Jump to content

Moto Zajednica

Blaza

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1898
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

O članu Blaza

  • Rođendan 06.07.1969.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd. Bele Vode
  • Motocikl
    ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5

Poslednji posetioci profila

4281 profile views

Blaza's Achievements

Ne silazi

Ne silazi (5/6)

7,4k

Reputacija u zajednici

  1. Ovo bi trebalo odštampati na flajere, i deliti na svakom moto skupu.
  2. Ne znam za NS, nas nekoliko se nalazimo na Petrolu, Ada. Možeš da nam se pridružiš npr u Ostružnici, ili ćeš direktno na Miloš veliki za Obrenovac... Ovde smo se malo "raspisali"...
  3. Sorry Boki, izletela mi ova tema, pa sam malo listao... A sad malo ja, 173/80, Kawa ER 5, bole kolena posle par sati vožnje. Nije do Kawinog godišta, već mog !
  4. "Udebljo" se motor, pa ga pratiš !
  5. Meni svejedno, kako god se dogovorimo. Može kafa i pre skupa... Šalim se, to u 10h, dok se svi skupimo, nećemo ni krenuti pre 10:15 h, 10:20 h.
  6. @RankoBg87 Boki je kod tebe u 10:02 h, nemoj da kasniš ! A mi kad stignemo...
  7. Ne grešiš ništa, tako je bilo svuda. Ja sam vozio Jawu 350 (doduše, više je gurao da upali ) bez kacige, kategorije, neregistrovanu, pa kad me startuju plavci u stojadinu, znam da ću je gurati do kuće bez ventila... Nisam ni razmišljao da im bežim. Setim se kad su jurili kecom po naselju nekog momka na tomosu 15. Jeste im pobegao, par dana kasnije ga navatali, nije dobro prošao... Bilo drugo vreme...
  8. Možemo da se dogovorimo, ako hoćete, u 10 h Petrol pumpa na Adi (kod Lidla), pa lagano zajedno...raskršće sa Železnikom @BaneVuk58 (i ostali), Umka stanica @RankoBg87 (i ostali), do Obrenovca. Samo da se dogovorimo, za posle, hoćemo li u Zabran, ili neko drugo mesto, na kafu...i da zaokružimo vožnju. Ovo je samo predlog, svi su pozvani.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja