Jump to content

Moto Zajednica

Nemus

Članovi
  • Broj tema i poruka

    246
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Nemus

  • Rođendan 02.10.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Yamaha XJ600 Diversion

Poslednji posetioci profila

4343 profile views

Nemus's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

1,3k

Reputacija u zajednici

  1. Ja sam, ovaj poslednji koji vozim.Kada sam isao da pogledam motor napadao sneg.Kupio sam ga od coveka koji ima 70 godina i koji ga je kupio novog.Upalili lepo radi, nema nigde lufta, diskovi nepotroseni, nazad jos fabricke plocice...Platio lepo coveku pun iznos, dosao posle dva dana kada se otopio sneg i cao. Tri i po godine ga vozim bez ikakvog kvara pu pu
  2. Isti slucaj i osecaj imam u tunelu.I meni je kao i Zubi pomoglo podizanje suncanih naocara.
  3. Nemus

    Diversion Klub

    Diverzija je prava masina.Pre nje sam imao transalpa kojeg sam morao da prodam zbog kolena i mislio sam da nikada necu imati bolji motor ali sam pogresio. Imao i copere i jedan skuter ali ovako pouzdan i udoban motor nikada nisam imao.Jos je moj ustorjen za 10 konja pa trosi malo vise od skutera od 125 kubika pri normalnoj voznji.
  4. Lijan i ja smo skoro u komsiluku.Ako neko nesto sazna ili bilo sta zatreba samo javite.
  5. Kenedi (one zelene) lokomotive imaju 2t dizel motor.
  6. Moja preporuka bi ti bila crveni signal i instruktor Bora.
  7. Veliko je sranje dragi prijatelji ako vozite oba roditelja svoje dece na motoru( kako je to jednom neko lepo ovde napisao). Siguran sam da je pokojni momak izvukao pouku mada to sada i nije vazno, troje dece su ostali bez jednog roditelja. Isto tako nije vazno ni nase zapazanje vezano mozda za brzinu, vezanu kacigu, drugo vozilo...i da ga javno iznosimo. Mislim da smo dovoljno pametni da sami izvucemo zakljucke bez potrebe da to javno napisemo iz postovanja prema pokojnom coveku koji sigurno nije hteo da se desi to sta se desilo. Hocu da kazem da mozda nije lose nesto i da zadrzimo za sebe. Dva i dva su cetiri napisili mi to ovde ili ne. Citajuci crnu hroniku ovde na forumu poslednjih 11 godina cini mi se da smo malo oguglali na sudbine i naglo prekinute zivote nasih drugara, kao da je to postalo normalno, nesto svakodnevno. Kao da tako nesto nama ne moze da se desi( brzina, kaciga, malo piva...) , moze i desavace se na zalost.Puno je do nas a nesto i do sudine, lose srece, neka nazove to ko kako hoce. Nikada nisam pisao u ovom podforumu jer sam bio siguran da nemam sta pametno da napisem ali ova nesreca me nekako bas pogodila jer i sam vozim oba roditelja svoje dece a i ziv sam covek koji gresi pa zbog gluposti moja deca mogu ostati bez roditelja. Od sveg srca zelim da se majka potpuno oporavi i da deca imaju detinjstvo kakvo zasluzuju. Cuvajte se ljudi i pamet u glavu!
  8. JBT je vi idete na moto skup zbog zdranja, lepinja, gulasa, besplatnog pica, privezaka ili zbog druzenja? Jos prebacujete ako se naplacuje ulaz 500 din. Stvarno ne razumem.Verovatno sam glup ali bih voleo da mi neko lepo objasni o cemu se ovde radi. Inace svaka cast momcima i devojkama sto su organizovali skup u ovim uslovima.
  9. Nemus

    Diversion Klub

    Uvek mi je zena za ledjima jos ako negde putujemo pa natovarimo sator, dusek, stvari... ima problem da agilnije potegne sa nekih 80-90 km/h.Mada moj je fabricki osakacen za 10 konja pa mozda zbog toga. Opet potrosnja je smesno mala na regionalnim putevima i voznjom oko 80km/h.Mislio sam da skidam te blokade ali zbog potrosnje necu. Inace pre diverzije sam imao Transalpa i mislio sam da nema udobnijeg motora za putovanje od njega ali sam se prevario.Kao neka najudobnija fotelja a cesto neravnine vidim ali ih ne osetim. Necu ga vise hvaliti
  10. Gotovo sam 100?% siguran da baja ne bi pisnuo da je za volanom bilo lik sa celavom telecom glavom.Ovako je nasao neku nesrecnicu od 50 kg da izbaci sav svoj bes koji je akumulirao jer je pi*ka. Daleko od toga da branim gospodju ali ko digne ruku na zenu je kukavica i jadnik.
  11. Kada smo kod bezanja od policije moram da vam ispicam moje iskustvo. Bilo je to davno, negde u jesen 1997-me godine. Ponosno sam vozio Tomos kaisar.Stariji znaju kakva je to mocna masina. U to vreme sam ga slobodno vozio po keju, ne samo ja, bilo je dosta takvih bandita.To je tada bilo normalno i pozeljno.Morao si nekako privuci cice.Automatik, po neki apn. Atx i bt su vec bile ozbiljne masine i to je valjalo terati po putu. Jedno jutro sam se tako slobodno vozao po keju i negde na sredini, kod doma vojske vidim patrolu milicije. Vide i oni mene. Lezerno okrenem pogled ka tvrdjavi i nastavim da vozim. Jedan od policajaca krene da duva u pistaljku i da mi mase. Ne vidim ga, opcinjen sam lepotom tvrdjave. Par stotina metara dalje put se odvaja od keja i skrece pod uglom od 90 stepeni.U tom momentu pomislim hahaha koji debili oni ce mene da zaustavljaju. Nisam cestito ni zavrsio misao kada vidim policijski stojadin leti preko poljane i ide prema meni ( livada kod fakulteta gde je bio prvi exit). Kako sam ih video smotam i ja pun desni preko livade i gas. Skripi nesretni kasis i remenica na motoru, purnja dim iz auspuha, ja odskacem na sedistu dok ljuta masina razvija celih 40 km/h po oranici. Tu negde sam ih zajebao i utekao.Valjda napaceni stojadin ne moze preko njive 40. Kao serif uletim u studentski grad koji pocinje na kraju te livadice i sav vazan krenem da likujem kako sam pobegao miliciji. Projurim ja kroz fakultete i male ulicice i izbijem negde kod danasnje menze. Nigde milicije jeeee. Opet zavrnem gas da skrenem desno do parka gde sigurno nece oni kolima kad od jednom BRMMMMMMM. jebena dizna se zapusila. Crko konj kao upucan. Nisam ni spustio noge na asfalt te evo mojih drugara sa sve rotacijom. Preprece mi put ( kao da bih ja negde i pobegao). Izlecu iz kola, dolaze do mene i pitaju me zasto menjam pravac kada vidim patrolno vozilo. Pokusao sam da im objasnim da nisam zbog toga menjao pravac nego bas volim da forsiram livadu. Nisu mi poverovali. Uzimaju mi vozacku i saobracajnu i kazu vozi za nama, tamo gde si video kontrolu. Htedoh da im kazem da je dizna zapusena i da nece upaliti ali djubre od Tomosa upali na prvi okretaj pedale. Kako ne znam, ni danas mi nije jasno. Stigosmo mi svecano do apoteke na keju ( tamo su stojali pre potere). Zvali centralu, proveravali moje podatke, pretresli mene i motor. Imao sam srecu sto nisu imali i ove gumene rukavice koje su danas popularne.Verovatno bih dobio i besplatan pregled prostate. Kada su videli da sam cist opet su me pitali zasto sam bezao. Pokusao sam da im objasnim da ih nisam video i da bih rado stao u suprotnom. Nisu mi poverovali ali vratise mi dokumenta. Epilog: bio sam u jednom trenutku lice na poternici, neprijatelj drzave broj jedan i zakasnio na prvi cas u skoli.
  12. Znas kako kazu: ,,gladnom i napaljenom nista nije daleko"
  13. Nemus

    Sjenički sir

    hahahaha druze moj mastan sam kao tovat mast.Moram sada da izbegavam te lepe i nadasve ukusne stvari da bih na leto kada zavrsim rostilj mogli nesto da bacimo na zar da me ne prozivate kao prosli put.Jebo rostilj na struju, si ti normalan i slicno
  14. Nemus

    Sjenički sir

    Gledam ove slike a u glavi mi moj holesterol od 9,1. E zivoteeeee.
  15. Da li si ikada vozio S klasu? Pri tome ne mislim da si komsiji pomogao da ga istera iz garaze nego bas odvozao 1000+ kilometara.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja