Jump to content

Moto Zajednica

milomir22

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1603
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kg
  • Motocikl
    uljara 600, triumph 1050

Poslednji posetioci profila

7796 profile views

milomir22's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

3,3k

Reputacija u zajednici

  1. Skup, da je dobar ne sumnjam.
  2. U povratku sa Kopaonika, od Kraljeva ka Kragujevcu, opustio sam malo ruku, zaista lepo leži na putu. Ostalo je nekih 3 mm do ruba još da se ispegla.
  3. Hehe, malo smo se provozali, trudim se da ostane makar približno čist kao dok je bio kod tebe, a i nekako mi je žao da zapustim motor u ovakvom stanju. Imam dostupan karcher koji je brat kupio da pere svoj motor, tako da razlog više da ne budem lenj.
  4. Da, da, baš je dugoprugaš, udoban, povozan, jak. Iskreno, iako obožavam 4 klipa i bandit mi je legao kao motor, sa ovim ću se baš odmoriti.
  5. Brat je 2022. kupio novog bmw gs 1250 adv. Isto samo 1 ključ, u fazonu pa šta će ti dva i nemoj da izgubiš. Otprilike da je proizvodjačima vozila došlo iz dupeta u glavu kako da oderu mušterije. Verovatno će u toku od decenije eksploatacije, makar jedan od vlasnika da zaturi negde ili izgubi ključ i eto im dodatne kinte.
  6. Uh, teška posla, mačka se ne gasi. Uhvati nas kiša na granici Crne Gore sa Bosnom, kod Šćepan Polja. Ali, mnogo češće se kupa od Suzukija.
  7. NGK CR9EK već 60 000 km bez greške. 4 svećice sam platio oko 50 evra 2015.
  8. Znači benzin ode preko 200 rsd/litar, tačnije 202. Država koja živi od akcize i kazni bolje i ne zaslužuje sem da je nastane mudžahedini, a sve ih više i češće viđam, makar po Kgu.
  9. Tigar će sve to da proguta. Pa zašto da mi živimo toliko bolje od Nemaca, Francuza, Austrijanaca, Italijana i sl.
  10. Trećina pijana, a dobar deo vozi motore sa kilavim kočnicama na kojima moraš dobro da planiraš zaustavljanje, kad na to dodaš vožnju točak u točak i nepredvidjenu reakciju jednog u gužvi, karambol je skoro pa zagarantovan.
  11. Naravno da može, čak i brže od 70 km/h bez ikakvog opterećenja po skuter. Sym nije kinez, već kvalitetan skuter koji Grci masovno koriste za iznajmljivanje, a to dosta govori o kvalitetu.
  12. Iskreno, bilo me sramota da te davim, baš je bilo puno posla i pun salon ljudi. Pred sajam automobila sam svratio sa bratom, on je gledao cruisym 300 jer hoće da ponovi skuter, a ja sam hteo da pogledam novi Suzuki GX 1000, koji nije bio u tom trenutku u salonu. Svakako, detaljnije sam zagledao ovaj motor na sajmu. Na kraju sam se ipak odlučio za polovan motor, tada sam bio u nekim razmišljanjima da uzmem kredit za nov motor ali nisam mogao da prelomim. To jutro je prodat onaj crni Suzuki 1000 gt. Inače, mislim da sam već pisao, ali nije na odmet ponoviti, svaka vam čast za ljubaznost i uslužnost u Eurosummar salonu, bez obzira na gužvu.
  13. Za skuter od 125 ccm put van grada ne bi predstavljao nikakav problem, ti bi već imao problem jer bi teško šta mogao da pretekneš, ali ako imaš živaca, samo napred. E da, ni udobnost, tj. suspenzija im nije jača strana.
  14. Taj sam, silazio sam iz pravca Sopota gde su oni paralelni putevi, prepoznao sam ti NC...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja