RankoBg87 7445 Napisano pre 12 sati Ne silazi, 3333 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zabagovala Prica jedan poznanik. To davno bilo, sad on ima 50+g. Staje on dedi na pesackom, deda nogu pred nogu, kako se pojavio prostor on krene a otac mu pukne samar, kaže gde si krenuo, vidis da je mator, mozda je senilan pa mu padne na pamet da zaboravio sport i vrati se nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8169 Napisano pre 3 sati Drug član, 2310 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas od Borce do NBG-a i nazad preko pupina tacno 6 situacija gde su hteli da me ubiju, ne provlacim se, ne ludujem…. Ali dzaba sve. Od sutra lomim retrovizore i jos uvek smisljam da li da ponesem neku motku, lanac ili slicno. Narod je skroz otisao u k…. I ako policija ne moze da resi situaciju u saobracaju ja moram da se branim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7445 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3333 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Cuvaj se, toliko su prsli da bi te namerno pregazili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1687 Napisano pre 3 sati Vinyl rider, 892 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Satelis je napisao: Znaš ulicu kod vrtića, tu je ista situacija svaki dan jer su automobili celom dužinom parkirani do drvene ograde. Pre neki dan tj prošle nedelje, izbio je haos toliki da su se žena i čovek potukli.....toliko, da je policija došla. Šta je sa ljudima ne znam. Treća sam kuća odatle i ovo ne pamtim da se desilo. Pičkaranje to da, ali muško i žensko da se potuku....van pameti. Ovde kod nase skole je toliko losa situacija da na svakoj smeni djaka dezuraju 4 policajca i pauk , ta ulica je nekad bila jednosmerna pa je neki pametnjakovic odlucio da IPAK ima dva smera a sirina kolovoza se nije promenila, kocka slagana ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...