Jump to content

Moto Zajednica

18. Međunarodni sajam motocikala "Motopassion" 18 – 24. mart 2026.

Recommended Posts

• Drug član, 849 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X
pre 34 minuta, markommarko je napisao:

Ko je išao motorom na sajam, gde ste parkirali? Je l postoji opcija da prođemo pored rampe kao kada se ništa ne dešava na sajmu?

Nema razloga da bude drugačije, pored rampe pa do kraja, parkiraš kod ulaza u halu 4 gde manje više svi parkiramo motocikle

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Malinar u pokusaju, 1957 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050
Pre 1 sat, Rider000 je napisao:

Bajaj sa nalepnicom KTM 😃

Taj bajaj je izmislio pouzdanost za ktm😀.

• Sviđa mi se 1
  • Zbunjen 1

• Vozim motor, nisam BAJKER, 3019 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport

Bio malopre na ovom Kineskom sajmu...

Totalno razocarenje za mene...

Najlepsi motor i najlepsi auto Sajma za mene, sve drugo nije vredno cak ni pomena...

IMG-20260318-222728.jpg

IMG-20260318-221315.jpg

• Sviđa mi se 15
  • Podržavam 4

• Drug član, 1968 postova
  • Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥
Pre 10 sati, andrej. je napisao:

neuporedivo je u vožnji, na našim putevima pogotovo

Kao neko ko je vozio po tri skutera ,od obe vrste (vešanja) ,potpisujem navedeno.

Nemerljivo je bolje ,kad je mono shock tj .motoraško vešanje🙂

Promenio član Džim Džarmuš
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1770 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT
Pre 11 sati, boza_kg je napisao:

Mnogo pametno staviti zmigavce u stitnike ruku i to plasticne na takav motor.😃 

Prvi pad na off-u i odose...

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Drug član, 1311 postova
  • Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure, KTM 390 Adventure R
14 hours ago, rastkojokic said:

9930fd58aebaadcc7890f98960ea397b.jpg

KTM 390 Adventure

Jad i tuga... Kocion kabel malo da je veci mogao bi goveda da lasso-uje. Napravljen da se zakaci za svaku mogucu granu jer ADVENTURE x)

A tek ovaj ulaz kabla u kaliper - ako ga samo malo neko deblo dokaci ima da prsti ulje na sve strane.

KTM propo

Što mi napjuva motor :) :) . I mene je ovo brinulo, ali nema mogućnosti da se ovo drugačije reši. Hod vešanje je 250mm i mora biti viška creva. Kod enduro motora taj višak je gore kod kormana ali ovde ne može zbog tornja. 

Ja sam ga vozio kako sumanut po peščari, grana milion, šiblje, katastrofa, i nisam zakačio crevo iako sam relano očekivao neku granu koja će mi zakačiti crevo i katapultirati me :)

Kvalitet, nako, nije to na nivou skupljih modela, posebno iz Austistrije, imam i 790, ali opet za 8k dobije se lep i vrlo upotrebljiv motor. 

Bajaj jeste Indijac, ali kako su pouzdani prethodnici, posebno 690/701, oni mogu biti samo bolji :) 

• Ne silazi, 5372 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4

Na sajmu od noviteta nema baš puno toga. Izgleda da su se svi ispucali prošle godine.

Ukratko, da nabrojim najzanimljivije:

Kawasakli KLE500
CFMOTO 1000MT-X
Triumph Tiger Sport 660, Trident 660 (sada sa 95 KS oba), Trident 800 i Street Triple 765RX
KTM RC990

Suzuki DR-Z4
Moto Morini X-Cape 1200 

Što se popusta tiče, ono što smo do sad dobili od uvoznika, dilera je u sledećim tekstovima:

CFMOTO donosi i CFLite (jeftiniju CF verziju), onaj Dual 250 deluje zanimljivo, naročito sa cenom od 2.990 EUR

BJBIKERS.COM

U toku je Motopassion sajam motocikala na kojem između ostalih i CFMOTO izlaže svoje novitete, ali i daje popuste na određene motocikle iz svoje game.

Royal Enfield sajamska ponuda:

BJBIKERS.COM

Royal Enfield će i ove godine izlagati na predstojećem sajmu motocikala u sklopu kojeg će važiti popusti na određene modele.

Autopromet sajamska ponuda za Kawasaki:

BJBIKERS.COM

Kawasaki je pred EICMA sajam prošle godine predstavio novi KLE500, a firma Autopromet će iskoristiti naš sajam motocikala od 18 - 24. marta da prezentuje KLE500.

Autopromet sajamska i  ponuda provomd 35 godina firme. Napravili su lepu akciju za mlađu nam populaciju. Za svakog ko je mlađi od 24 godine i kupi nov motocikl u Autoprometu dobija na poklon vaučer za kurs bezbedne vožnje moto kluba Bezbednost. Isto važi za sve kupce nekog od sportskih motocikala koje Autopromet poseduje. Akcija važi do kraja marta:

BJBIKERS.COM

Firma Autopromet ove godine slavi 35 godina postojanja i povodom ovog jubileja u narednom period pravi lepe akcije i besplatan kurs bezbedne vožnje

Triumph sajamska ponuda i dobri popusti na određene modele:

BJBIKERS.COM

Uoči sajma i početka nove sezone na snazi je Triumph martovska i sajamska akcija sa lepim popustima na određene motocikle.

Suzuki takođe daje popuste:

BJBIKERS.COM

Bliži se sajam motocikala koji će se održati od 18 - 24. marta, a u duhu sajma firma Euro Sumar napravila je Suzuki sajamsku akciju i snižene cene na određene modele motocikala.

Takođe, poznata je cena za GSX-R 1000R - 19.590 EUR, nažalost nisu uspeli da dobiju primerak za sajam. Prvi primerci stižu u avgustu, a trenutno je moguća rezervacija.

BJBIKERS.COM

Prošle godine je Suzuki najavio dolazak reinkarniranog GSX-R 1000R, a do sad nismo pisali o njemu sve do ovog momenta dok cena nije obelodanjena.

SYM sajamska ponuda i popusti:

BJBIKERS.COM

Firma Euro Sumar pred sajam rešila je napravi sajamsku akciju i snižene cene na skutere i motocikle. Euro Sumar je ranije napravio akciju “sajam pre sajma”, a ta akcija se sada...

Voge sajamske cene i sniženja:

BJBIKERS.COM

Pred prestojeći sajam motocikala koji će se održati od 18 – 24. marta, Voge pravi sajamska sniženja i cene. Popusti obuhvataju celu Voge gamu motocikala i skutera, a same cene su osetno...

• Sviđa mi se 4
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
pre 10 minuta, Gile je napisao:

BSA?

Imaju štand, čim se uđe u halu.

IMG_4940.thumb.jpg.ed7f8dd4abd0319cedea0898849790e7.jpg

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 177 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Ima li šta od izlagača opreme? Daju li neki sajamski popust i na opremu?
Planiram svakako u subotu da obidjem, nego da znam odma da li dolazim kao kupac ili turista? :)

• Podržavam 3

pre 51 minuta, Skandi je napisao:

Ima li šta od izlagača opreme? Daju li neki sajamski popust i na opremu?
Planiram svakako u subotu da obidjem, nego da znam odma da li dolazim kao kupac ili turista? :)

Videh Motoland i Moto Bike 

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 624 postova
  • Motocikl: ZZR 1400
Pre 15 sati, BokyBoy je napisao:

Bio malopre na ovom Kineskom sajmu...

Totalno razocarenje za mene...

Najlepsi motor i najlepsi auto Sajma za mene, sve drugo nije vredno cak ni pomena...

IMG-20260318-221315.jpg

Sad ce da krene objasnjavanje kako je ovo kanta sa vesanjem iz osamdesetih. Bolje je da se vozi neki dongfeng forthing ili Baojun na primer.

• Haha 2

• Drug član, 1770 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT

@Nightrider Z Zaboravio si Li Auto L9

• Sviđa mi se 1

Inače, ko god ne voli kineze treba da zna da bi cene novih automobila i motocikala bile 20-30% veće da ih nema na tržištu. Meni ne smetaju, a kupujem ono gde piše made in japan još uvek.

Promenio član milomir22
  • Sviđa mi se 5
  • Podržavam 1

Ako se komentar odnosio na mene, kineze podrzavam maksimalno i zelim im da pogase ceo ovaj zapad halapljivi, nezasiti. Bukvalno sam jedan od njihovih najvecih fanova u ovom osvajanju trzista.

Moj komentar se nije odnosio na njih nego na 150 (minimum) postova dnevno na forumu gde ljudi izgleda u pokusaju da ubede sebe da se nisu zajebali, ubedjuju sve ostale koji su kupili nesto sto im se svidja da su se oni zajebali.

Ako je po forumu, najveca legenda posle kawasakija z1, suzukija gsxr 1100 i honde cbx 1000 je neki CF moto od 450 kubika.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Drug član, 666 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
pre 6 minuta, Nightrider Z je napisao:

Ako se komentar odnosio na mene, kineze podrzavam maksimalno i zelim im da pogase ceo ovaj zapad halapljivi, nezasiti. Bukvalno sam jedan od njihovih najvecih fanova u ovom osvajanju trzista.

Moj komentar se nije odnosio na njih nego na 150 (minimum) postova dnevno na forumu gde ljudi izgleda u pokusaju da ubede sebe da se nisu zajebali, ubedjuju sve ostale koji su kupili nesto sto im se svidja da su se oni zajebali.

Ako je po forumu, najveca legenda posle kawasakija z1, suzukija gsxr 1100 i honde cbx 1000 je neki CF moto od 450 kubika.

Meni su kinezi lepi😳🤔

@Nightrider Zma generalno sam mislio, nisi samo ti pominjao kineze, već i Rider000 i BokyBoy i ostali. 

Ja koristim npr kineski telefon, redmi pro serije, sada imam 13 pro 5G, a ranije sam imao 8 pro. Hvala im do neba, jer za manje od 250€ imam apsolutno upotrebljiv telefon koji mogu i da razbijem ako mi ispadne iz ruke, bez da se samoubijem za istim.

Ferari sa slike je za čuvanje i za uživanje, za svakodnevnu upotrebu, većina nas će u bliskoj budućnosti da vozi neki arizo 8 pro, mg zs ili byd.

• Sviđa mi se 2

• Ne silazi, 3335 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere
26 minutes ago, Nightrider Z said:

Čuj, neki ... MT bajo moj 😆

• Haha 1
  • Podržavam 1

pre 21 minuta, milomir22 je napisao:

@Nightrider Zma generalno sam mislio, nisi samo ti pominjao kineze, već i Rider000 i BokyBoy i ostali. 

Ja koristim npr kineski telefon

većina nas će u bliskoj budućnosti da vozi neki arizo 8 pro, mg zs ili byd.

Isto koristim kineski telefon, a vozio bih i arizo 8 da kupujem novi auto sad. Opet kazem, nista protiv kineza, podrska.

Pisao sam iskljucivo o ljudima koji ovde vec godinama ubedjuju druge ljude kako su glupi i kako su se zajebali.

Edit: kad bi neko iz Ohlinsa video onu temu o novom KLE500, mogli bi da zamene ceo svoj razvojni centar, gde ces vece strucnjake za suspenziju od BJ bajkera.

Promenio član Nightrider Z
  • Haha 1

• Ne silazi, 4034 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb

Svako svojim novcem nek kupi šta misli i šta mu se sviđa. 

Za svakog i postoji nešto. 

Za mene je KRIMINAL kolko su cene motora otišle gore, ne mislim na inflaciju, nego u realnom smislu. 

Proizvođači su počeli da se ponašaju kao auto industrija, daju nam ekrančiće i jeftini bling, a motori su prestali da imaju ne centralne štendere, nego i sedišta! 

Primer?

I honda (nc750x) i Yamaha (MT07) ti preskup motor prodaju sa gumenim sedlom, a ako hoćeš možeš da doplatiš sada na oba comfort seat, da ne kažem sa sunđerom. 

O svemu ostalom neću ni da trošim reči. (vešanja, kočnice, koje gume dođu, podesive vizire, utičnice za punjač, štitnici..).

E zato mi je drago što kinezi udaruju s boka, jer će ih naterati da vrate na motore zdravorazumske stvari. 

Jbe mi se bre za modove vožnje na motoru od 50-60-70ks, daj mi centralni štender i oprugu u obe vile, zadnji amortizer koji radi. 

Promenio član Andrej_Hotstepper
  • Sviđa mi se 11
  • Podržavam 7

• Drug član, 3443 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac
1 hour ago, Nightrider Z said:

Potpuno se slažem, samo se plašim da će kad istisnu/pogase masovnu proizvodnju iz drugih zemalja i kinezi da se ponašaju isto kao ovi sada. A nešto ne vidim da će njima da se pojave drugi kinezi. Ali, za to će trebati godine...

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 3

Pre 1 sat, misa-pei je napisao:

Potpuno se slažem, samo se plašim da će kad istisnu/pogase masovnu proizvodnju iz drugih zemalja i kinezi da se ponašaju isto kao ovi sada. A nešto ne vidim da će njima da se pojave drugi kinezi. Ali, za to će trebati godine...

Indijci će biti novi Kinezi.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja