Jump to content

Moto Zajednica

Džim Džarmuš

Članovi
  • Broj tema i poruka

    997
  • Pridružio se

Profile Information

  • Lokacija
    🌍🌎🌏🇷🇸
  • Motocikl
    BMW C400GT🏍 🛵Bev300hpe

Poslednji posetioci profila

1561 profile views

Džim Džarmuš's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

2,5k

Reputacija u zajednici

  1. Ne moze da ti ograniči kretanje i onemogući prolaz ali moze da te tuži ,sud kazni što nisi platio prolaz..e sad tu ima preplitanja po ovlašćenjima... Verovatno se nece cimati da tuze za 300 rsd stotine ljudi,neko ce da plati neko ne ,opet vise nego sto su imali pre.
  2. Naravno ,na kraju bude možda i bolje od originala ako se dobro uradi.Vidim da majstori preporučuju sprej za impregnaciju nakon repariranja sedišta,zato što voda ulazi na šavovima od štepa/ konca.
  3. Za sedište si u pravu imaš ovde ili u c400 gt temi isto navedeno ,kao jednu od razlika u poređenju kvaliteta i jedan od razloga što ga nisam pazario u ukupnom zbiru razlika Edit.znači nije sedište ekstremno loše tj.krajnost u standardu,samo nije maksimalno dobro kao kod c400gt koji košta dosta više bla..bla..
  4. Kod zontesa je kolegama ,čini i se ,posle 1 servisa bolje išao. Ako ima 34 ks trebao bi po njegovom satu da ide oko 156km/h ali to i sam već znaš sa you tube..Bmw ide 155 pa bi trebao i ovaj tvoj isti su motori. Edit. Kad stavim najveci vizir onda km/h padne na za 10 ..Probaj da spustiš vizir.
  5. Za sve "nove"koje čitaju,uzmite u obzir da smo mi zaluđenici za skutere i motore.Tako da neke stvari i previše anal liziramo. Ne postoji sveti gral za skutere, dok ne stave dct hondin 750cc motor u bmw c 650 gt.
  6. @wraggKako mu stojiš?Jel ti bolje nego na c650gt odnos vozač /motor?Baci neku sliku na njemu.
  7. Beverli 400 je jači. Dva različita koncepta skroz, nisu za upoređivanje. Kad bi honda imala beverlijev motor to bi bio pogodak. Navodno je 400 hpe za turing van grada pravljen, malo je veći u odnosu na 300hpe ,malo.Turing sa tom visinom i oblikom skutera nije prijatan zbog bočnog vetra , što je na hondi bolje. Oba su tvrda i amortizeri im nisu nešto. Ispod sedišta su tu negde,honda možda malo veća. I suštini 400 hpe ne treba da bude toliko jak za grad a za turig mi nije ,dok honda bi i mogla turing ali joj malo fali više snage i kvaliteta cvta(čuje se loše taj cvt nije nešto kvalitetan)+ velika mana honde i bev. je jedan disk napred. Bev.lepši za gradskog picana hipstera, dok je honda za nekog metroseksualca koji se transformiše u enduraša s vremenom. Znači ja bi uzeo hondu i pizdeo sa tim šlj.zvukovima iz cvt i manje snage. Jer idem i van grada.
  8. Nije samo bitno koliko si visok nego i "kako si visok".Podkolenice trup glava srazmera..Sve je na strani forze osim ako su ti podkolenice nesrazmerno veće onda je bolji x max. Prodaja..sve se proda.Pre -kad si realan. A kad si zaljubljen u svoje pare i ulogu prodavca (čitaj nerealan sa cenom)-kasnije .Ali svakako inflacija dođe po svoje a ti samo izgubiš vreme ..ali da ne dužimo ,zaneo sam se.
  9. Iskreno u vezi tjuninga..izvozaj ti to tako kako jeste,pa prodaj,velike pare koje bi uložio u tjuning dodaj i kupi posle šta hoćeš jače.. I onako kad tjuniraš motor ,veliki deo novca od toga ne možeš da povratiš a često previše tjunirane mašine odbijaju kupce misleći da im je ko zna šta rađeno... Tvoj motor ide dobro videces posle razrade ,solidan obrtni moment ima.Nije t max ali ima žišku itekako..vise ti i ne treba duugoo vremena .
  10. Neko je spomenuo novu Hondinu generaciju menjača bez manualnog kvačila,ukratko ima polugu menjača koja može i bez rucice kvačila da šalta. Znači + - komandu će prebaciti na polugu menjača da šaltaš nogom umesto prstima. Gubi se potpuno automatski mod menjanja brzina. Menjač je lakši od dct dosta ..oko 8kg Nisam siguran da će ovo biti primenjeno na hibridima skuter motora poput xad v ali za "čistokrvne" motorcikle je budućnost: Honda E-Clutch|Honda Technology|Honda GLOBAL.HONDA Honda Motor Co.,Ltd. Honda Global Site - Visit the official Honda global web site and find information on all...
  11. Verovatno imaš i TCS? Prelep je i njega sam probao ,meni bolji polozaj nogu nego na novom t max . Vidim da je dosta cenjen skuter/motor model u Grčkoj i dosta ga tjuniraju.
  12. Tačno,tako sam i saznao za tu karakteristiku tih ranijih verzija dct-a. Baš me zanima kakav će doživljaj biti vragu i da li će se( i za koliko )privići da drži prst na -
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja