Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav iz Žablja

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Zovem se Lazar iz  Žablja sam. Priključio sam se na forum jer ima svega zanimljivog da se vidi i pročita. Volim motore otkada znam za sebe. Prvo sam vozio Tomos automatik sa pedalama, potom APN 6 pa MZ 150e. Imam 58 godina i uvek je bio neki motor u kući. Ako nije moj onda kasnije sinov jer sam i njega zarazio tom pričom. Trenutno imam Voge 300Relly kupljen nov. Sin me nagovorio da imamo svako svoj motor različitog tipa, on vozi Hondu XADV 750. Tako da se i menjamo zavisno gde i  kako bi da vozimo. Uglavnom  nadam se druženju i ovde.

Voge 300 RELLY.jpg

• Sviđa mi se 15
  • Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 7 postova
pre 1 minut, alexanto je napisao:

Ooo Laki dobrodošao na ove stranice. :takoje:

Inače Lazin sinak je naš forumaš @Mikec

Evo kako sam zarazio tog forumaša

FB_IMG_1788120879823.jpg

• Sviđa mi se 13
  • Hvala 1

• Zainteresovan, 638 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 F

Hvala Andrej znam za teme i slao sam ih drugaru da prelista ali sam hteo malo detaljnije informacije od Lazara kao starijeg i iskusnijeg, ako ga dovoljno dugo ima i moze da da objektivnu analizu.

Mene licno kinezi nezanimaju ali drugar pocetnik razmatra razne mogucnosti.

• U prolazu, 7 postova
Pre 22 sati, Deki Katana je napisao:

Hvala Andrej znam za teme i slao sam ih drugaru da prelista ali sam hteo malo detaljnije informacije od Lazara kao starijeg i iskusnijeg, ako ga dovoljno dugo ima i moze da da objektivnu analizu.

Mene licno kinezi nezanimaju ali drugar pocetnik razmatra razne mogucnosti.

Ovaj motor po meni za pocetnika koji je niži od 185cm baš i nije. Ja sam 186 i meni je knap. Ako pricamo o ovom modelu, mogu reci da je sasvim solidan za taj novac i sme se stidkati do u crveno a da je i dalje bezbedno. Tj nisu za pocetnike jace masine. Ovaj loncjn motor mi deluje da moze dosta da se opterecuje. Ima vibracije na 110km po satu pa nadalje. Km sat laze bar 12km sto je bezveze. Srafova ima koji se popuste pa ih treba doteci. Meni se odvrnuo onaj na poluzi kvacila i ispao. U servisu mesecima nemaju drugi da mi nabave. Stavio sam obican i vozim. Retrovizor se bio popustio, malo je uzan sic pa je na daljinu neudoban sto je za ocekuvati. Kinezi su po meni ok, ali će njihovu (ne)dugovečnost reći vreme. Za cene posto idu kinezi, ja ih preporučujem. Ja sam mog Voga przio na Transalpini na 8-10k obrtaja. Vozio sam ga kao da je službeni ;) gume kramponke koje ima nisu mi klizale a obarao sam do 2mm do ivice.

• Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja