Motorcyclist 23357 Napisano pre 2 sati Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo mi suprugu jedan udario ceono, presao u njenu traku cackajuci telefon... Sada me zove na telefon, znao sam da je neko sranje. Doduse, ovaj se vratio, i izvinio se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7304 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 3274 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo da je ona dobro, jebes lim. Danas na Ibarskoj je bilo par situacija, ono bi poslao na posmatranje. Lik je presao u drugu traku fazon 100 metara da bi skrenuo lepo u ulicu ili u dvorište, bas je bilo ovo da stanes i da se zapitas kako su jos živi ili imaju dozvolu. Malo pre klinka skrece levo, pomerila se skroz desno a neka raspala korsa, migavac se jedna vidi, na dva metra od nje sam bio nije se video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...