Jump to content

Moto Zajednica

Djeronimo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    176
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    CBF1000

Poslednji posetioci profila

595 profile views

Djeronimo's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

252

Reputacija u zajednici

  1. @Blaza interesuje me XX od 99. pa nadalje, sa injectionom, javi ako drugar namerava da prodaje. Dobro mi rekoste da ni ne idem, svidelo mi se sto mi je delovao sredjen a ni ne primetih da fali top
  2. Jel neko mozda bio da gleda ovaj XX? Honda CBR 1100 XX WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBR 1100 XX, 2001. godište, Touring, vozilo prešlo 70000 km, Kumodraž. Cena 3.300 € - Motori - Polovni Automobili Sutra planiram da odem da pogledam, svaki savet dobrodosao.
  3. Popust za pocetak sezone za kolege sa foruma, cena 2600e!!! Ko hoce da se udobno naputuje za male pare kao sto sam ja prosle godine, mislim da nema bolji motor!
  4. Ne ulazim u to koliko ti se uklapa sa planovima, al ja da gledam Voge bih se pruzio jos 600 evra i uzeo Kawasaki: Kawasaki Z500 - Kawasaki Srbija | Cule auto CULEAUTO.RS Fantastičan Kawasaki Z500 iz kategorije Supernaked. Prodaja, servis i održavanje. Cule auto, ovlašćeni uvoznik i serviser. Ove 500tke su nove u postavi al mislim da niko ne sumnja u njihov kvalitet, a kad bude doslo do prodaje bice sigurno mnogo lakse nego sa Voge.
  5. Slican problem ima i kolega sa kojim cesto vozim. Ako uvek vozis sam, apsolutno te ne zanimaju performanse, i ne planiras visednevna putovanja u inostranstvo gde je autoput nekad nuzno zlo, Scram/Himalayan/Meteor je ok opcija. Po meni je to dosta ogranicavajuce, a kupis nov i nije tako lako zameniti ga bez gubitka. Interceptor 650 mi deluje taman sto se snage tice (opet 2 cilindra 50tak konja)
  6. @mali_zmaj, bas me zanima kakav ce biti utisak posle prelaska na manju kubikazu (pretpostavljam iz navedenog da nije 600tka R ). Meni ponekad padne na pamet da predjem na nesto kao CB500X zato sto bi me voznje izasle skoro duplo jeftinije.
  7. Meni deluje od motora koje si naveo da Voge 500tka jedina ima zadovoljavajuce performanse. 2 cilindra i 50 konja je sasvim dovoljno za bezbedno preticanje, ponekad uzivanje u zustrijoj voznji, zajednicke lagane voznje sa drugim kolegama, i autoput koji je ponekad je neophodan. Ne znam kakav je Zontes, al ovi Enfildi po meni (vozio sam Himalayan mozda 200km) nemaju dovoljne performanse za ovo sto sam naveo, u modernom saobracaju.
  8. Imam utisak da su kiosci brze hrane najvise poskupeli od svega u poslednjih par godina, i kod nas i u inostranstvu. Tamo najcesce jedem kad sam na putu, zbog vremena i cene. Meso kupujem po mozda 15% visoj ceni nego pre par godina, al je skoro svaki fast food duplo skuplji.
  9. Nekad imam slicnu potrebu kao ti, tako sam letos u cugu stigao do Praga, a realno moglo je i skroz do Berlina koji mi je bio krajnja destinacija, da nisam hteo da obidjem sam Prag. Mislim da je kljucno zastititi se od buke vetra (visok vizir, cepovi, tiha kaciga, sta god da je potrebno) i praviti ceste pauze od po 5-10 min, uz jednu pauzu za klopu koja ne sme da bude preduga inace bi me mrzelo da nastavim voznju. Isto tako sam se relativno brzo vratio sa CG primorija, uz jednu malo duzu pauzu u Uzicu zbog komplet lepinje. Mi smo u Istanbul isli iz 2 etape, ispostavilo se pametno posto smo tamo stigli u najvecu saobracajnu guzvu i ludnicu koju sam ikad video. Deluje mi pakleno tamo stici i snalaziti se po gradu posle 1000km voznje Ima nesto meni gotivno u osecaju da brzo sabijas dosta kilometara...
  10. Vozio sam do Sen Tropea sa drugarom na motorima prosle godine, pa okrenuli ka jugu Italije. Smestaj smo bukirali negde oko 5-6 popodne kad krene polako da nas stize umor. Preporucujem da budete fleksibilni sa lokacijom, nije lose smestiti se u nekom manjem i nepoznatom mestu, umesto vecih gradova koji su skuplji i nebezbedniji za motor. Jako je korisno da imate prtljag koji mozete da zakljucate. Cepovi za usi obavezno na autoputu. Nije lose spavati negde u Sloveniji (jeftinije) pa ujutru obici Veneciju. Venecija je lepa ali ogroman broj turista kvari atmosferu, bio sam par puta i nije mi se ostajalo 2 dana, umori guzva. Ako prolazite tim putem obavezno posetite Monako. Sto se interneta tice meni je posluzio Yettelov roaming paket (1gb je kostao 600-700din i trajao nedelju dana, bilo dovoljno za mape i booking). Ideja sa trajektom mi se svidja, koja je cena za putnika sa motorom?
  11. Na Er6 sam imao Pirelli Angel ST, bile su povoljne, odlicno drzale i dugo trajale.
  12. Meni izgleda da ovaj motor nudi bas dosta za ovu cenu, da gledam nove motore verovatno bi mi bio prvi izbor.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja