Jump to content

Moto Zajednica

Njaunjau

Članovi
  • Broj tema i poruka

    32
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

4 Pratilaca

O članu Njaunjau

  • Rođendan 25.04.2000.

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    HN / NS
  • Motocikl
    U potrazi

Poslednji posetioci profila

1689 profile views

Njaunjau's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

54

Reputacija u zajednici

  1. Ah famozne godine, broj 83... Pa može da me osudi ko god želi, ali smatram da preko 70te ne bi trebao niko da vozi pa i da mi je neko bližnji. Npr moj stari ima 55 godina ja mu već sad trubim da ima još malo, iako je moj stari kao MOMAK od 30... Gledano sa medicinske strane. Čovjek od 83 godine NE MOŽE imati reflekse kao osoba od 25, nikako... On kad starkelja pa i u najboljem stanju ne zna šta ga snašlo. Starac što je mene udario je imao 83 godine, uključivao se sa sporedne ulice, video me da prolazim i procenio kada ću proći da se uključi. Procena mu je bila takva da je umesto kočnice nabio gas i zalepio se u mene slepac tj udario u moju bočnu stranu (sreća sam smanjila brzinu na cca 60ak kmh, što takođje se kosi priči da je momak išao 170kmh), moj motor od magistrale odleteo 10metara, ja sam nađena u kanalu 35 metara od udesa nakon što sam podletela pod drugo auto i izašla ispod do kanala. Spale su mi patike, kaciga, ranac, sve. Motor otkinute vile prednje potpuno. Ma katastrofa videti. Ja ostala sa 20% trajnog invaliditeta i da ne nabrajam povrede. I neko će reći da su oca deca išla 170 i zabila se u njega? Čoveče ni prašina ne bi ostala od morora, klasične bapske priče i prepumpavanje. Bolje je pitanje ima li države ovde pa ima vozačku i sl. U mom slučaju, dokazana njegova krivica 100% produže mu vozačku 5 dana posle nezgode, a meni panduri dođu oduzeti vozačku koja sam dokazano nevina i u kolicima pitanje šta će biti sa mnom pa do suđenja bez dozvole... Hm.... Ovom matorcu istu sudbinu želim kad već nema familije da ga urazume, bolesnici. A vama deco pokoj duši i široki putevi nebeski.
  2. Ovo ne nošenje kacige ufff.... Pokoj mu duši.
  3. Koliko svatih nije bas ispred lokala, nego blizu hotela
  4. Verujem i ja, tip koji mi rece nije da napucava price. Mozda samo sitni detalji razlika
  5. Ćao društvo. Ja sam samo načula šta je bilo. Momak na skuteru mi je mlađi brat od drugarice ona nikad neće vjerovatno ni reći šta je bilo. Momak iz audija išao kontra smjer od jednosmerne a dečkić na skuteru dozvoljenim smjerom. Navodno pri sudaru se momak 'nasadio' na vizir od skutera i zaklao bukvalno i iskrvario. Ako neko zna nešto drugo nek me demantuje. Ovo mi je ispričao čovjek što drži lokal u blizini. Kaže prizor nikad neće zaboraviti. Praštajte na kasnom odgovoru tek sad sam ušla, posao obaveze i sl. Pozdrav za sve!
  6. Ako se ne varam, čula sam da je preminuli prvo udario da li u stijenu nisam sigurna pa zatim udario u Golfa, nije bio direktan sudar auta i motora. Koliko je tačno ne znam, ali ako nije neka me demantuje neko. Doduše mjesto gdje je udes je bio baš je zeznuto samo po sebi pogotovo ako je vlažno i sl.. Sa autom pa me izbacuje ako idem malo brže a ne motorom.. U svakom slučaju, široki mu putevi nebeski, saučešće porodici.
  7. Upravo sam krenula da objavim, tuga.. Vazda li su kobni Golf 2,3
  8. Balsa Nakicenovic je '98 i iz Zelenike, a Bakrac '00 me radi se o istim momcima, Nakicenovic je jednako lud, na zdravlje njemu, ali nije on
  9. Ne mogu donijeti nikakav sud o krivici... Taksisti su mi inace najomrazeniji vozaci medjutim poznajem i poznavala sam oba ucesnika... Kazu da je neposredno pred udes dobio kaznu za ne nosenje kacige, pa je stavio... Ali da je vozio bas brzo, dizao na zadnji itd...Da li narod prica samo ili ima istine nije ni bitno vise..Inace je voleo malo agresivniju voznju ali i svakom slucaju niko nije zasluzio ovo..
  10. Novljanin stradao u nezgodi kod HDL | Radio Jadran RADIOJADRAN.COM Ne oglašavam se inače ali eto, poznavala sam dečka, ako se ne varam Balša Bakrač je u pitanju.. po slici možete zaključiti šta se desilo..
  11. U CG za mesec dana 3 čoveka Široki mu putevi nebeski.
  12. Momak prva liga, bili smo u bolnici zajedno posle mog udesa..Šteta mladog života. Široki mu putevi nebeski <3
  13. Njaunjau

    Agv

    Ja lično naručujem na Nemačku adresu kod drugara pa mi on donosi, zbog carine i svega ali nisam sigurna gde dostavljaju... Ali ako imate koga u HR mislim da ima dostava za tamo
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja