Jump to content

Moto Zajednica

GuMi5

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1537
  • Pridružio se

O članu GuMi5

  • Rođendan Februar 22

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

5248 profile views

GuMi5's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

3,1k

Reputacija u zajednici

  1. Neko nekin link za gledanje? Može i na PP ako je zabranjeno oĐe...
  2. GuMi5

    BMW F900 XR

    Imadoh juče F900XR ispod dupeta jedan sat otprilike... Zanimljiv, MALEN, motor za vozanje do kafića i nazad... Koja je budala napravila kobajagi sport-touring mašinu sa nepostojećim sjedištem za suvozača treba da bude pogubljena javnim vješanjem. Sa svojih 100 ponija jako živahan motor, iskreno se nisam nadao da je tako žustar na zavrtanje desnog zgloba. Ipak, pored performansi, moje razočarenje veličinom motora ostaje prisutno i svoju posjetu salonu sam završio sa palcem okrenutim ka dole. Nije to za mene.
  3. @VladCan Kakav je osjećaj voziti Darkside i kakva je razlika u odnosu na normalnu gumu? P.S. Naše gradsko zvrndalo... Tek 5200 kilometara... Eto koliko se vozi...
  4. Lik jaše GP motor sa 41 godinu, neki u tim godinama već ne znaju za jutarnju erekciju... Opustite se...
  5. Aaaa...Bastianini diže motor sa poda... Ostade parnica na asfaltu od fuzastera... P.S. ima li srpska riječ za taj dio motora ili je to to?
  6. Da, vertikalna je fotografija, da, nije fotografski, da, je*e mi se što nisu ispoštovana foto-pravila... Firenca u doba korone.
  7. Sada ću i ja da pametujem kao i @el classico pa ću da ti kažem da se jezero zove Vierwaldstättersee, nema nužno veze isključivo sa šumom jer se u nazivu spominje još "stätter" što bi trebalo da je staronjemačka riječ za naseobine/gradiće u ta doba- gradove, moderno. Samo kao sidenote... Nastavi da tipkaš, odlično ti ide...
  8. Završavan nešto svoje ali gledam krajem oka... Debil opasan, okupati uljem cijelu stazu...
  9. Zato su plaćeni u milionima, da rizikuju glavu za zabavu drugih i zaradu svih... Ko će da kuka i glumi seka-persu svaki put kada padne 5 kapi kiše, mrš na pecanje. Kao mlađi sam obožavao trke po kiši... Po kakvim se sve pljuskovima vozilo prije 10 godina, sada to ne bi ni bio predmet rasprave. Otkazalo bi se. Kao muški sport, ma jebite se.
  10. Uuuuuu Mir caaaaaar Neka je oteo drugo mjesto od naduvanog kengura... Dovi pljusnuo šamar upravi Dukatija
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja