 je kod mene od 2021 godine. Skuter sto se tice mehanike je u perfektnom stanju, sto se tice estetike ima ulaganja ja nisam iskreno stigao da resim ogrebotine stalno je nesto drugo bilo bitnije. Pa eto to ostaje drugom vlasniku koji bude uzeo skuter da se pogira u toku zime malo oko estike. Skuter je odrzavan redovno, ove sezone dva puta provozan napravljeno svega 600kilometra. Tih rad, niakvo lupanje,zveckanje. Akumulator odlican, zadnja guma nova. Cena skuter bi bila 2550EURA. Trenutno ga nema na polovnimautomobilima, pa cu slike postaviti ovde. Kontakt 0692515596 SKUTER SE VODI NA MENE. REGISTROVAN DO APRILA SLEDECE GODINE.
  2. root012

    Kratke voznje

    Поздрав са Лефкаде.
  3. Хвала, @KrokodiloПроверавам па јављам шта сам урадио. Тачно је, давао је знаке велика топлота је била код декле, ја сам то занемарио сматрао сам ради већ 5 сати без гашења и још 30 степени. Па реко као нормално је... Само каиш кошта 20к динара плус 5к за уградњу. И још ове пластике за први сервис су ми узели 500еура.... Скроз би било океј да су бар рекли платићеш 50посто од укупне цене јер ово не сме да се дешава на тој километражи. Али не, кажу то је потрошан материјал... Ето за убудуће "АТВ наутика код остружнице", избегавати их због исткуства које сам ја имао са њима... Што се тиче гаранције, имаш је а као да је немаш. Оградили су се од сваког могућег квара. А уколико ставиш било који други нов део да није оригинал оде гаранција.. Са половним нисам имао оволике муке колико са овим новим из радње..
  4. Поздрав Форумаши, Купих нови квад сегвеј снарлер 600. И после 500 пређених километра догоди ми се проблем. Изгори ми каиш, отопи се декла изнутра и црево које је накачено на пренос. Из атв наутике где је купљен квад нису хтели гаранцију да признају кажу то је потрошан материјал. Па ме лупили богами лепо по џепу. Сервисер њихов нема појма зашто се ово догодило, и на питање шта да радим ако се ово опет догоди. НЕ ЗНАМ! Ставили нов каиш, деклу, црево и терај. Питање за људе који су стрчнији, шта се овде догодило и зашто? Хвала вам у напред.
  5. Све што је велике кубикаже и са једним клипом није пријатно за вожњу по граду. Зато гледај нешто са два клипа на пример силвер винг 400,600 веруј ми нећеш погрешити.
  6. root012

    Hisun 550 Tactic

    Pozdrav društvo, Prodajem kvad Hisun tactic 550, 38Konja. Mehanicki u odlicnom stanju. Od ulaganja ima oko estetike nista posebno. Vise informacija na linku ispod Hisun 550 Tactic WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Hisun 550 Tactic, 2019. godište, ATV / Quad, vozilo prešlo 6971 km, Požarevac. Cena 4.850 € - Motori - Polovni Automobili
  7. Pozdrav drustvo, Prodajem RIG sa 16kartica, rig je u potpunosti stabilan bez restartovanja niti gasenja. Rig je star godinu dana, licno sam ga ja sklapao. ETH: 500mhs ERG: 948mhs RVN: 200mhs ETC: 515mhs Vise informacija mozete baciti pogleda na link ispod: KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!
  8. Аха, аха, пошто је опруга?
  9. Свака част мајсотре, баш ми је драго да си га склопио и да је све океј. Да те служи дуго. А што се тиче опруге где си беше набавио те опруге у хонди? Да узмем и ја једну
  10. Искрено сам нестрпљив да видим то прво паљење
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja