Jump to content

Moto Zajednica

slobasuper9

Članovi
  • Broj tema i poruka

    839
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

3 Pratilaca

O članu slobasuper9

  • Rođendan 18.03.1993.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    NEMAM

Poslednji posetioci profila

2988 profile views

slobasuper9's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,7k

Reputacija u zajednici

  1. Meni A2 i B na 10, C i CE na 5. Sad će mi A biti na 3. Pa ću taman onda za 2 kad mi ističe C i E da odradim lekarski ujedno za sve pa da vidim kako će ići.
  2. Ajaoo meni će skoro trebati upis A. Ja zaboravio da moram u Ljermontovu (SIV3), ponadao se da ću kod mene u supu to završiti, totalno zaboravio. A gužve su havarija... Msm da ću sesti na motorić i provozikati se do Mladenovca majke mi...
  3. Tu je Strom 650 još ovu i sledeću sezonu, za sad je tako. Nema konkretnih najava iz fabrike da se gasi model ali realno, pored 800/800DE, jasno je kako će se dalje odvijati stvari. Da li ga gase naredne ili za 3 godine, svakako su insinuacije da ide u istoriju. Cena je sad malko manja nego prošle godine...Svakako ne rasprodajemo lager zato što ga ni nema, čekamo iz fabrike motore da stignu. (Imamo na lageru jedan plavo beli XT ako ćemo u konjski nokat)
  4. Za neke modele su već popunjena mesta. Da javim samo
  5. Možete se prijaviti na linku: Suzuki - Test vožnja WWW.SUZUKI-SRBIJA.RS Suzuki Euro Sumar d.o.o, zvanični uvoznik i distributer Suzuki automobila za Srbiju.
  6. Otključao launč kontrol. Stejdž 1 ahhahah
  7. Gledali Jocu onog jutjubera što ubacivao svašta u auspuh Izgoreće to i izleteti eventualno ako bude pucketanja hahahhaah Podsetilo me to na dane iz osnovne škole.Bilo u knjižari da se kupe kesice koje zgaziš, naduva se i pukne i smrdi kao tvor.Bilo više smradova,npr. pokvarena jaja. Dođe kontrolni, pre početka časa zgazimo i šut ispod vrata u kabinet.Kad treba da počne čas ne može da se živi u kabinetu.Dok se provetri ili se snađemo za drugi kabinet,kontrolni odložen. Zapratite me za još recepata
  8. Može da se doveze ali bi cena bila ja mislim skoro 9k. Nešto oko 8 700. A to kupci neće prihvatiti što i mi znamo i nema poente da se uveze. Baš kao što kažete, ostao je u fazi od pre par godina, ništa novo nije dobio a cena lepa. Realno, takav skuter možda može da prođe za max 7k, sve preko je skupo.
  9. Ko je sa SVT-om među BMW jašima? Sad me prošli na auto putu kod Autokomande. Lepota za videti
  10. Ne mora ga ni dovoziti, nek samo pošalje deo
  11. Ne zaborave nego nemaju dozvolu da zacrne za sva mesta. Ima neka fora sa tim, neko to daje ili se negde plaća nisam se raspitivao za detalje. Znam da neke PS iz unutrašnjosti vraćaju papire sa registracije zato što su cifre precrtane a u BG npr. prolazi zato što imaju tu neku dozvolu.
  12. Teško da ima ko tu info. Prekrivaju ulazne cene. Realno, to je poslovna tajna.
  13. Trudimo se Ma bio sam sigurno unutra u kancu na cigari ili mejlovima. Ne mrdam sa štanda
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja