Jump to content

Moto Zajednica

Skittles

Članovi
  • Broj tema i poruka

    981
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Skittles

  • Rođendan 16.05.1989.

Contact Methods

  • Website URL
    http://nakama.rs

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda NC750X RH09

Poslednji posetioci profila

6124 profile views

Skittles's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

2,2k

Reputacija u zajednici

  1. @Urban Rider nikada nisam bio na RE druženjima, pa ne bih znao. Hvala @Jovan Ristic!
  2. Oće biti test vožnji? Tj ovo zakazivanje je za nekad posle vikenda, ili u toku?
  3. vrati li se @bracabgd Jakna stoji i dalje, može cena dole.
  4. Uglavnom i ne zumiram, tj ne dodirujem ekran uopšte. Drugačije radi carplay nego sam ios. Drugačiji interfejs, drugačije se ponaša, drugačije opcije. Nepotrebno su zakomplikovali u cilju ograničavanja koliko možeš da petljaš oko toga, valjda u cilju bezbednosti, da gledaš na put a ne u ekran. Ne znam sada napamet, ali da, mislim da je veoma retardirano sve oko kontrole mapsa na carplay, ali mislim da to nema veze sa ovim uređajem nego sa samim sistemom. Ja svakako podesim celu rutu ili segment na telefonu i samo pustim da preuzme uređaj kad se poveže.
  5. @lencuga tako je, 4 šrafa. Ne znam za dimenzije, potrudiću se da se setim sledeći put kad sam kod motora Resetuje se vreme, nema bateriju nikakvu. Ali se relativno brzo sam nakači na carplay, oko 30 sekundi, bez da pipnem telefon ili monitor, pa nije ni bitno. Uključim motor, sam se pali, do prvog semafora se i poveže sve bez diranja. Da dodam i neke utiske posle malo korišćenja. Ono šta me brinulo, a posle i nerviralo - to što insistira da komunikaciju povežem na ovaj uređaj, a onda uređaj na telefon je u praksi loša stvar. Muzika gubi na kvalitetu i glasnoći, u razgovoru me mnogo slabije čuju, sporije odgovara na komande sa komunikacije... Postoji lek! Prvo upalim komunikaciju da se poveže, pa tek onda motor, i nema problema, radi komunikacija kao i pre. Monitor je samo to onda - monitor. Ne meša se u zvuk. Dovoljno je jak da se vidi i po sunčanom danu, i preglednije nego telefon za navigaciju. Ima poentu samo na nekim iole dužim turama, ako se ide putevima koje ne znaš napamet, inače ga ne stavljam, samo distrakcija i gubljenje vremena za montažu i demontažu. Prednost u odnosu na navigaciju - google maps, ažurno, live saobraćaj i sve ostalo šta ide sa internetom. Mana u odnosu na navigaciju - bez telefona (baterije i interneta ili offline skinutih mapa) moš ga baciš. Sve u svemu za te pare je bombona. Mene je izašao oko 130-140€ zaboravio sam tačnu cifru.
  6. Sva energija udara je od brzine motora, pošto neku masu i nema. A auto je ovde i došao kao zid. Nadam se da će kolega moći ponovo da vozi, ako bude hteo.
  7. Ima tema baš za ovaj model. Javio se i kolega koji ga je pazario.
  8. Mene opasno mami taj pežo, a imam predrasude prema francuzima Mnogo mi nizak ovaj passat, a treba mi veliki auto.
  9. Ako ga nađeš kako do Beograda... Ja za 10-15 dana opet idem na jug.
  10. @fruitcake i meni je drago da si se vratio, i to pravo ovde kod mene! Ovo po Srbiji mogu i u jednodnevnim i vikend turama, tako će i biti posećeno sve, a Kosmaj, Kragujevac i Ostra već jesu. Bio sam i na Kadinjači, ali ne motorom, pa se ne računa u ovu akciju. Kako se razvija plan, mislim da će severniji deo rute Podgarić - Jasenovac - Kozara - Željava biti zapravo neki produženi vikend. A za onih 5-6 dana u julu kada sam planirao celu rutu, da posvetim samo južnom delu, Tjentište, Dola, Nikšić, Obadov Brijeg, Durmitor... Pošalji linkove kada izbaciš sve na YT
  11. Ili ako neko hoće da menja M ili L za XL, daću ja moj. Kupio prošli put kad su bili, pa skapirao isto da mi je veliki
  12. Jel ovo samo neka najava? Vidim par kadrova imaš neki monolog
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja