Jump to content

Moto Zajednica

gavrolini

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2422
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu gavrolini

  • Rođendan 23.03.1984.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Shabac
  • Motocikl
    KTM EXC300- KTM EXC250

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

gavrolini's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

2,8k

Reputacija u zajednici

  1. I obrisase sve komentare u temi o pozlacenom vfr :-)
  2. E moj crni sine italijan je to, nije honda pa da se kurcis, a honda je kod nas u Srbiji kao vino, sto starija to bolja i skuplja.
  3. mislim da je auto resenje za sve one kojima smetaju vibracije, vetar, sunce,polozaj nogu itd. Jbt imam okostavanje vrata, isijatikus, smrvljena oba ramena, lomljena oba palca na rukama, izlomljene hrskavice i sjebane ligamente na kolenima, pukao biceps, lomljen skocni zglob. Prvo jutro kad se probudim i ne budu me bolela bar tri dela tela,mislicu da sam mrtav. I opet kad sednem na motor nista mi ne smeta i ne boli, ne treba mi visi vizir, tegici na kormanu, udobnije sediste, nosim cross kacigu pa vecina zna kako kroz nju duva. Ljudi uzivajte u voznji i motoru, ako hocete komfor onda nemojte ustajati iz fotelje. I dalje tvrdim da sake trnu usred preteranog stiskanja kormana i malo voznje. Desavalo se da kad posle par meseci pauze odem na stazu,posle dva kruga voznje bukvalno vristim od bolova u sakama,posle nekog vremena probijes tu blokadu i problema nema.
  4. Svaki motor ce mnogo da potrosi motula 300v, jednostavno je takvo ulje. Imao sam par motora koji su ga trosili i po litru izmedju servisa a drugogvulja ni gram. Moja preporuka za svaki motor a pogotovo ktm je motorex
  5. Iz Sapca sam a nikad nisam cuo za ovog coveka
  6. nemam pojma ja te tegice gledam kao ukras, nisam obracao paznju na razliku sa i bez.
  7. Ej bre samo 1e za nov motor star 10godina
  8. Samo ti prestani da stezes korman ili heblove kao manijak. Opusti sake i to je to. Kakvi kurac tegovi i vibracije.
  9. Ako ga voli nece dozvoliti da on pati za necim sto sanja a moze da priusti.
  10. Nesto mislim da je ta prica oko straha od povreda i smrti samo maska za ljubomoru i vece finansiske troskove. Prava zena nikad nece dovoditi u pitanje tvoje snove i zelje.
  11. moja zena je znala za koga se udaje, vozio sam motor 20 godina pre nego sto sam je upoznao i svesna je da je to moj kedini ventil i da se iz svake voznje vratim kao bolji covek. E sad vi koji ste se setili kasno da volite motore pa to iznenadi vase okruzenje, jbg ne znam sta da radite. Mozda da si sve vreme pricao kako sanjas da imas motor i da ti je to neostvarena zelja,mozda bi razumela. Ako ne, onda si pogresnu ozenio prijatelju.
  12. Zar tu agregat nije isti kao u cbr1100xx?
  13. jedan od lepsih supersport motora ikad napravljenih ali na zalost ne bas tako zastoka kako pricas. Zahtevna jeste iz voznju ali samo iz razloga sto ima ogromnu rupu u gasu,cak vecu nego stariji modeli.
  14. A sta da je dioda? Kakve razlike u ovom slucaju ima?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja