Jump to content

Moto Zajednica

Satelis

BJB Vitez
  • Broj tema i poruka

    8838
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Satelis

  • Rođendan 04.06.1984.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd - M.M.Lug
  • Motocikl
    Peugeot Satelis250 ..... Honda NC750XD

Poslednji posetioci profila

34416 profile views

Satelis's Achievements

Ne silazi

Ne silazi (5/6)

14,2k

Reputacija u zajednici

  1. U Bg sve vise tablica raznoraznih gradova, što bi rekli... sjatio se i kurta i murta. Bg se sveo na... ko ti je*e mater! Raskrsnicu koju pominjes u MML kad idem iz grada ka SD uvek dam levi migavac i dobar oprez.
  2. Pri sabijanju amorta....plasi me da ne stigne stitnik i lupi o gvozdje. Ja bi to skratio za santim.
  3. Kad se gvozdje ovako pokrivi, koske pucaju kao grančice. Brz oporavak neće biti al kolegi zelim potpun biti i pamet u glavu, nema jurcanja!
  4. Zbog zarobljenog vazduha neće da kapa na crevu oduška, to radi kad ode dihtung glave ili ima naprslinu na termo grupi pa deo kompresije odlazi u rashladni sistem. Kad ostane čep, jedino sta se desava je to da pali ventilator i ako je hladnjak hladan, radna temperatura postignuta i vrlo brzo odlazi u crvenu zonu. I jos jedna stvar, nipla za odzracivanje ne može biti 'dole'.....odzraka uvek ide u gornjim zonama. Za početak zameni čep na hladnjaku.
  5. Nema veze što je prespajao sa baterijom od automobila, to nije sprzilo sta je sprizilo. Problem je što je okrenut polaritet pri prespajanju koje je dovelo do otkaza elektronike koja ima stalno napajanje. U tvom slucaju trebaće ti elektronicar ili druga tabla.
  6. Fabrika sipa sve tečnosti sem goriva. Nemoj ništa dirati, kad se sipa tačna količina ulja na meraču bude na pola....sve ti je Ok.
  7. Rano je za intervencijom, mogao si sacekati da napunis 20K. Tad bi zazor bio taman za stelanje a i usis za čišćenje kad je već rasturen. Spojis oma 2u1 + stanje svećice i f vazduha, cvt-a ili ti 5u1
  8. Nećeš imati problema, usrafi i uzivaj u melodiji
  9. Kod nas vazi pravilo da kad nešto ne ide, jelte treba uzeti veći čekić . Salu na stranu, biće da ti je nešto zablokiralo. To nešto mogu bit klešta sto je manja verovatnoća, pre tipujem da ti je sajla u problemu. Raskaci sajlu i vidi da li poteznica radi...ujedno ćeš znati šta nije u redu.
  10. Crkao ti je rele koji stoji ispod zadnje leve stop lampe. Prespajanjem automata anlasera nećeš ništa uraditi sem što jebavas akumulator, frjlauf. Skini napred Y masku i vidi osigurač od ECU-a (3A) da nije geknuo, kill prekidač na On, ćopa podignuta. Ulje za diferencijal..... 250ml 80w90 menjacko.
  11. Kupio si Frankenštajna, što bi pronto rekao za kineze..... bači to u kantu, reši se bede.
  12. Potsecanja radi ili jos bolje mali test. Oguli plastike sa X-ADV i sa Force... videćeš gotovo isto. Preteča kreće od Integre uz modifikacije. Pre bi nazvao da je Honda drugačija od drugih brendova.....dok ne izađu kopije.
  13. Sta bi vam imao malo pametnog kazti.... Ako na sajam izadju, znajte da je to poskupa igranka. Ne bi da se frljam sa ciframa ali znajte da se m2 plaća u € i košta ko sv petra kajgana. Meni muka bila od pakovanja skutera u kombi pa iz kombija u halu pa posle sve isto nazad + dodatna oprema, kuferi, kacige. Dobra stvar je što se na sajmu može napraviti dobra priča u smislu prodaje. Loša strana te priče može biti ako je model lošeg kvaliteta ali to je drugi par opanaka. Zontes i ako ga nisam video, pipnuo, stipnuo deluje mi da neće imati problema, dečije bolesti ne računam.
  14. Tanka duboka gedora resava stvar.
  15. Brnabićka ti li si Srećno bata Nole, svrni na čašicu koju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja