Jump to content

Moto Zajednica

galebgd

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

galebgd's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Vezano za uvoznika koji radi "ozbiljan" posao - krajem 2023 i pocetkom 2024 sam aktivno obilazio salone i trazio koji mid-size adv motor da kupim. Naravno da mi je Tiger bio pri vrhu liste, pa sam im poslao email, posto nemaju sajt. Email sam jedva pronasao, preko polovni automobili. U pocetku mi je odgovarao cini mi se David, ili kako se vec zove vlasnik, a onda je nakon par mailova prosto prestao da odgovara. Probao sam da ga pingujem par puta, ali muk. Onda sam ugrabio jedan od svojih neradnih dana (bio je petak), da odem do njihovog salona. Realno mi od Kosutnjaka gde zivim do tamo treba dobrih 40 minuta radnim danom. Stigao oko 14:00, salon zabravljen. Od njihovih komsija sam saznao da taj dan nisu ni otvarali, posto je to bilo pred NG. Nije me mrzelo da odem jos jednom, par nedelja kasnije. U salonu je bio neki mladic, koji se u motore ne razume previse. Objasnio mi je da im je gazda na putu, pa verovatno zato nije odgovarao na moje mailove. Valjda pristup mailu radi samo kad je u Srbiji...ali uzeo je on moj mail, da mi posalje novi cenovnik cim im stigne (za par dana). I evo danas sam prvi put video taj famozni cenovnik na BJB. U medjuvremenu sam (naravno) kupio konkurentski model. Stvarno je steta sto ovako dobre motore ne radi neka ozbiljna (ovaj put bez navodnika) firma. Da ne ulazim u cene samih modela, poredjenja s konkurencijom itd, ali ja licno se ne bih osecao sigurnim da bilo sta kupim od takve firme. Kako je covek nestao iz prepiske sa ozbiljnim kupcem, tako sutra moze da odluci i da ukine ovo zastupstvo.
  2. Hteo bih da ugradim alarm na Piaggio Beverly, ali trenutno nemaju original Piaggio alarm, pa su mi predlozili GT alarm: http://www.gtalarm.it/jsp-gt2005/eng/motohome.jsp Ako sam dobro razumeo GT ne reaguje na dodir nego samo na pomeranje, pa iskreno ne znam koliko je to pouzdano. Doduse, u servisu su mi rekli da se Piaggio alarm ukljucuje non-stop bez potrebe zbog te opcije, pa navodno svi noviji alarmi ne reaguju na dodir. Jel ima neko iskustva s GT alarmima? Naravno, posto je motor pod garancijom, ovo su informacije iz ovlascenog servisa...druge alarme zato nisam ni uzimao u obzir.
  3. @ severian - hvala puno, to je ono sto me je zanimalo...ne bih bas smeo da se pouzdam u to merenje s papirom, a na xena sajtu u listi modela imaju samo neki beverly 100/200 sto me je totalno zbunilo. na svu srecu motor je nocu u garazi, ali nadao sam se da uzmem neki model s alarmom i pejdzerom i sajlom...i da tako ubijem vise muva istim udarcem. ali od toga ocito nema nista...stavicu piaggio alarm i onu njihovu sajlu, imam i neke lisice...valjda je to dovoljno za preko dana.
  4. Nadam se da nije bio zadnji tocak... ;-)
  5. pa da, bas sam tu i hteo da uzmem (sa sajlom)...ali zovem ih jos od sajma motora u beogradu i nemaju...a prodavac kaze da nema ideju kad ce dobiti, nece da me zavlaci i tako...ni meni ne ide u glavu da to nemaju, s obzirom da je pocetak sezone. koji je precnik tvoje xene? jel znas neku oznaku...bilo sta sto bi mi pomoglo da znam sta da narucim?
  6. Elem, vec mesecima (bukvalno) zovem Guevarru sve u nadi da ce nabaviti Xenu, ali nema pa nema...razmisljam se da narucim iz inostranstva, ali nisam siguran koji model pasuje na Piaggio Beverly Tourer 250...uzeo bih onu varijantu s alarmom i pejdzerom ako je moguce...i naravno da bude sto deblji precnik, a da pasuje na moj motor. Pitanje - jel ima neko ovde ko provereno zna koji model Xene moze da se montira na Beverly? Ili ako ima Xena jos negde kod nas da se uzme osim u Guevarri? A moze i nesto slicno sto se ne zove Xena, ali da bude pribliznog kvaliteta... Hvala unapred.
  7. srdjan iz bgda, 36 god, vozim piaggio beverley 250 i odusevljen sam motorom...san mi je da mi sledeci motor bude bmw f800 gs...i tako
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja