krekemburg 63 Napisano Avgust 30 U prolazu, 7 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Lazar iz Žablja sam. Priključio sam se na forum jer ima svega zanimljivog da se vidi i pročita. Volim motore otkada znam za sebe. Prvo sam vozio Tomos automatik sa pedalama, potom APN 6 pa MZ 150e. Imam 58 godina i uvek je bio neki motor u kući. Ako nije moj onda kasnije sinov jer sam i njega zarazio tom pričom. Trenutno imam Voge 300Relly kupljen nov. Sin me nagovorio da imamo svako svoj motor različitog tipa, on vozi Hondu XADV 750. Tako da se i menjamo zavisno gde i kako bi da vozimo. Uglavnom nadam se druženju i ovde. 15 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 5108 Napisano Avgust 30 BJB Maxi Scooter Club, 1487 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nas našao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10875 Napisano Avgust 30 Drug član, 2085 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 SE GT '19 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 11163 Napisano Avgust 30 BJB Maxi Scooter Club, 6857 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Ooo Laki dobrodošao na ove stranice. Inače Lazin sinak je naš forumaš @Mikec 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krekemburg 63 Napisano Avgust 30 U prolazu, 7 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, alexanto je napisao: Ooo Laki dobrodošao na ove stranice. Inače Lazin sinak je naš forumaš @Mikec Evo kako sam zarazio tog forumaša 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16704 Napisano Avgust 30 Integrisan, 3403 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1514 Napisano Avgust 30 Drug član, 621 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao i super za ovu fotku vas dvojice i MZ-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 16390 Napisano Avgust 31 Cool tip, 3258 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 147 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 25 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1850 Napisano Avgust 31 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Lazare! Kakva su ti iskustva sa kinezom posto drugar merka Voge 300 endura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 5108 Napisano Avgust 31 BJB Maxi Scooter Club, 1487 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Deki Katana https://forum.bjbikers.com/topic/215019-voge-300-rally/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1850 Napisano Avgust 31 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Andrej znam za teme i slao sam ih drugaru da prelista ali sam hteo malo detaljnije informacije od Lazara kao starijeg i iskusnijeg, ako ga dovoljno dugo ima i moze da da objektivnu analizu. Mene licno kinezi nezanimaju ali drugar pocetnik razmatra razne mogucnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krekemburg 63 Napisano Septembar 1 U prolazu, 7 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Deki Katana je napisao: Hvala Andrej znam za teme i slao sam ih drugaru da prelista ali sam hteo malo detaljnije informacije od Lazara kao starijeg i iskusnijeg, ako ga dovoljno dugo ima i moze da da objektivnu analizu. Mene licno kinezi nezanimaju ali drugar pocetnik razmatra razne mogucnosti. Ovaj motor po meni za pocetnika koji je niži od 185cm baš i nije. Ja sam 186 i meni je knap. Ako pricamo o ovom modelu, mogu reci da je sasvim solidan za taj novac i sme se stidkati do u crveno a da je i dalje bezbedno. Tj nisu za pocetnike jace masine. Ovaj loncjn motor mi deluje da moze dosta da se opterecuje. Ima vibracije na 110km po satu pa nadalje. Km sat laze bar 12km sto je bezveze. Srafova ima koji se popuste pa ih treba doteci. Meni se odvrnuo onaj na poluzi kvacila i ispao. U servisu mesecima nemaju drugi da mi nabave. Stavio sam obican i vozim. Retrovizor se bio popustio, malo je uzan sic pa je na daljinu neudoban sto je za ocekuvati. Kinezi su po meni ok, ali će njihovu (ne)dugovečnost reći vreme. Za cene posto idu kinezi, ja ih preporučujem. Ja sam mog Voga przio na Transalpini na 8-10k obrtaja. Vozio sam ga kao da je službeni gume kramponke koje ima nisu mi klizale a obarao sam do 2mm do ivice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladilan 65 Napisano Septembar 3 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF moto 450 mt Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se na putu.Sent from my ELP-NX9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...