DanijelaR 0 Napisano juče u 18:08 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, imate li savet kad je vreme menjati kacigu? Moja je stara 11 god, pa samo zbog bezbednosti razmisljam, da li je jos uvek bezbedno nositi je? Malo je krenula da se kruni iznutra, ali spolja i sundjer unutra izgledaju dobro, nikad nije udarana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4884 Napisano juče u 18:26 Ne silazi, 6996 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, 5 godina je homologovana. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24990 Napisano juče u 18:38 Integrisan, 8124 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moja je feb 2015. Jednostavno mi odgovara, nisam uspeo naci ove godine da mi pase kao ova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15453 Napisano juče u 18:53 Ne silazi, 1533 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ako joj ništa ne fali i nije fizički oštećena onda nema neke potrebe menjati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 282 Napisano juče u 19:06 Svrati ponekad, 231 postova Motocikl: KLE 500 C 2026 Prijavi odgovor kao problematičan Pet godina koriscena je garantovana optimalna zastita stiropora u kacigi. Nakon toga manje ti je sigurna tintara od ne daj boze udarca. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24990 Napisano juče u 19:09 Integrisan, 8124 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan I to zavisi koliko je bila na glavudzi i izlozena UV zracima... 5 godina nije rok raspadanja skoljke itd. vec neki okvirni rok. Treba nesto da se i proda... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8432 Napisano juče u 20:14 Drug član, 2379 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan 5 godina sunca, malo kise i hladnoce mislim da sama skoljka tj plastika nema ista svojstva kao nova, stariju od 7-8 sigurno ne bih nosio vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24990 Napisano juče u 21:16 Integrisan, 8124 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije ni do para nego malog izbora i udaljenosti prodavnica. Otom potom, bice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...