Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Integrisan, 3296 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Auh...stala je kiša, palite motore !   :)

• Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21
Pre 6 sati, RankoBg87 je napisao:

Do pre koju god svako vece posle 22h bilo je patrole po ukicama, znalo se gde stoje a sad ih nema ni kad ih pozoves.

Danas alkotestove/levak organizuju i u najvećim špicevima. Uveče nekoliko patrola na određenim mestima kontrolišu prisustvo alkohola. O radarim da ne pišem, sve se vidi po Viber patrolama. Imam utisak da se sprovodi represija prema vozačima jer se na silu traže prekršaji (obimnij akontrola, normalno da sledi i veći broj prekršaja) a da se ne kažnjavaju oni koji zaista ugrožavaju bezbednost saobraćaja. Fazon bi bio kada padne sneg i formiraju se kolone/zastoji na putu, da policija zađe redom da proverava jesu li zimski pneumatici i da meri šaru. To bi bilo ''veselo''.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21
3 hours ago, pronto said:

p.s.   apsolutno sam ubeđen da je dotični sa švapskim tablama video znak 30 i zato išao toliko

Mnogi ne znaju ili su zaboravili da ne mora da stoji znak 30 da bi ograničenje bilo 30. Npr, znak zona škole u naselju je automatski 30 i to je situacija u Uzićima (Od Požege prema Užicu, ko nije iz kraja a ide vikendom na Zlatibor, videće). Ako spustiš  na 30 imaćeš šlepera u braniku koji ablenduje...

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Peda TEK 250 2025

Nije problem brzina, već se treba malo više fokusirati na vožnju i imati razumevanja za ostale. Vožnja 60-70 je skroz okej u zoni 80.

Ako si se nabio kamionu u dupe, I znaš da ne možeš/neces da ga preteknes, a vidiš u retrovizoru auto, pa napravi odstojanje od kamiona, skloni se malo u desno ako imaš prostora... 

Onaj ko ne zna da je ograničenje u zoni skole 30, negde je pogrešio... 

Ja sam imao situacije gde u nepreglednim krivinama auto ispred vozi sporo, onda dodje pravac i isprekidana linija, krenem u preticanje a u tom trenutku i auto da po gasu...... Pa sta si radio do sada? 

Uostalom, ja kad vidim da mi se neko nabija, očekujem da će me preticati i puštam ga da to uradi čim bude bezbedno... 

• Drug član, 579 postova
  • Motocikl: V2- americki

Evo u petak sam krsio zakon 20+ puta. AP vozim neku gabaritnu plastiku, brzina 70-80 kmh. Pogled na retrovizorima. Nako guzva, cim vidim sleper iza, desni zmigavac, vozim zaustavnom. Prestigne me, levi i povratak 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• nekrunisani kralj moto cigana, 3331 postova
  • Motocikl: 4x4

Vozači sa probnom dozvolom treba da voze 10% sporije da ne bi bili u prekršaju.

Znak 80, oni treba da voze 70. Nikako 80-85.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja