Jump to content

Moto Zajednica

R3mba

Članovi
  • Broj tema i poruka

    57
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu R3mba

  • Rođendan 06.06.1981.

Contact Methods

  • AIM
    renchi@inet.hr
  • MSN
    Rembakis IG

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Osijek
  • Interests
    Sve Zivo..Ronjenje, podvodni ribolov, psi, motori, gejmanje,nfl..
  • Motocikl
    Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300

Poslednji posetioci profila

701 profile views

R3mba's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

31

Reputacija u zajednici

  1. LooL-- koji to kre10 pisu?? Ne da si pravo odabrao ..Odlicnp si odabrao!! Sve svoje sumnje ces da izgubis nakon prvih kilometara na xmaxu... Kao pponosni vlasnik xmaxa samo cu ti reci..Dobrodosao..
  2. Mozda da gledas forzu 750 ?
  3. Brate ako su u sustini isti motori uzmi jeftiniji.. I cini mi se da forza ima bolju zastitu od vjetra
  4. JA sam pisao o xmaxu.. Znaci pricam o skuteru od 300cc.. Kao referencu za Beverly.. Tak da ne znam cemu uopce spominjanje pcx125. Dobro ti neko dole napisao. Sta spominjes polo a pricamo o passatu.. I moja mazda 2 je bolja oc cx5 za grad..Dough! btw U hrv ima hrpa xmaxa najvise starih 250cc, dok se honde mogu izbrojat na prst jedne ruke..
  5. Xmax 300.Rodjen za grad.. I puno konforniji od geyastih novih beverlija..
  6. Buahahahahaha.. Je realno ko Ruski napad na Ukrajinu...
  7. Kad bi recimo napravili downtown s masinom od tmaxa to bi bio posao. Meni je tmax odvratan, tako nekako se bezveze sjedi da je to strasno. Kolko god glupo zvucao meni moj xmax 300 5puta bolji za sjedit od tmaxa..
  8. Vjerovatnjo sam vec dosadan i bogu i Vragu.. Al kao netko ko ima xmax 300 i siso s versysa 650, mogu preporucit skuter. adv 350 doduse nisam ni vidio uzivo.
  9. NE znam dal cu bit od pomoci al ja sam prosle godine sisao s >Versysa 650.. Probao sam par skutera ai jedino sto je meni bilo vise manje ok je bio beverly 300cc 2010g (il je to 350 ne znam) i moja yamaha xmax. Na kraju sam se odlucio za xmax koja mi je dan danas za mojih 185cm /108kg ugodnija za sjedit od tmaxa.. Motor je idealan za grad a mos potegnit i negdje dalje s njim..
  10. Meni nija jasna jedna stvar,.Motori postoje kolko cca 100g? I da jos nitko nije napravio neki sistem zastite lanca? Ono da lanac nije izlozen vanjskim utjecajima..
  11. na sluzbenim kymco.hr stranicama ni A ni B o tom skuteru. di si to iskopo? Meni se cini jaaakoo ok, morat cu probat sjest.. I volio bih vidit test usporedni s mojom xmax 300.. Volio bi neki skut di se bas ne sjedi ko da se*es na solji.. Sad gledo spec, ako sam dobro zapamtio 50cc vise od mog xmaxa a teh spec maltene iste.
  12. Ne znam meni je na tmaxu tako retardirano sjedenje da ne mogu da opisem.. Ljepse mi se sjedi i konforniji mi xmax300 Moram Integru probat provozat.. Samo lanac.. :(
  13. Ne kuzim stvarno po cem novi Bev izgleda kineski?? Bev od samih pocetaka vise manje izgleda isto.,..KAo i golf.. I po cem je sad ovo kineski??? Meni se skut svidja samo mi izgleda da je sic pre blizu volanu... Nego jel zna netko oce yammaha pravit novi 400cc motor za xmax? KAo pojacana verzija 300cc ovog novog?
  14. Uzmite u obzir da sigurno nejdu po jedan skuter.. Ne znam kolko stane u kombi poveci al msilim da se moze 5-6kom nagurat.. I mislim da si je vec samo na tome napravio finu ustedu..
  15. Totalno laiciki.. A zasto nevalja?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja