Jump to content

Moto Zajednica

shark1962

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Piaggio X8

Poslednji posetioci profila

83 profile views

shark1962's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Ok. pokušaću. Hvala.
  2. Hvala. tvoj savet mi dragocen. Gledao sam senzor, prilično je nepristupačan. Jel mora da se skida usisna grana, da bi se došlo do njega ili ima neka caka?
  3. Hvala na savetima. Samo sam bio u dilemi, da li je termodavač ili je možda probkem u pokazivaču na instrument tabli.
  4. Dobar dan drugari. Imam problem sa pokazivanjem temoerature motora na Piaggio-u X8 200ccm. Naime, kada pokrenem motor, poske nekih minut vremena, skala ode na maximum. Motor se još nije zagrejao, creva za antifriz su hladna, ali pokazivač temperature je zakucan na max. Može li mi neko reći u čemu je priblem? hvala unapred.
  5. Dobar dan svim ljubiteljima dvotočkaša ( i tritočkaša). Odavno pratim ovaj korisni forum, ali sada mi trebaju neki saveti, pa sam se registrovao. Motore sam počeo da vozim (davne) 1973. godine. Zbog BG haosa u saobraćaju, rešio sam da kupim scooter, kao rešenje za gradske gužve. Inače, to mi je prvi automatik, posle prvenca Tomosa automatika. Nadam se, da ću ovde moći da dobijem pomoć i neophodne savete. Drago mi je što sam ušao u krug mnogih dobrih ljudi, spremnih da pomognu savetimai usmere u pravom pravcu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja