lalajko 2003 Napisano Februar 5, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristio suncan dan i poceo pripreme za zimski servis. Tom prilikom ugradio napajanje za GPS uredjaj, onako kako je proizvodjac predvideo - direktno na akumulator preko prilozenih papucica. Licno, voleo bih da ide preko konakta, ali posluzice i ovako za neko vreme dok to ne urade profesionalci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 13961 Napisano Februar 5, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas dotegao lanac (ne ja nego majstor) i ublatnjavio ceo motor i sebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nisam nista ,ali se nadam da majstori kod kojih je motor jesu nesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 5, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan oshmirgl'o izduvne grane. ofarb'o ih u crno i voz'o se 70-tak km.... do baba i nazad.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Februar 5, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Danas nisam nista uradio ali sutra skidam rezervoar i pocinjem sa ciscenjem, koristeci elektrolizu. 2 meseca je stajao polu prazan i pojavila se Hrdja, pa cu to da sredim i "presvucem" unutrasnjost rezervoara onom specijalnom zorkinom farbom za cisterne ili sta vec 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 5, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Danas? Ništa. Juče? Ništa. Sutra? Ništa. Kad mi dođe da se provozam, napuniću akumulator, povezati ga, pustiti gorivo i provozati se. Možda ću dopumpati gume i obrisati prašinu ako je ima ispod prekrivača. Sve resto sam odradio pre zime i promeniću ulje u martu. Dosta s moje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 5, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod Šonsija (naravno motorom) i kupio migavce. Naravno odmah ih namontirao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 5, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na moju Gvozdeniju. Skupio sam jos neki dinar za Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan racunao koliko su para sakupiti u narednih nedelju dana da opravim motor....mogu da vam kazem da mozda do kraja meseca upalim masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 5, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Otkrio ga...pomazio...i ponovo ga ususkao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad udjoh u kucu iz radionice,pre podne sklapao kocnice,creva,sajle,dotezao sta treba,a od podne pripremam oklope za farbanje,i taman do sutra da ispari voda iz spric gita(od vodene smirgle) i sutra ako nadjem farbaru koja radi,da uzmem metalik crnu i ofarbam oklope. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1248 Napisano Februar 5, 2011 Zainteresovan, 924 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Otkrio ga...pomazio...i ponovo ga ususkao! Ja to radim svakog dana u toku zime. i cekam prolece. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Februar 6, 2011 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Opro od prekjučerašnje vožnje i detaljno oprao točkove od masnih naslaga sa skorelom ulepljenom prljavštinom. Ručno sam morao dodatno sunđerom da očistim bandaše agresivnim bez kontaktnim sredstvom za pred pranje, pošto uobičajeno prskanje i perač pod pritiskom nisu mogli da skinu toliko debele naslage. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Sutra menjam antifriz i kochiono ulje. Ako zatreba, i plochice... Imam u planu neki tuning, ali to kad opet zahladni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan evo upravo zavrsio sa fiksiranjem ksenon sijalica u farovima, sad idem u garazu da menjam obicne sijalice LED-ovima da bih sto vise dobio na ustedi struje da bi mogle obe ksenon sijalice da mi rade bez problema... a nadam se sutra montazi farova i da isprobam da li sve funkcionise kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Februar 7, 2011 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Danas malo ošmirglo, ispoliro ručucu prednje kočnice, zapinjala malo, podmazo tarnu površinu na klipu i osovinicu poluge, malo spustio niže još nožnu kočnicu, povratio korman malko unazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 10, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uradio kompletan servis kocionih klesta na oba tocka. Nove sinter plocice i novo kociono ulje. Bombona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 11, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je Aprilili od skoro u mom vlasništvu častio sam je, a i sebe sa crach barovima i centralnim štenderom. Radove je izveo majstor Boban, znate ga pod nickom Seba011. Slike sa generalne probe i finalna verzija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Februar 11, 2011 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Danas malo ošmirglo, ispoliro ručucu prednje kočnice, zapinjala malo, podmazo tarnu površinu na klipu i osovinicu poluge, malo spustio niže još nožnu kočnicu, povratio korman malko unazad. Izvinjavam se na malom off-u ali pažljivo pomerajte korman na Transalpu, od toga zavisi upravljivost i bol u mišićima leđa pri dužoj vožnji. Ukoliko suviše vratite prema nazad sedećete nešto uspravnije ali će vas posle malo duže vožnje boleti mišići oko plećke. Posle jedno sat - dva vremena bol postaje nesnosan. Pomeranjem par milimetara prema napred nađite pravi položaj tela (zavisi od vaše visine i dužine ruku) i bol nestaje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je Aprilili od skoro u mom vlasništvu častio sam je, a i sebe sa crach barovima i centralnim štenderom. Radove je izveo majstor Boban, znate ga pod nickom Seba011. Black Adder ... A sto nisi naveo da su crash barovi prekopirani sa policiske verzije pegasa evo jos nekih slika i broja majstora ako ima zainteresovanih Seba011 063/8380981 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan boga mi i ja upalih jamahu danas nakon 2meseca,kao sto sam ocekivao,odmah iz prve,tako ja to nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Februar 11, 2011 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Danas malo ošmirglo, ispoliro ručucu prednje kočnice, zapinjala malo, podmazo tarnu površinu na klipu i osovinicu poluge, malo spustio niže još nožnu kočnicu, povratio korman malko unazad. Izvinjavam se na malom off-u ali pažljivo pomerajte korman na Transalpu, od toga zavisi upravljivost i bol u mišićima leđa pri dužoj vožnji. Ukoliko suviše vratite prema nazad sedećete nešto uspravnije ali će vas posle malo duže vožnje boleti mišići oko plećke. Posle jedno sat - dva vremena bol postaje nesnosan. Pomeranjem par milimetara prema napred nađite pravi položaj tela (zavisi od vaše visine i dužine ruku) i bol nestaje Vozo se danas, ne znam ni ja. Malo mi sad nisko korman i ukoso kao, ponovo ću sutra da se zezam. Al me danas ne boli tiba. Pošto je Aprilili od skoro u mom vlasništvu častio sam je, a i sebe sa crach barovima i centralnim štenderom. Radove je izveo majstor Boban, znate ga pod nickom Seba011. Black Adder ... A sto nisi naveo da su crash barovi prekopirani sa policiske verzije pegasa evo jos nekih slika i broja majstora ako ima zainteresovanih Seba011 063/8380981 Bome vido štender i rol bar u živo, još bolje izgleda i što je možda bitnije, kreš bar ovakav poliijski nekako uliva autoritet, deluje moćno i opasno, mislim da će auti više zazirati od ovakvog motora što znači povećanu bezbednost. I ja razmišljam u tom pravcu. A ja sam mog Transalpa danas olakšo malo, igro fudbal sinoć, skinuo neki dekagram sala, pa pošto to nikad nisam u životu radio, morao da pravim sliku za dokaz supruzi. Pored sređivanja motora, jako je važno sebe lično spremiti za sezonu. Sinoć nas je bilo 6 motordžija i sat lopte. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 11, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Baš to sam hteo da pitam, vidi se da su masivni i da su sa nekog specifičnog motora. A šta je sa centralnim štenderom, jel i on kopiran ili ste ga sami konstruisali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 11, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sajlu kvačila i kočnice. Stiže plata koja će rešiti sve osim farbanja za nedelju dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Februar 11, 2011 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Baš to sam hteo da pitam, vidi se da su masivni i da su sa nekog specifičnog motora. A šta je sa centralnim štenderom, jel i on kopiran ili ste ga sami konstruisali? Čovek je konto, konto, razgledo po motorima kako izgledaju neka rešenja i došao do primenljvog za sve motore uz prilagođavanje svakom tipu i primenjivanje svih najboljih segmenata. Znači miks kopiranog pretočenog u ideje koje može da napravi samostalno i na neki način originalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...