Jump to content

Moto Zajednica

Fredi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3205
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Fredi

  • Rođendan 11.05.1967.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Debrc

Poslednji posetioci profila

5976 profile views

Fredi's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

3,9k

Reputacija u zajednici

  1. Ulazi li BMW u MotoGP? New BMW boss makes intriguing hint about future MotoGP entry WWW.CRASH.NET New Head of BMW Motorrad says he 'wouldn't rule out' MotoGP.
  2. Nesto ne stima, zadnji put je pobedio 2017 a vozio do kraja 2021. Za cetiri godine pojavilo se novih vozaca...
  3. To je 2008, kada se Yamaha oporavila a Dukati krenuo unazad. Ja sve vreme pricam o 2007 i 2011.
  4. Ispred Edvarsa. Dva druga mesta, jedna pobeda, 50% vise bodova. Edvars 0 pobeda, jedno drugo mesto.
  5. Honda je bila za nijansu brza od Yamahe a drasticno sporija od Dukatija tako da je moguce da je Melandri izbegavao pravce. Ne racunas valjda Kapirosija, Barosa i Hofmana u prvu ligu.
  6. Glupo je i sto prave krivudave staze. Jedan dobar prvac od nekoliko kilometara pa da se pokazu majstori.
  7. 2007 Dukati je bio toliko brzi na pravcu da nije bilo humano. Stoner je samo cekao pravac da se provoza pored ostalih. 2011 Honda je uvela onaj novi menjac sto je nosio pola sekunde po krugu. Kakve veze ima gde je bio Kapirosi?. Ja bi mogao da pitam kako je Doviciozo bio 3. 2011.
  8. Stoner obe titule uzeo na superiornoj masini.
  9. Tvrdnju necim treba podkrepiti. Navedi jednog sampiona sa inferiornim motorom. U neka sretna vremena mozda do 70%. Sada... ispod 50. Gde su Markez, Kvartararo, Rins, Mir....
  10. Dok su nadmocni ne treba im bolji od Banjaje. Ali dolazi KTM i Akosta, ja se nadam i Aprilia, onda ce im trebati bolji sofer. Promenom pravila Japanci se vracaju u igru. Nadam se.
  11. Ima vremena, samo je Akosta mladji od Kvartarara. Svakao bi dobio vise para za neki buduci ugovor ako se dogodine bude borio za vrh negeo tavorio u sredini.
  12. Nisam razmisljao o plati ali Markez je pristao da vozi za puno manje para. Ne bih iskljucio mogucnost da se Aprilia bori za titulu, gde god su ucestvovali uzeli su je. A za Kvartarara pobede i druga ili treca mesta su bolje nego deseta sa Yamahom....
  13. MotoGP called “a sleeping giant” which is “primed for growth” in WWW.CRASH.NET MotoGP's Dan Rossomondo explains his big plans for the sport's future in the USA
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja