Jump to content

Moto Zajednica

Marko A.

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Marko A.

  • Rođendan Novembar 1

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    VFR 1200 F

Poslednji posetioci profila

663 profile views

Marko A.'s Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Potreban mi je poklopac glave motora (desni) za bmw r1200rt (2006) , pa ako neko prodaje ili zna da me uputi na nekoga bio bih zahvalan .
  2. Samo teske budzevine sastavljane iz minimum 4 razlicita motora , to je kriterijum za oglasavanje u ovoj temi xD
  3. Nije isti motor, ali ga prodaje isti decko koji je kupio ovaj sa pocetka teme. Znam da je bio lupljen od napred otisle vile i neke sitnice, pa je uradio skoro slicnu preradu . Ne toliko dobru ali pribliznu sto se estetike tice . Begaj od toga skupi neki dinar i uzmi fabriku radje nego te zgazene budzevine .
  4. Tako je samo trosak registracije , mada stvar je dogovora sve . @Navajo, mnogo mnogo lepse uzivo izgleda, i ja kad ga vidim na slici deluje mi da mu ne stoje svi ti delovi, ali boze moj bice valjda prilike ukoliko ga ne prodam da bacis oko uzivo
  5. Ja sam ga uvezao od prijatelja iz nemacke on ga je kupio novog, i pre dve godine prefarbao ceo ram felne , promenio korman far sediste auspuh i sve moguce i ne moguce potrosne delove , nije havarisan originalni delovi su dosli uz njega, on je malo fanatik pa voli da se igra sa tim i vise no treba, da ne pominjem koliko novaca je sve to kostalo Inace je na prodaju jer imam u ponudi "Ducati 848" jako povoljno pa da se premosti novac , svakako nisam mogao da odolim da ga ne podelim sa vama. Takodje se potpuno slazem da motor mora biti 101% tehnicki ispravan .
  6. Da predstavim i ja moju munjicu, suzuki inazuma 750 2004 .
  7. Nesto malo drugacije od gore navedenih . Inace 2004 godiste ( bar tako pise u svabskoj saobracajnoj )
  8. Pa da ima svakojakih prodavaca ali vecina je kao sto kaze kolega "milos-v" samo da se pare uzmu , evo bas ovih dana se par mojih motora sa defektima vrte po oglasima , sa opisima NOV , PERFEKTAN, JEDINI U SRBIJI i tako dalje po tri put vecim cenama no sto su otisli odavde, i sto je najgore koliko su usminkani stvarno ce ih kupiti neko a da ni ne zna sta kupuje i samim tim stavlja svoju glavu u dzak kad izadje sa varenim,naprslim ili krivim ramom na auto put pa ga slozi 150-200, samo da moli boga da se ne raspadne sve.
  9. Prodao sam ga ja u staru pazovu pre mesec dana, mozda malo jace . Tako je pukla je glava, nabijao pritisak u creva pa su pucala , nisam hteo da se zezam iako sam imao matematike . Prodaja je tekla tako sto nisam ni ja znao da je defektna glava, nisam ga nesto preterano vozio, dosao momak iz rume iskesirao pribliznu sumu onoj koja stoji sad na tom oglasu, i sutradan dosao da ga tera reko ajde da ga ispitamo detaljno da ne ispadne da sam nekoga prevario obzirom da nisu ni male pare (obzirom da ovako nesto kupuje onaj ko i nema bas para na pretek, kamo srece da svi imamo za pravu k7-icu) i tu primetim da naduvava creva, uz malo forsiranja je uspelo da pukne jedno crevo , bacim pogled u agregat i primetim da ima sluzi na cepu poprilicno, tu vratih decku novac i putne troskove, stavio u oglas znatno manju cifru kao sto kaze kolega " SkoMy" otisao je za buklvano 2 sata .
  10. 2t masina, znaci NE, odsrafi auspuh sa grane i imaces taj efekat. tacnije komplet lonac skini i vozi tako, ako vec hoces da se cuje i da puca ...
  11. Marko A.

    Suzuki regler

    http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/116493-suzuki-gsxr-srad-750-ili-mozda-nije/ Konkretno o tom motoru se radi.
  12. Marko A.

    Suzuki regler

    Evo samo da javim da sam odustao od kineskog, ipak sam izdvojio koji dinar vise i kupio pravu stvar u kompp.co obzirom da su mi u komsiluku . Motor radi fenomenalno sada, Hvala vam na pomoci , Vidimo se na drumu @rboban imam vise motora, ali trenutno je bila rec o SRAD-u.
  13. Marko A.

    Suzuki regler

    Problem je sto nisam siguran dali bi uspeo da ga povezem na fabricki regler, stoga sto su zice produzavane i to podosta, pa se vise ne zna gde koja ide ukoliko bi nasao fabricki, a nasao sam ga, covek mi ga daje za simbolicnu sumu cisto da ne bude dzaba. e sad bojim se da ne izokrecem zice pa napravim jos gore cudo, ili da pazarim taj kineski (imam povelik popust u kompp.co) cisto da mi izdrzi 24-i za humanitarnu akciju pa posle da se cesem i da vidim sta cu
  14. Marko A.

    Suzuki regler

    Ujutro cu pokusati bez njega pa da vidimo sta kaze. @orlovi jesi siguran druze da je sa kineza, malo mi je nepojmljivo da iko normalan moze to da ubudzi na ovako neki motor ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja