cezarpa 12721 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 3040 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan U sumi ludnica,vuku pukla gumica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23743 Napisano pre 7 sati Integrisan, 7679 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bih otvarao temu, posto kako je pocelo, tema se moze otvoriti svaki dan Oboren motociklista u naselju Brestovac kod Bora. Stanje učesnika nije poznato. Usporen saobraćaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 93 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Danas za ne sedati na motor. Od žene koja se na sred Teodora Drajzera okreće polukružno, ali joj baš i ne ide, do Ustaničke gde me druga umalo ne istera na razdelni ostrvo jer me nije videla u sve full fluo zelenoj jakni i ja je posmatram svo vreme i razmišljam šta radi, do dugokosog idiota na džinovskom kvadu na slaviji koji je uleteo na pun gas i lepo seče pravolinijski kružni dok gde njemu paše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...