Jump to content

Moto Zajednica

boza_kg

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3012
  • Pridružio se

2 Pratilaca

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kragujevac
  • Interests
    Skuteri
  • Motocikl
    Kymco Agility+ 300

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

boza_kg's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

3,5k

Reputacija u zajednici

  1. Skupa je Honda ebihga, pa i polovna. A kod nas se prodaju primerci iz uvoza, koji su dovoljno jeftini u nabavci da se i nakon carinjenja, transporta... mogu prodati na našem kilavom tržištu. Zato i nema novijih.
  2. Jako je teško ubosti mator primerak da valja. Moralo bi svašta nešto da mu se radi, poizmenja od delova koji nisu jeftini, redovno stručno održava i popravlja... a to onda ne može da košta 1.500-2.000 €. Jednostavno je tako. Ali, nada poslednja umire.
  3. Reklamiraš kod prodavca valjda i to nemoj da čekaš mnogo. A ono što je zeznuto kod tako neobično presijavajuće obojenih skutera, ni jedan mu ne čuči lepše i bolje od originala, u istoj boji. A to košta. Ja volim Shad recimo. Klasika, nije skup, kvalitet sasvim solidan. Meni odgovara skoro svaki, jer mi je skuter sivim i crnim nijansama, pa mu lepo legne.
  4. Aj kad nešto krucijalno rikne, pa stane, ebiga loša sreća. Ali koliko je tu sad sitnih gluposti koji mogu da ti zagorčavaju život. Na primer sad imaš šareni ekran na kome piše koliki ti je pritisak u gumama, u realnom vremenu. Baš lepo, jes da ničemu ne služi, ali je zato fensi. I to onda počne da brljavi, pali ti upozorenja i svićka da pritisak ne valja. Ti proveriš na pumpi, ono sve OK. I gde je problem - u senzorima, kalibraciji, softveru, računaru... nađi ga ti. Sto qraca ima da se izvede da se popravi, i to košta. A ne treba ti, ali nervira te što ne radi, ometa te u vožnji... Ma budalesanje.
  5. Ma ne samo da nećemo moći sami, nego to često više ne mogu ni u servisu da popravljaju, bez podrške fabrike. Elektronika je za servisere crna kutija, kad se nešto zbinguje, mogu samo da menjaju jedno po jedno dok ne ubodu da proradi. A ko će to da finansira? Što znači, ako (kad) se pokvari van garancije, sedi i plači. Ili baci pa kupi novo.
  6. Kad smo već došli do automobila, pisao sam već u drugoj temi, zimujem u garaži ispred čije kapije je komšija koji valja polovne automobile nedžodžio neki Maserati, pa nisam mogao da izađem. Ima dva akumulatora, i napred i pozadi, oba iscurela. Ne može da ga upali da se prebaci u neutral, pa da ga odguramo malo. Izguglasmo na licu mesta da ima neki poklopac na podu sa leve strane volana, i polugica čime se ručno izbacuje iz brzine. Ali sajla od poluge je pokidana Bemliti muku. Paljenje preko kablova sa komšijkog auta ne uspeva, nema dovoljnu pobudnu jačinu... Drugi komša onda donese booster, sa njim nekako uspelo, ali je onda računar na kolima poludeo i prebacio se u maintenance mod... Pa googlaj onda kako se resetuje... I tako, skoro 4 sata smo izdangubili da pomerimo auto 2 metra, pa da mogu da isteram motorin. Zlo i naopako! Ebem ti elektroniku da ti ebem!
  7. Slažem se, ovaj štep je očigledan defekt, nema razloga da ćutiš. Reklamiraj. Što se tiče kofera, meni za tu veličinu nekako najbolje paše 39-40l, al to je samo moj utisak.
  8. @alexanto, iskreno me je i iznenadila vest da si ga prodao, nisam to ni lajkovao ;). Računao sam, taj stari krš , više vredi nego što košta, a ima tu emotivnu specifičnu težinu... Drago mi je što su se ovako stvari razvile!
  9. Pročitao sam, ali biće da sam glup, pa ne rezumem. To je kao da si rekao da Pepsi hoće da uzme slavu Coca Cole i pravi slično piće i još se reklamira. Al nema ni veze, glupa priča.
  10. Kako bre to kimko može da se nakači na slavu T-Maxa Što ne može onda i Peda recimo?
  11. Stvarno ima na bike parts 2017 SILVERWING 400 SCOOTER Honda motorcycle # HONDA Motorcycles & ATVS Genuine Spare Parts Catalog WWW.BIKE-PARTS-HONDA.COM al ko zna gde se to prodavalo. Možda samo u Japanu.
  12. Zamenske naručuješ sam, ili moliš prodavce delova da ti nabave. Ako hoćeš original OEM, onda ide ovlašćeni prodavac, a OEM Honda je skupo u pm. I šta na kraju nisu hteli da poruče?
  13. mjock Na Kymcu plastike nisu lepotinje, ali su dobre, kvalitetne, ne krckaju... A ako se i polome, nisu preskupe da se nabave. Sve kako treba.
  14. Šta je 50€, nisam sad pohvatao? Neki polovan ili kineski zamenski deo? I šta nisu hteli da poruče, sa ebey-a ili OEM? A ima zamenskih i kod nas, na pr: Paknovi kvačila Honda Silver Wing 400/600 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Paknovi kvačila Honda Silver Wing 400/600U setu su samo paknovi bez korpe i opruga. NOVO
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja