Jump to content

Moto Zajednica

sale-kum

Članovi
  • Broj tema i poruka

    423
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu sale-kum

  • Rođendan 07.07.1957.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Scarabeo 250ie

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

sale-kum's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

338

Reputacija u zajednici

  1. Piaggio 250 i 300 (stvarnih 278 ccm) mašine imaju istu snagu od 22KS, 300 ima samo malo bolju krivu obrtnog momenta što po meni ne vredi skoro duplo skuplje registracije. Drugo je pitanje što ne postoji 250ccm novijeg godišta. Objektivno, Aprilija ima prednost alarma, daljinskog otvaranja sedišta, integralne kočnice i udobnosti. Što se izgleda tiče... o ukusima se ne raspravlja. Pritom je Scarabeo u proseku jevtiniji od Beva.
  2. Scarabeo 250 light, 2007, bilo na satu 21500km. Kupljen iz uvoza pre dve godine i bio odmah kod Dareta na detaljnom pregledu. Imaš u temi dokumentovano šta je sve uradjeno. Od tada prešao oko 7500km uz jednu zamenu ulja i dodao Givi Maxia 2 kofer, veliki vizir, nov akumulator, nove pločice prednje i zadnje, nove gume Michelin CG2, i uradjeno sedište kod Srdjana pre mesec dana. Registrovan do marta 2024g. Ako te zanima, tel je 063/363940. Nije još na oglasu jer čekam lepo vreme da ga slikam.
  3. sale-kum

    Auto do 1000e

    Drugi kolega sa foruma je bio brži, tako da je Seat otišao.
  4. sale-kum

    Auto do 1000e

    Ako te zanima, prodaje moja tašta Seat Ibizu, 97, prešla samo 135000, ispod 1000E. Servisni delovi od VW Polo, ima svuda. Imaš oglas na PA.
  5. sale-kum

    Honda CBF 1000

    Svojevremeno sam koristio standardni 5-pinski DIN konektor. Sa njim možeš povezati poziciju, stop i migavce na kofer.
  6. Super si prošao. Meni nikad bosanci na ovim prelazima nisu tražili vozačku, ali se dešavalo ranije na ulasku u BiH prema Višegradu da mi traže. Šteta što me nisi poslušao za prečicu Podnovlje-Polje, mnogo je lepše za motor i manja gužva, baš zato što tu ne idu autobusi i kamioni. Probaj sledeći put. I kraće je, izlaziš maltene pravo u Derventu.
  7. sale-kum

    Honda CBF 1000

    Ima to na Aliju za sve motore, ja sam kupio svojevremeno za Diverziju. Ali ti ne možeš da čekaš
  8. Ja obično stanem 3-4 kola pre policije i kulturno pitam vozača da me propusti, u 9 od 10 slučajeva me puste. U onom jednom pitam sledećeg vozača... Ako mi policajac da znak, idem direktno kod njega. Što se tiče rute, ako ideš koridorom (ne preko Hrvatske), moj predlog je da ne ideš skroz prema Doboju, već posle Modriče u mestu Podnovlje skreneš desno prečicom prema mestu Polje i dalje Derventa, Prnjavor... Zanimljivije je, manja gužva a i kraće nekoliko km. Ja sam tako išao mnogo puta, poslednji put pre mesec dana isto skuterom od 250 kubika. Ako ipak odlučiš preko Hrvatske, moja ruta je autoput do Babine Grede, onda na prelaz Šamac i opet dolaziš na isti kružni tok u Šamcu i dalje je isto. Ne treba zeleni karton.
  9. "Dobra ideja", ali to su brzinomeri a ne obrtomeri.
  10. sale-kum

    Vizir

    Ili Gavra, Subotica...
  11. Ima li neko pouzdanu informaciju o svežim cenama goriva u Madjarskoj i (eventualnim) razlikama za nas?
  12. Ima logike, na štenderu mu ne treba ni blizu puna količina goriva za pun gas. Dobro je da je pumpa preživela. Srećno.
  13. Kako sad stoji cena dizela u BIH, ako neko ima svežu informaciju?
  14. sale-kum

    NC750X 2016

    Ovo meni deluje da su podizači (kao) univerzalni za volane od 22 i 24mm, odnosno napravljeni da mogu na 24mm, a kod 22mm ima lufta.
  15. Mala digresija: u mnogo tema na forumu za sistem za hladjenje i kočnice ljudi koriste izraz "ozračivanje", umesto "odzračivanje". Izvinjavam se svima, ali mi već malo bode oči. Odzračivanje znači uklanjanje zraka, tj. vazduha, a ozračivanje izlaganje zračenju
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja