Robi 1191 Napisano Mart 6 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli, mopedi, skuteri, rezerni delovi, oprema i pribor, proizvodi prateće industrije, strukovne organizacije, udruženja, klubovi, mediji… standardni je sadržaj Međunarodnog sajma motocikala. Ova specijalizovana, atraktivna i sadržajna sajamska manifestacija, namenjena ljubiteljima dvotočkaša, bavi se afirmacijom i promocijom moto sporta. Uz predstavljanje dostignuća svetske motoindustrije, posebna pažnja posvećuje se i pratećoj opremi, neophodnoj za bezbedno učešće motociklista u saobraćaju. HALA 4 RADNO VREME 18 – 23. mart: 10:00 – 20:00 h 24. mart: 10:00 – 19:00 h ULAZNICE pojedinačna ulaznica 800 RSD grupne ulaznice * 600 RSD grupne ul. za učenike i studente * 500 RSD Family Day * 1.600 RSD parking za automobile (po satu) 300 RSD * Grupne ulaznice Grupna poseta podrazumeva posetu najmanje 20 osoba. Za kupovinu grupnih ulaznica potrebno je dostaviti spisak osoba sa punim imenom i prezimenom, overen pečatom firme i potpisom ovlašćenog lica. * Porodične ulaznice Ulaznica važi za roditelje sa decom do 16 godina starosti. LINK 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1191 Napisano Mart 6 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Sajamski popusti objavljeni do sada: Suzuki "sajam pre sajma" - Popusti na motocikle i skutere - BJBikers.com BJBIKERS.COM Ulaskom u februar već polako počinju pripreme za sajam motocikala koji će se održati u martu. Firma Euro Sumar rešila... SYM akcija "sajam pre sajma" - Popusti na skutere - BJBikers.com BJBIKERS.COM Firma Euro Sumar napravila je "sajam pre sajma" tokom koje važe popusti na SYM skutere. Yamaha Barel LINK NA CENOVNIK 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 234 Napisano Mart 6 (promenjeno) Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan SYMPHONY 50 1.890 € + gratis kofer sa naslonom ...neko reši da za skuter koji jedva vuče jednog ponudi kao pogodnost kofer sa naslonom za saputnika...dakle, ciljna grupa je kupac koji planira da se vozi u dvoje na skuteru od cca50...ne kapiram... Promenio Mart 6 član dr.srba 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6666 Napisano Mart 6 Ne silazi, 5371 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan I Voge poslao cene za sajamske popuste: Voge sajamske cene i sniženja - BJBikers.com BJBIKERS.COM Pred prestojeći sajam motocikala koji će se održati od 18 – 24. marta, Voge pravi sajamska sniženja i cene. Popusti obuhvataju celu Voge gamu motocikala i skutera, a same cene su osetno... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thechoki 46 Napisano Mart 6 U prolazu, 39 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Multristrada V2S MY26 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se ko dolazi od prodavaca opreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3510 Napisano Mart 6 Vozac A kategorije :D, 1101 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Биће то један лијеп излазак мало да се виде новитети а и драги људи, знам да ће их бити па се унапријед радујем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1191 Napisano Mart 7 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Da dodamo i ovo: Suzuki sajamska akcija i snižene cene i motocikala - BJBikers.com BJBIKERS.COM Bliži se sajam motocikala koji će se održati od 18 - 24. marta, a u duhu sajma firma Euro Sumar napravila je Suzuki sajamsku akciju i snižene cene na određene modele motocikala. SYM sajamska akcija i snižene cene na skutere i motocikle - BJBikers.com BJBIKERS.COM Firma Euro Sumar pred sajam rešila je napravi sajamsku akciju i snižene cene na skutere i motocikle. Euro Sumar je ranije napravio akciju “sajam pre sajma”, a ta akcija se sada... Segway sajamska ponuda Loncin kvadovi Premijera modela Kawasaki KLE 500 na sajmu Motopassion + sajamske akcijske cene Moto Magazin Srbija - Početna MOTOMAGAZIN.RS Moto Magazin Srbija, Moto Vesti, Moto oprema i delovi Srbija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šomi123 13 Napisano Mart 7 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown, Suzuki SV 650s, Yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija za CFMOTO, zna li se sta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Mart 11 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kove nudi 0% kamate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25431 Napisano Mart 11 Vozim motor, nisam BAJKER, 3019 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan CF Moto NK 450, upalio check engine na 650 km... 'ebo vas CF moto, Kinesko govno 3 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3440 Napisano Mart 11 Drug član, 1285 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine ću pitati da ostanem u salonu za vreme sajma 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 424 Napisano Mart 11 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X, Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, samo se ti nadaj. Sent from my SM-S926B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1191 Napisano Mart 13 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Od 18 - 24. marta predstoji nam Motopassion sajam motocikala - BJBikers.com BJBIKERS.COM Mart mesec ascoira na dve stvari: početak sezone i Motopassion sajam motocikala koji se ove godine održava od 18 - 24. marta. Link za kupovinu onlajn ulaznica DDOR BG CAR SHOW i MOTOPASSION 2026. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 262 Napisano Mart 17 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Podnožje Fruške gore- Banstol Motocikl: on two wheels Prijavi odgovor kao problematičan Sreo danas ispred njegovog salona, upravo došao iz BG-a Culeta- kawasaki NS, kaže kolko sam ga razumeo da će biti 9 motocikala na sajmu, što je baš pohvalno. KLE bazni u ponudi, onaj lepši izgleda nedostupan za naručivanje. Sretna prodaja svom sugrađaninu!!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4221 Napisano Mart 17 Drug član, 2080 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan CF Moto NK 450, upalio check engine na 650 km... 'ebo vas CF moto, Kinesko govno Audi A7 izbacuje osigurač kad se ubode potrošač u upaljač, nov auto :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4221 Napisano Mart 17 Drug član, 2080 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Protrčao sam kroz sajam danas, nema šta baš da se vidi, slabo noviteta Kove 800GT, Voge SR450X, Motomorini Alltrhike 450 i Kawasaki KLE500. Izostali Honda CB1000GT, Suzuki SV-7GX i Zontes 703T od očekivanog.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7518 Napisano Mart 17 Ne silazi, 5367 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 zna li se cena za Voge SR450X i kad stiže? Esi pito? : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 112 Napisano Mart 17 Zainteresovan, 598 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, boza_kg said: @Gordak985 zna li se cena za Voge SR450X i kad stiže? Esi pito? : Pitao ja danas na standu.. Ocekuju se u junu prvi primerci.. A cenu kriju kao zmija noge.. Navodno sutra ce znati cenu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10898 Napisano Mart 17 BJB Maxi Scooter Club, 6811 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Jel meni utisak varljiv da ima samo jedan trougao na prednjim vilama? I prednji točak mi ne deluje 17-ica ali teško je oceniti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 117 Napisano Mart 17 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super adventure S Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas, prosao sve. Nekako iz godine u godinu sve mi je siromasnije. Od noviteta kao sto kolega rece kinezi, VOGE Rally meni prelep, i KTM 1390 novi koji uzivo izgleda prelepo. Ostalo vrlo sliicno ili isto kao prosle godine, mada danas od opreme sam video samo moto land i moto bike shop - ali su namestali standove pa nisam ni mogao da vidim sta sve ima od opreme. Sve u svemu, utisak slican kao prosle godine - onako. Nema CF 1000, nema nove Honde CBF, nema nekih tako motora koji su mi delovali zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10253 Napisano Mart 17 Ne silazi, 4033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, alexanto said: Jel meni utisak varljiv da ima samo jedan trougao na prednjim vilama? I prednji točak mi ne deluje 17-ica ali teško je oceniti... Boga mi meni deluje ogroman taj točak. Twin, 450... Skidam kapu. Skidam kapu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10253 Napisano Mart 17 Ne silazi, 4033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Dzoni1991 said: Bio danas, prosao sve. Nekako iz godine u godinu sve mi je siromasnije. Od noviteta kao sto kolega rece kinezi, VOGE Rally meni prelep, i KTM 1390 novi koji uzivo izgleda prelepo. Ostalo vrlo sliicno ili isto kao prosle godine, mada danas od opreme sam video samo moto land i moto bike shop - ali su namestali standove pa nisam ni mogao da vidim sta sve ima od opreme. Sve u svemu, utisak slican kao prosle godine - onako. Nema CF 1000, nema nove Honde CBF, nema nekih tako motora koji su mi delovali zanimljivo. Honda nikad kod nas ne pokazuje novitete. Nikad. Kad se pojavio crf300 te godine ga nije bilo na sajmu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 98 Napisano Mart 17 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Da li karta važi za sve dane sajma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 1316 Napisano Mart 17 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Za celu CH trenutno ima 1 demo primerak CB1000F (za gledanje, ne i za voznju), koji sam video na sajmu u Cirihu i to je to. Nece ih biti pre avgusta za probu, ako i tad. Tako da i nije neki novitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3291 Napisano Mart 17 Andragog, 5834 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Japanci polako pucaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...