Jump to content

Moto Zajednica

GriGri

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu GriGri

  • Rođendan 02.05.1979.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Interests
    Priroda, voznja, kampovanje.
  • Motocikl
    SACHS MadAss 50

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

GriGri's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

42

Reputacija u zajednici

  1. Cestitam, mnogo kilometara da predjes.
  2. 50 nazalost, za sada samo za to imam dozvolu. Uskoro nadam se puna A kategorija, pa druga masina.
  3. @Paf nema ko da se ljuti smej se do mile volje. Bas je lepo kod vas na moru. Postavi jos neku sliku u mom predstavljanju. Hvala ti na podrsci.
  4. @Paljevina Ne plasim se nicega, tako sam bio u mogucnosti
  5. Mozda ti zapamtis tablicu pa me prepoznas na putu
  6. Evo i mog novog ljubimca. Mozda je smesno posle ovih poslednjih slika. Ali nije lose da se podsetite pocetaka i minimalizma.
  7. Pala je prva voznja od 20km i photo session
  8. Doslo je do promene plana, posto ce se polaganje za A kategoriju oduziti do sredine leta resio sam da kupim nesto do 50ccm do tada. I danas sam pazario Sachs MadAss. Tako da od danas imam motor.
  9. Znam da nema na stanju, vec sam bio kod njih. Na sajmu ce biti predstavljen neki pozajmljeni primerak. Cena skace posle sajma za 400eur. Prve isporuke se ocekuju krajem aprila. Tako da sam ja u dilemi da li to kupovati bez probe ili ne. Zato su mi i vazni ovi saveti od vlasnika a i ostalih bajkera.
  10. Hvala na brzom odgovoru. Nekad I nije lose da se osecamo ko deca, samo da je bezbedno. Ima li vlasnika na forumu, koji znaju koliko moze da se spusti, i da li je ok ako ne mogu obe noge na pod, s obzirom da sam pocetnik? Takodje i te kratke brzine koliko su dobre za pocetnika po gradu?
  11. Iz Beograda sam, imam 44god, svasta sam probao u zivotu pa je dosao red i na motore. U toku je polaganje za A kategoriju, i premisljanje koji motor da kupim kao pocetnik. Favorit je za sad Voge 300 Rally. Svi saveti i preporuke su dobro dosli. Motor bih vozio po gradu preko nedelje (Kuca-posao-kuca) a vikendom neka priroda.
  12. Pozdrav drugari, vozim automobile vec 27 godina ali sa motorima nemam nekog iskustva osim sto sam se vozio kao suvozac. U toku je obuka za A klasu, resio sam da ove sezone uzivam u voznji. Zagrejao sam se za ovaj motor i jako me privlaci i izgledom i cenom, a i samo pozitivne komentare vidim i ovde i na netu. Da li preporucujete ovaj motor kao prvi motor. Visoko sam 176 i imam oko 80kg. Vozio bih ga najvise po gradu ali zelim i da mogu da idem na seoske puteve vikendom. Volim i hiking i divlje kampovanje, pa je plan da sa njim u perspektivi idem na takve neke ture. Ostarilo se za pesacenje Hvala unapred na savetima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja