Jump to content

Moto Zajednica

Gajo Sevojno

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1266
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

O članu Gajo Sevojno

  • Rođendan 26.09.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Staze i planine
  • Motocikl
    Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr

Poslednji posetioci profila

4179 profile views

Gajo Sevojno's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,5k

Reputacija u zajednici

  1. To mu nisu drugari, ja mom drugu bi bacio kljuc od motora da ga vidim da takav planira da sedne da vozi.. Mada kad je čovek dijalabola, ne može mu niko pomoći...
  2. Ništa lepše nego kad debelog gs-ovca maltretiraš sa 3x slabijim motorom... ..
  3. Popravi gas hitno, opasno je po život!!
  4. Jbg sloboda nekada ima i cenu. A u Srbiji koliko je god pojedini kudili i dalje narod ima dosta slobode i živi opušteno, makar to značilo i stajanje sa 4 žmigavca..
  5. Dosta sam putovao sa motorom, vozio mnogo puta i po toj čuvenoj švabiji, proveo bezbrojne vikende po Ajfelu ( nacionalni park blizu Ahena ), koliko sam samo tu brzih ( divljaka?) vozača sreo.. pa recimo u Harzu ( nacionalni park između Kasela i Hanovera) na jednom poznatom prevoju gde se okupljaju motoristi, sreo sam lika koji vozi gore-dole na slikovima i na motoru bez tablica.. popričah malo sa njim na vrhu prevoja, oo i da lik je žuti originalni švabo...kaze radnim danima tu ne dolazi murija pa koristi da malo trenira, pošto se bavi moto trkama.. i tako.. Onaj ko kaze da samo kod nas postoje oni koji krše pravila ili je mnogo zelen u švabiji ili nije makao dalje od svoje štrase ili ga boja zelenog prsluka zaslepi pa ne vidi bas najbolje sta se desava oko njega. Elem ja ih i ne krivim jer sam i sam nekada vozikao sa zelenim prslukom touring motor i čudio se manijacima koji peglaju krivine na kolenu ali kad malo vratim film u nazad, shvatio sam da tad nisam imao blage veze sa vožnjom i da sam bio katastrofa u najavi i pored poštovanja svih živih propisa i ograničenja..
  6. Ja tako tek uzeo kawu zx6r za stazu, lepa i bez ogrebotine.. odvezem jedan stint i na pauzi ne znam sta mi bi, uzeh krpicu da brišem prašinu sa nje. Sledeći stint završila u šljunku pored staze.... Od tada ne lickam ni jedan motor..
  7. Suzuki gsx s 1000 275€ Beta 350rr 250€ Ovo su cene sa popustom od 60% jer imam u istom osiguranju još 5 radnih auta osiguranih.
  8. Ima nas raznih , ja sam u toj kategoriji koju si naveo, ali me samo r motori privlače
  9. Isto i ja te takozvane ADV motore
  10. Meni zvuči isto ok. Samo mi nije jasan taj luft u prednjem zupčaniku.. ne znam jel normalno da ima lufta i na tu stranu?
  11. Nije. Nemačka koliko znam ima jako povoljna osiguranja, veliko tržište.. Mislim da su mi prijatelji koji žive tamo pričali da je ful kasko za novi gs nešto tipa 400€ godišnje. Recimo ovde gde ja živim bi to bilo preko 2000€ ne znam za Srbiju ali verovatno isto papreno..
  12. Svi u Dojcland na jeftinu registraciju. A čuo sam i da ima dobar izbor naših komšinica iz Rumunije.
  13. Enduro je zakon. Slažem se u potpunosti. Ja vozim stazu oko 10x godišnje ali je ne bih nikad menjao za enduro, vožnja po brdima, selima.. avantura prava.. Od kad sam otkrio ofroad zapostavio sam i vožnju po asfaltu , čuvaj se, zaraza teška..
  14. Čestitke za motor, super izgleda.. Tebaš ga poterati na stazi malo... Mislim da bi se dobro snašao, viđam često ljude da dolaze na stazu sa njim ili najked verzijom..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja