Jump to content

Moto Zajednica

milosducati

Članovi
  • Broj tema i poruka

    211
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu milosducati

  • Rođendan 30.04.1985.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd - Zemun
  • Motocikl
    SUZUKI GSXR 750 K4

Poslednji posetioci profila

3461 profile views

milosducati's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

165

Reputacija u zajednici

  1. milosducati

    Lidl kaciga

    Interesantan video u vezi tih standarda. https://youtu.be/ecjBtn3Q02g?feature=shared
  2. milosducati

    Lidl kaciga

    Ovi što drže kurseve bezbedne vožnje tvrde da proizvodjači kaciga savetuju da kaciga zbog sigurnosti treba menjati na 4-5godina i čak i pri padu iz ruke recimo jer može da ima te neke mikro pukotine. E sad, i sam sam nepoverljiv prema ovim lidl ali ipak taj standard 22.06 nesto znači. A pitanje je dal je moja scorpion od 20k+ bolja od ove jer sam platio i to sto se zove scorpion i lepo izgleda.
  3. Hahahaha, pa što bih se bre uvredio. I ta vremena su tu da se pomeraju i unapredjuju i da učimo, a obizom da svakako moram nove gume kupovati mislio sam da ih malo upgrade-ujem umesto ovog Quilifier Core, sa kojim sam btw veoma zadovoljan bio i nisam imao problema ni na ulici ni na stazi sa tim vremenima, ali jelte kao i svi idem na to da pomeram vremena i unapredjujem vožnju na stazi. Hvala na odgovoru, nisu mi osećanja povredjena kolega mator sam ja za to hahahaha, slobodno kakav god savet da imaš još slobodno, bolje je učiti na tudjem iskustvu nego na svojim greškama.
  4. Ma trebaju kakve god informacije ali interesuju me generalno iskustva sa dunlop gp racer D212, pogotovo prednjom i iskustva sa smesom. Prosle sezone sam vozio sa Qualifier Core koje nisu uopste namenjene stazi, hteo bih ove sezone da uzmem D212 ali imam nedoumica koju prednju medium ili endurance, pozadi cu svakako endurance.
  5. 1:37 je najbrze koje sam vozio ali prosek oko 1:40,41,42
  6. Da oživim malo temu, videh da je neko spominjao da je d212 gp racer endurance bolja od medium za navak, ok svakako sam mislio endurance za zadnju ali me interesuje ako je ko vozio kombinaciju sa medium prednjom, endurance zadnja i kakva su iskustva.
  7. Da se upišem i ja, imam par videa na kanalu, snimam kad imam vremena i kada me ne mrzi, da li ću redovno snimati nemam pojma ali bacite pogled svakako
  8. Saučešće porodici i prijateljima. Sećam se kao juče kako smo se zezali i vozali na Huji pre 10ak godina, uvek si bio nasmejan i raspolozen kad bih te video, neka su ti siroki putevi nebeski druze.
  9. Jel ce biti slobodnih mesta sutra, ukoliko me ne bude mrzelo da dodjem?
  10. Da li smemo ove fotke da cropujemo,moyda jos malo sredimo i postavljamo na nase stranice, drustvene mreze itd. Naravno watermark trackday.rs ce se videti.
  11. Evo i od mene nesto, mozda nisam brz al bar zato ne znam da vozim.
  12. Kako stoji situacija sa Hujom sada, jel ukinuto za motore, jel ide neko?
  13. Ma *ebo stint druže, važno da si ti ok. Brz oporavak ti želim pa se vidimo na stazi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja