Jump to content

Moto Zajednica

nsvladimir

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

nsvladimir's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Model za 2025 bi trebao biti predstavljen u Novembru ove godine na sajmu u Milanu, tada će se znati da li ima promena.
  2. Kad god sam gledao X-Adv po oglasima uvek sam se čudio kako su polovni u cenovnom rangu sa novima pa čak ima i skupljih nego u salonu a pri tom nemaju nikakve dodatke koji opravdavaju veću cenu. Donekle bi imalo smisla da ih nema u salonu ili da se dugo čeka porudžbina ali to nije u pitanju.
  3. Zato meni u Honda Stojanov nisu hteli ni evro da spuste, na kraju sam pitao hoću li dobiti bar privezak ili upaljač Honda kad već nema popusta, kažu nema ni to [emoji3]
  4. Tako se i meni desilo i rekli su mi da moram imati uplatu za probnu dozvolu. Obzirom da sam već uplatio za upis nove kategorije rečeno mi je da uplatim samo razliku iznosa za probnu koja je nekih dvadesetak dinara i obe uplatnice priložim za izdavanje probne dozvole. Posle nedelju dana probna dozvola stigla na kućnu adresu.
  5. Ja u maju dobio probnu za A, inače imam A2 već 5 godina a B skoro 30 godina.
  6. Keyless, ispravljam se [emoji846]
  7. Razumna odluka a cena od 1200 - 1300 evra za top case koji nije keyless a usput i nije nekog naročitog kvaliteta je prevelika.
  8. Jedno informativno pitanje, jel istina da je originalan gornji kofer za X ADV kod zastupnika preko 1000 evra?
  9. Potvrđujem da i kod mene trese kada puštam ručke, kofer je fabrički a tu pojavu sam uočio još kad su gume bile nove ali tome nisam pridavao značaj.
  10. Meni je interesantna situacija da godinama vozim motor, desetine hiljada pređenih kilometara i nikad me niko nije zaustavio da mi traži dozvolu na uvid, kao da sam nevidljiv saobraćajcima. Čak se dešavalo da sva vozila redom zaustavljaju a mene kad vide samo me iskuliraju. Inače kada sam automobilom zaustavljaju me stalno, bar jednom mesečno.
  11. Meni se to čulo od prvog dana a prijavio sam na prvom servisu od 1000 km. Rečeno mi je da će biti uvaženo i posle isteka garancije ali me to ne ohrabruje jer posle godinu dana još ništa ne reših. Kada mi je taj problem demonstrirao na salonskom izloženom primerku prestao sam da ih jurim zbog toga. Da tada nisam čuo svojim ušima ne bih verovao i mislio bih da me zavlače ali nije tako, stvarno sve pohvale za Stojanov u NS ali mislim da ovo nije do njih, čak su i pisali Hondi za ovo ali nikakvo konkretno rešenje i odgovor.
  12. Meni se od prvog dana čuje zadnji amortizer. Prijavljeno u garanciji, zamenjeni amortizeri ali se novi, čini mi se čuju još više. Dobio sam objašnjenje da je cela serija amortizera takva i da se svi čuju. Sačekao sam ovu godinu da vidim da li će biti nova serija ali me je serviser odmah odveo u salon, seo na novu forzu, identičnu kao moju i par puta cimnuo gde se takođe čuo taj zvuk škripanja zadnjih amortizera. Dobio sam odgovor da to i dalje nisu rešili. Inače servis je u potpunosti saglasan sa tim da se taj zvuk ne sme čuti i prihvataju reklamaciju ali nemaju način to da otklone.
  13. Pošto imam motocikl iz naslova 2019 godište ajd da pitam ostale, jel vam se čuje zadnji amortizer na neravninama?
  14. Ja imam Kymco 125 16+ 2018 godište i mogu potvrditi da sam prezadovoljan, servisi u ovlašćenom su oko 3000 din, dostiže brzinu oko 100, registracija 5900, potrošnja u gradu od 3 do 3,5 litara Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
  15. Da ali motore ne rade. Pošto sam zvao evo da odgovorim sam sebi, Auto rad mi je najpovoljniji i ne moram skidati vizir jer mi je motocikl 2018 godište i ne radi se tehnički, inače bih ga morao skidati. Sve ukupno će me izači 6900 dinara za motocikl od 125 kubika.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja