nuk 959 Napisano Mart 18 Drug član, 849 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, markommarko je napisao: Ko je išao motorom na sajam, gde ste parkirali? Je l postoji opcija da prođemo pored rampe kao kada se ništa ne dešava na sajmu? Nema razloga da bude drugačije, pored rampe pa do kraja, parkiraš kod ulaza u halu 4 gde manje više svi parkiramo motocikle 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1400 Napisano Mart 18 Drug član, 574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @nuk super, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7519 Napisano Mart 18 Ne silazi, 5368 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Qj SRT 450RX, cena u Grčkoj 5.295€ QJMOTOR SRT 450RX: Πάτησε Ελλάδα η νέα Adventure με 47 ίππους και τιμή 5.295 ευρώ WWW.MOTOTRITI.GR ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4685 Napisano Mart 18 Malinar u pokusaju, 1957 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Rider000 je napisao: Bajaj sa nalepnicom KTM Taj bajaj je izmislio pouzdanost za ktm. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25434 Napisano Mart 18 Vozim motor, nisam BAJKER, 3019 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Bio malopre na ovom Kineskom sajmu... Totalno razocarenje za mene... Najlepsi motor i najlepsi auto Sajma za mene, sve drugo nije vredno cak ni pomena... 15 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17813 Napisano Mart 18 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš dobar ukus! Odakle Testarossa na sajmu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4358 Napisano Mart 18 (promenjeno) Drug član, 1968 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, andrej. je napisao: neuporedivo je u vožnji, na našim putevima pogotovo Kao neko ko je vozio po tri skutera ,od obe vrste (vešanja) ,potpisujem navedeno. Nemerljivo je bolje ,kad je mono shock tj .motoraško vešanje Promenio Mart 18 član Džim Džarmuš 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2623 Napisano Mart 19 Drug član, 1770 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, boza_kg je napisao: Qj SRT 450RX, cena u Grčkoj 5.295€ QJMOTOR SRT 450RX: Πάτησε Ελλάδα η νέα Adventure με 47 ίππους και τιμή 5.295 ευρώ WWW.MOTOTRITI.GR ... Mnogo pametno staviti zmigavce u stitnike ruku i to plasticne na takav motor. Prvi pad na off-u i odose... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1638 Napisano Mart 19 Drug član, 1311 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure, KTM 390 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, rastkojokic said: KTM 390 Adventure Jad i tuga... Kocion kabel malo da je veci mogao bi goveda da lasso-uje. Napravljen da se zakaci za svaku mogucu granu jer ADVENTURE x) A tek ovaj ulaz kabla u kaliper - ako ga samo malo neko deblo dokaci ima da prsti ulje na sve strane. KTM propo Što mi napjuva motor . I mene je ovo brinulo, ali nema mogućnosti da se ovo drugačije reši. Hod vešanje je 250mm i mora biti viška creva. Kod enduro motora taj višak je gore kod kormana ali ovde ne može zbog tornja. Ja sam ga vozio kako sumanut po peščari, grana milion, šiblje, katastrofa, i nisam zakačio crevo iako sam relano očekivao neku granu koja će mi zakačiti crevo i katapultirati me Kvalitet, nako, nije to na nivou skupljih modela, posebno iz Austistrije, imam i 790, ali opet za 8k dobije se lep i vrlo upotrebljiv motor. Bajaj jeste Indijac, ali kako su pouzdani prethodnici, posebno 690/701, oni mogu biti samo bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6667 Napisano Mart 19 Ne silazi, 5372 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Na sajmu od noviteta nema baš puno toga. Izgleda da su se svi ispucali prošle godine. Ukratko, da nabrojim najzanimljivije: Kawasakli KLE500 CFMOTO 1000MT-X Triumph Tiger Sport 660, Trident 660 (sada sa 95 KS oba), Trident 800 i Street Triple 765RX KTM RC990 Suzuki DR-Z4 Moto Morini X-Cape 1200 Što se popusta tiče, ono što smo do sad dobili od uvoznika, dilera je u sledećim tekstovima: CFMOTO donosi i CFLite (jeftiniju CF verziju), onaj Dual 250 deluje zanimljivo, naročito sa cenom od 2.990 EUR CFMOTO na MotoPassion sajmu - Novi 1000MT-X, CFlite i popusti - BJBikers.com BJBIKERS.COM U toku je Motopassion sajam motocikala na kojem između ostalih i CFMOTO izlaže svoje novitete, ali i daje popuste na određene motocikle iz svoje game. Royal Enfield sajamska ponuda: Royal Enfield sajamski popusti na odabrane modele - BJBikers.com BJBIKERS.COM Royal Enfield će i ove godine izlagati na predstojećem sajmu motocikala u sklopu kojeg će važiti popusti na određene modele. Autopromet sajamska ponuda za Kawasaki: Autopromet i Kawasaki predstaviće novi KLE500 na sajmu - BJBikers.com BJBIKERS.COM Kawasaki je pred EICMA sajam prošle godine predstavio novi KLE500, a firma Autopromet će iskoristiti naš sajam motocikala od 18 - 24. marta da prezentuje KLE500. Autopromet sajamska i ponuda provomd 35 godina firme. Napravili su lepu akciju za mlađu nam populaciju. Za svakog ko je mlađi od 24 godine i kupi nov motocikl u Autoprometu dobija na poklon vaučer za kurs bezbedne vožnje moto kluba Bezbednost. Isto važi za sve kupce nekog od sportskih motocikala koje Autopromet poseduje. Akcija važi do kraja marta: Autopromet slavi 35 godina postojanja – Benefiti pri kupovini i besplatan kurs bezbedne vožnje - BJBikers.com BJBIKERS.COM Firma Autopromet ove godine slavi 35 godina postojanja i povodom ovog jubileja u narednom period pravi lepe akcije i besplatan kurs bezbedne vožnje Triumph sajamska ponuda i dobri popusti na određene modele: Triumph martovska i sajamska akcija - Popusti na određene motocikle BJBIKERS.COM Uoči sajma i početka nove sezone na snazi je Triumph martovska i sajamska akcija sa lepim popustima na određene motocikle. Suzuki takođe daje popuste: Suzuki sajamska akcija i snižene cene i motocikala - BJBikers.com BJBIKERS.COM Bliži se sajam motocikala koji će se održati od 18 - 24. marta, a u duhu sajma firma Euro Sumar napravila je Suzuki sajamsku akciju i snižene cene na određene modele motocikala. Takođe, poznata je cena za GSX-R 1000R - 19.590 EUR, nažalost nisu uspeli da dobiju primerak za sajam. Prvi primerci stižu u avgustu, a trenutno je moguća rezervacija. Poznata cena za Suzuki GSX-R 1000R - Najpovoljniji sportski motocikl u klasi BJBIKERS.COM Prošle godine je Suzuki najavio dolazak reinkarniranog GSX-R 1000R, a do sad nismo pisali o njemu sve do ovog momenta dok cena nije obelodanjena. SYM sajamska ponuda i popusti: SYM sajamska akcija i snižene cene na skutere i motocikle - BJBikers.com BJBIKERS.COM Firma Euro Sumar pred sajam rešila je napravi sajamsku akciju i snižene cene na skutere i motocikle. Euro Sumar je ranije napravio akciju “sajam pre sajma”, a ta akcija se sada... Voge sajamske cene i sniženja: Voge sajamske cene i sniženja - BJBikers.com BJBIKERS.COM Pred prestojeći sajam motocikala koji će se održati od 18 – 24. marta, Voge pravi sajamska sniženja i cene. Popusti obuhvataju celu Voge gamu motocikala i skutera, a same cene su osetno... 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2649 Napisano Mart 19 Drug član, 1076 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan BSA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6667 Napisano Mart 19 Ne silazi, 5372 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Gile je napisao: BSA? Imaju štand, čim se uđe u halu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 411 Napisano Mart 19 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima li šta od izlagača opreme? Daju li neki sajamski popust i na opremu? Planiram svakako u subotu da obidjem, nego da znam odma da li dolazim kao kupac ili turista? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6667 Napisano Mart 19 Ne silazi, 5372 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Skandi je napisao: Ima li šta od izlagača opreme? Daju li neki sajamski popust i na opremu? Planiram svakako u subotu da obidjem, nego da znam odma da li dolazim kao kupac ili turista? Videh Motoland i Moto Bike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 891 Napisano Mart 19 Zainteresovan, 624 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, BokyBoy je napisao: Bio malopre na ovom Kineskom sajmu... Totalno razocarenje za mene... Najlepsi motor i najlepsi auto Sajma za mene, sve drugo nije vredno cak ni pomena... Sad ce da krene objasnjavanje kako je ovo kanta sa vesanjem iz osamdesetih. Bolje je da se vozi neki dongfeng forthing ili Baojun na primer. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2623 Napisano Mart 19 Drug član, 1770 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @Nightrider Z Zaboravio si Li Auto L9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4685 Napisano Mart 19 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1957 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, ko god ne voli kineze treba da zna da bi cene novih automobila i motocikala bile 20-30% veće da ih nema na tržištu. Meni ne smetaju, a kupujem ono gde piše made in japan još uvek. Promenio Mart 19 član milomir22 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 891 Napisano Mart 19 Zainteresovan, 624 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se komentar odnosio na mene, kineze podrzavam maksimalno i zelim im da pogase ceo ovaj zapad halapljivi, nezasiti. Bukvalno sam jedan od njihovih najvecih fanova u ovom osvajanju trzista. Moj komentar se nije odnosio na njih nego na 150 (minimum) postova dnevno na forumu gde ljudi izgleda u pokusaju da ubede sebe da se nisu zajebali, ubedjuju sve ostale koji su kupili nesto sto im se svidja da su se oni zajebali. Ako je po forumu, najveca legenda posle kawasakija z1, suzukija gsxr 1100 i honde cbx 1000 je neki CF moto od 450 kubika. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2411 Napisano Mart 19 Drug član, 666 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Nightrider Z je napisao: Ako se komentar odnosio na mene, kineze podrzavam maksimalno i zelim im da pogase ceo ovaj zapad halapljivi, nezasiti. Bukvalno sam jedan od njihovih najvecih fanova u ovom osvajanju trzista. Moj komentar se nije odnosio na njih nego na 150 (minimum) postova dnevno na forumu gde ljudi izgleda u pokusaju da ubede sebe da se nisu zajebali, ubedjuju sve ostale koji su kupili nesto sto im se svidja da su se oni zajebali. Ako je po forumu, najveca legenda posle kawasakija z1, suzukija gsxr 1100 i honde cbx 1000 je neki CF moto od 450 kubika. Meni su kinezi lepi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4685 Napisano Mart 19 Malinar u pokusaju, 1957 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @Nightrider Zma generalno sam mislio, nisi samo ti pominjao kineze, već i Rider000 i BokyBoy i ostali. Ja koristim npr kineski telefon, redmi pro serije, sada imam 13 pro 5G, a ranije sam imao 8 pro. Hvala im do neba, jer za manje od 250€ imam apsolutno upotrebljiv telefon koji mogu i da razbijem ako mi ispadne iz ruke, bez da se samoubijem za istim. Ferari sa slike je za čuvanje i za uživanje, za svakodnevnu upotrebu, većina nas će u bliskoj budućnosti da vozi neki arizo 8 pro, mg zs ili byd. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9890 Napisano Mart 19 Ne silazi, 3335 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Nightrider Z said: Ako je po forumu, najveca legenda posle kawasakija z1, suzukija gsxr 1100 i honde cbx 1000 je neki CF moto od 450 kubika. Čuj, neki ... MT bajo moj 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 891 Napisano Mart 19 (promenjeno) Zainteresovan, 624 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, milomir22 je napisao: @Nightrider Zma generalno sam mislio, nisi samo ti pominjao kineze, već i Rider000 i BokyBoy i ostali. Ja koristim npr kineski telefon većina nas će u bliskoj budućnosti da vozi neki arizo 8 pro, mg zs ili byd. Isto koristim kineski telefon, a vozio bih i arizo 8 da kupujem novi auto sad. Opet kazem, nista protiv kineza, podrska. Pisao sam iskljucivo o ljudima koji ovde vec godinama ubedjuju druge ljude kako su glupi i kako su se zajebali. Edit: kad bi neko iz Ohlinsa video onu temu o novom KLE500, mogli bi da zamene ceo svoj razvojni centar, gde ces vece strucnjake za suspenziju od BJ bajkera. Promenio Mart 19 član Nightrider Z 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10253 Napisano Mart 19 (promenjeno) Ne silazi, 4034 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Svako svojim novcem nek kupi šta misli i šta mu se sviđa. Za svakog i postoji nešto. Za mene je KRIMINAL kolko su cene motora otišle gore, ne mislim na inflaciju, nego u realnom smislu. Proizvođači su počeli da se ponašaju kao auto industrija, daju nam ekrančiće i jeftini bling, a motori su prestali da imaju ne centralne štendere, nego i sedišta! Primer? I honda (nc750x) i Yamaha (MT07) ti preskup motor prodaju sa gumenim sedlom, a ako hoćeš možeš da doplatiš sada na oba comfort seat, da ne kažem sa sunđerom. O svemu ostalom neću ni da trošim reči. (vešanja, kočnice, koje gume dođu, podesive vizire, utičnice za punjač, štitnici..). E zato mi je drago što kinezi udaruju s boka, jer će ih naterati da vrate na motore zdravorazumske stvari. Jbe mi se bre za modove vožnje na motoru od 50-60-70ks, daj mi centralni štender i oprugu u obe vile, zadnji amortizer koji radi. Promenio Mart 19 član Andrej_Hotstepper 11 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 11083 Napisano Mart 19 Drug član, 3443 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nightrider Z said: Ako se komentar odnosio na mene, kineze podrzavam maksimalno i zelim im da pogase ceo ovaj zapad halapljivi, nezasiti. Bukvalno sam jedan od njihovih najvecih fanova u ovom osvajanju trzista. Potpuno se slažem, samo se plašim da će kad istisnu/pogase masovnu proizvodnju iz drugih zemalja i kinezi da se ponašaju isto kao ovi sada. A nešto ne vidim da će njima da se pojave drugi kinezi. Ali, za to će trebati godine... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6667 Napisano Mart 19 Ne silazi, 5372 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, misa-pei je napisao: Potpuno se slažem, samo se plašim da će kad istisnu/pogase masovnu proizvodnju iz drugih zemalja i kinezi da se ponašaju isto kao ovi sada. A nešto ne vidim da će njima da se pojave drugi kinezi. Ali, za to će trebati godine... Indijci će biti novi Kinezi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...