Jump to content

Moto Zajednica

Skittles

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1091
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Skittles

  • Rođendan 16.05.1989.

Contact Methods

  • Website URL
    http://nakama.rs

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda NC750X RH09

Poslednji posetioci profila

6286 profile views

Skittles's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

2,6k

Reputacija u zajednici

  1. Skittles

    iphone 13 nov

    Na slici piše 128?
  2. Njegov model je 2023, i u pravoj je temi Mada ne znam zašto je tema za MY2023 kada je ovaj model aktuelan od 2021, pravda za vlasnike 21 i 22 23 je samo promenjena boja. @Zoran_R Seba pravi manje više identičan rol bar kao GPkompozit, koji ja imam i zadovoljan sam. Imaš na stranici pre ja mislim fotografije mog motora. I ovaj turski možeš da kupiš i odma da namontiraš, ne moraš da ostavljaš motor nedelju dana nigde... Što se tiče svetla, e za to imaš drugu temu. Svako ima svoje mišljenje, al možeš i sa alija od 40€, možeš i one od 200€, svaki će ti pomoći. A mene zanima gde je ovo:
  3. Posle nekoliko pokušaja, da obavestim sve da je nemoguće
  4. Molim vas nek me neko ubedi da ne kupim ovaj motor
  5. Evo da vratim kolko tolko na temu, možda pomogne @john314, ili bilo kome. Kada dobijete poziv ovako da se izjasnite ko je upravljao vozilom, imate dve opcije: 1) kažete ja sam 2) kažete tetka/baba/rođak koji ima kategoriju a ne vozi nikada ako idete na prvu, tu koje god da su okolnosti, pred sudijom nema opcije da prođete bez kazne. jer poziv ne bi bio da nije nešto prekršeno. to, bila kolona, organizovano, trt mrt, nema ništa. ja sam se tako okrenuo u suprotnom smeru jer mi je išla kolona u susret i rekao mi jedan vozač e bio udes, zatvoren tunel, rekli nam da se vratimo ovuda - i lepo i uredno stigla kamera. u tom slučaju najbolje je da se ide na nagodbu - priznate krivicu pre sudije, i onda po pravilu dobijate najmanju moguću kaznu. meni su dali još da biram oću više para ili duže bez dozvole. ako idete na drugu opciju, rizik je, jer se nekada baš jasno vidi da nije tetka nego da je neki bradonja. malo rizično.
  6. Lep je grad Kikinda, imaju onu ulicu sa drvećem, mamuta, jezerce, bazene...
  7. Izvinjavam se ako nisam lepo objasnio - zabranjeno je da se popneš motorom na vrh, kao što smo @maza1 i ja
  8. Meni nisu problem ni vibracije ni vetar na 140-150 vozio sam u cugu posle celodnevne vožnje od Pirota do Beograda AP. Imam fabrički vizir sa podizačima. Pre toga sam imao Ivanov ogroman, sa kojim bi tek bilo bleja na AP, ali sam se kuvao na magistralama zbog nedostatka vetra.
  9. Nemoj @alexanto ljubim te počeće opet off Meni cena nije toliki faktor, uzeo bih ja i Afriku na keca da ima 50kg manje... Za sada prednjače CF i KTM, al je CF 100x lepši i dva cilindra. A inače i taj bmw i ktm koje si naveo su isto braća kinezi i ne treba ih odvajati od ostalih. I da se vratimo na temu, ni meni nije jasno šta je tačno T-Box i šta radi. (mada sam i baš malo istraživao, koliko i da napišem ovaj post otprilike). Po stranim forumima i reditima uglavnom samo kažu da je beskorisno i da je svejedno dal ga imaš ili ne. Jedino da proveriš da li ti je motor tamo gde si ga ostavio (GPS), a za praćenje same vožnje nije dovoljno precizan.
  10. Šta imaš od štampača?
  11. Peščara je raj, toliko toga ima samo tu ceo dan da se vozi (naročito ako voliš off). Zagajička brda su zabranjena (saznao tek posle), ali ima jedan TET segment tu, imaš Devojački bunar gde može i porodično da se ode... Oko Vršca, šta je @mick spomenuo dodao bih Vlajkovački zamak, bilo gde na Vršačkim planinama je lepo, posle Vršačkog zamka ima odmaralište Crveni Krst sa nekim rekao bih ruskim tenkom (i restoranom)... Sa druge strane kod Malog Središta imaš Kalinine kaskade... Jezera oko Bele Crkve su isto lepa, odlična za porodično kampovanje i kuliranje. Vozi se kroz peščaru do tamo, isto lep put (koliko može biti u Vojvodini). Imaš u @yogibear temi i instrukcije kako da dođeš do Vatinskih krugova, kao i spomenika Bobu Marliju.
  12. Izvinjavam se što sam otvorio vrata za off. Elem, sa advrider foruma nađoh ovu tabelu gde je curb weight 185 kg a to je sa svime i 90% punim rezervoarom. Šta je rekao bih sasvim ok težina za sve šta nosi na sebi. A negde sam video 205kg sa 3 kofera. Evo ga i grafikon snage i obrtnog momenta: Spisak OEM dodatne opreme: (mada nema podignutog blatobrana)
  13. Kad se na ovom sajtu ode na technical sheet piše curb weight 175kg - to znači sve sa gorivom. Ali kada se ode na 450MT WWW.CFMOTO.COM Built extra tough to take you beyond the road ends. 450MT brings multi-terrain ability and versatility to... ili 450MT - CFMOTO Benelux CFMOTOBENELUX.BE ili Attention Required! | Cloudflare WWW.CFMOTO.COM.AU ili Multi-Functional Touring Bike | Explore your journey | CFMOTO Motorcycles CFMOTO-MOTORCYCLE.EU Whether it's a solo adventure or a two-up exploration, discover the world with our MT range. Learn more... ili manje više bilo koji drugi, svuda stoji DRY... @Punktmann i kove ružan
  14. Voleo bih nešto <180kg, >50hp, 200mm hod suspenzije i klirinsa, sa abs-om, zaštitom od vetra i niskim centrom mase. Znam da mora nešto od toga da pati, al izbalansirati što manje kompromisa. Ako gledam jedan motor, to je tuareg 660, ili spomenuti 700cl-x adv, ktm 390 adv, bmw f800gs, versys 300x, cb500x, od T7 sam odustao jer je top heavy, od stroma sam odustao jer mi je ružan kao i himalajac... Ako gledam dva motora, onda bi išao jedan teži i jedan lakši, i to bi bili za teže ili ovaj koji imam (nc), ili afrika, a za lakši ili crf300 ili voge300...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja