David90 0 Napisano Avgust 26 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,zanima me mišljenje i iskustva za Benda motore pošto imam želju da uzmem Chinchila 500 ili Chinchila 350 CVT...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2682 Napisano Avgust 27 Drug član, 909 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Test Benda Chinchilla 350 - Automatska Krstarica WWW.1000PS.COM Testiranje Benda Chinchilla 350 NEO: CVT automatika, lak ulaz i opušteno krstarenje. Pogled na... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 30 Napisano Avgust 28 (promenjeno) Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da pozoveš ove likove koje prodaju Bende posle 500-1000 km. Imaš ih par na oglasima. Često izađu tek kupljeni Kinezi, ne znam zašto. Ja vozim Kiveja, i mislim da ni ovi novi kineski motori nisu bez tih tzv. dečjih bolesti. Za nove modele delovi uopšte nisu jeftini, a sigurno će ti trebati posle par godina (po mom mišljenju). Promenio Avgust 28 član jozamladen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...