Jump to content

Moto Zajednica

draki

Članovi
  • Broj tema i poruka

    895
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

4 Pratilaca

O članu draki

  • Rođendan 18.07.1990.

Contact Methods

  • MSN
    pakleni90@live.com
  • Skype
    drakibn90

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd - povremeno Bijeljina,RS
  • Motocikl
    Suzuki V Strom DL 650

Poslednji posetioci profila

21153 profile views

draki's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

2,2k

Reputacija u zajednici

  1. Био сам ја у Обреновцу у недељу, Дуле ми рече да ће бити традиционално.
  2. draki

    Kratke voznje

    И ја јуче кренух са котрљањем точкова. Ограничен са временом одлучих да одем до Обреновца преко Јакова. Има онај мост код ТЕНТ-а много волим да застанем ту. После сам чекао који ће се семафор прво укључити онај чији пут води ка Убу или онај за Шабац. Убски је имао предност па сам лагано ишао до родног града Душана Савића. Затим кроз село Радљево и онда опет у Обреновац. Ту сам се нашао са дугогодишњим пријатељем Дулетом.
  3. Браћо Стромаши ако имате неког пријатеља, кума, рођака а да живи преко Дрине а да тражи добар мотор слободно препоручите овај мој Suzuki V Strom 650 DL - Motocikli - OLX.ba OLX.BA Suzuki V Strom 650 DL - Motocikli - 7.999 KM
  4. Да га у здрављу возиш добар Стром
  5. Понекада, да бих смирио мисли одем до гараже, истјерам мотор у хол гараже и упалим да га чујем. Тренутно времена за вожњу немам, биће кад дође право вријеме. Гледам овог мог двадесетогодишњика и мислим се зашто су толико нагрдили моторе, зашто више нико не ствара мотоцикле са овако лијепим свјетлима. Гдје је нестао осјећај за лијепо?
  6. Отвори тему за то. Ако уредници дозволе јер је раније, управо због писања разних глупости, било забрањено покретање таквих тема.
  7. Блажо брате, није баш тако. А да бих ти објаснио разлике прво би било добро да сам прочиташ историју стварања мото клубова не само тамо преко баре него и овдје на нашим просторима. А после тога ако баш имаш жељу да сазнаш нешто ново онда сједнеш са неким ко је у тој причи али оно право. Ја бих био најсрећнији кад би @Pablo угасио ову тему, јер толико вас је писало тек онако да испадне нешто да кажете. Толико глупости је изречено а питање је било једноставно.
  8. Наравно да постоји, то је опште прихваћена ствар. Може се о томе полемисати до сутра али то није ова тема. Има по форуму, додуше закључаних, тема о томе ако желиш да се боље упознаш.
  9. Када је серија, прије неких 10-12 година, била у пуном јеку по мото сусретима широм Србије појављивао се један човјек дуге браде са прслуком на коме су биле боје измишљеног клуба. Морам да признам иако су га многи познавали био је предмет спрдње. Е сад, уколико ти желиш само модел тог прслука то је онда ок. Јавиш се брату Гиги ( ево ти ФБ контакт ) и онда се са њим договориш да ти сашије исти такав прслук. Све са крагном и џеповима на грудима. Giga Hand Made WWW.FACEBOOK.COM Giga Hand Made ist bei Facebook. Tritt Facebook bei, um dich mit Giga Hand Made und anderen Nutzern, die du kennst, zu vernetzen. Facebook gibt Menschen die Möglichkeit, Inhalte...
  10. Јел реално да сваке године исти коментари буду на теми о Сајму? Небески смо народ! Какав је такав је, бољег немамо. Прошле године сајам био задовољавајући, што не значи да ће и ове године бити али свакако неколико сати живота ћу да одвојим да прошетам
  11. А љеба ти насушног како је то мали стром женски?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja