krekemburg 7 Napisano pre 1 sat U prolazu, 0 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Lazar iz Žablja sam. Priključio sam se na forum jer ima svega zanimljivog da se vidi i pročita. Volim motore otkada znam za sebe. Prvo sam vozio Tomos automatik sa pedalama, potom APN 6 pa MZ 150e. Imam 58 godina i uvek je bio neki motor u kući. Ako nije moj onda kasnije sinov jer sam i njega zarazio tom pričom. Trenutno imam Voge 300Relly kupljen nov. Sin me nagovorio da imamo svako svoj motor različitog tipa, on vozi Hondu XADV 750. Tako da se i menjamo zavisno gde i kako bi da vozimo. Uglavnom nadam se druženju i ovde. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4834 Napisano pre 1 sat BJB Maxi Scooter Club, 1439 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nas našao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10545 Napisano pre 37 minuta Drug član, 2050 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...