Jump to content

Moto Zajednica

Mr_Wolf

Članovi
  • Broj tema i poruka

    669
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Mr_Wolf

  • Rođendan 26.03.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda NT1100

Poslednji posetioci profila

1297 profile views

Mr_Wolf's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

1,3k

Reputacija u zajednici

  1. I jedno i drugo ti je u "Moji podaci" na početnom ekranu. Pa onda po opcijama levo tražiš šta ti treba. Registracija je na MUP a radni staž na PIO odeljku.
  2. Kada izaberem "Istekla mi je probna vozačka dozvola" ne dozvoljava mi da nastavim. Moguće je da sistem zna da nemam probnu pa zato nemam mogućnost. Vrlo zanimljivo. Ja sam preko euprave dodao kategoriju 2023. ali sada izgleda sve drugačije.
  3. Upis kategorije ne radiš u Ljermontovoj (SIV). Zakažeš izdavanje nove dozvole po osnovu upisa kategorije preko e-uprave i pokupiš vozačku u lokalnom MUP-u (mogu i poštom da ti pošalju). Mada ovo važi ako nemaš ograničenja, ako imaš onda ne može preko e-uprave, ali je i dalje u lokalnom MUP-u.
  4. Ma dobre su Road 6, nego razmišljam da uzmem mekšu gumu nazad dok ne potrošim prednju, pa se tu malo premišljam da li bi bilo pametno. Mada sam razmišljao da probam Roadtec 02 ako bi menjao obe. Inače, sudeći po slikama, je tebi ostalo bitno više šare.
  5. Svašta, pa što ti ne bih verovao? Drugačiji motor, stil vožnje... Sve u svemu različito iskustvo. Evo kakva je situacija kod mene Metzelera sam zamenio na 2850km Mišelinke sam stavio na oko 10950 A ovakva je situacija sada: Prednja je i dalje OK A zadnja Nego da se vratim na inicijalno pitanje. Niko nema neki savet šta bi bilo najbolje?
  6. Meni deluje nerealno da mi guma traje toliko. Zadnju Metzeler Roadtec sam potrošio posle 7000. Ja sam u zadnjih par vožnji imao malo čudan osećaj pozadi. Na momente je delovalo kao da vozim po beloj liniji, mada je možda bilo i do prljavih puteva.
  7. Na mom NT-u. Prešao sam oko 9000, i verovatno zadnja ima života za još hiljadu - dve možda. Mada mi je opet leva strana potrošenija, slično kao sa Metzelerom. Izgleda da je definitivno do načina vožnje. Nisam proveravao još cene, tek razmišljam. Set 6GT-a me je koštao 365€ kada sam ih uzeo.
  8. Trenutno vozim Road 6 GT. Zadnja će verovatno uskoro biti za zamenu, pa razmišljam naglas šta da uradim. Da li da zamenim zadnju gumu za istu, pa onda kada se potroši prednja da zamenim obe? Mada će se verovatno prednja potrošiti pre nego zadnja nova, pa ću opet biti u dizbalansu. Ili sam razmišljao da kupim zadnju malo mekšu - npr. Michelin Power 6 koja bi se verovatno potrošila brže, pa onda opet da zamenim obe istovremeno. Ili da ne pametujem nego da jednostavno zamenim obe sada?
  9. Ne razumem zašto mene mešaš u tu priču, ali sam ti zahvalan što mi dozvoljavaš da imam regularnu tablicu i da sam izaberem gde ću stati.
  10. Nisam. Inače uvek stanem bar da pitam da li mogu da pomognem, ali je sada već bilo dosta ljudi a ja sam bio sa ženom koju nisam želeo da maltretiram da gleda takve scene.
  11. Nisam uspeo da prepoznam, već je goreo. Mislim da je bio sive boje, rekao bih sport tourer.
  12. Nažalost, prošao sam neposredno posle teškog pada na izlasku iz Rume prema Radincima. Kolega je iz nekog razloga završio u kanalu, ali mi ne deluje da ga je neko udario. Motor je nastavio dalje, savio znak i zapalio se pored puta. Delovalo je da je kolega u dosta lošem stanju, pa se nadam da neće tema preći u crnu hroniku. Neću kačiti snimak sa 360 kamere, previše se vidi.
  13. Mr_Wolf

    Kratke voznje

    Možda se i sretnemo, ja sam za sutra ovo planirao: https://maps.app.goo.gl/3qpWBVaenA6FnFXg7
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja