Gliga 7706 Napisano Jul 23 Advanced Member, 2609 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kako i naslov kaže, prodajem Wilbers zadnji amortizer za KLE 500. U pitanju je njihova 640 serija, koliko se sećam najbolja dostupna za KLE. Ima podešavanje rebound-a i preload. Odgovara za sve generacije KLE-a do 2007. Amortizer sam kupio krajem 2019., montirao 2020. pred Koronu. Vožen je 15000km. Rađen po porudžbini spram moje težine (80kg vozača sa opremom, 10-15kg prtljaga) i stila vožnje. Opruga i unutrašnja hidraulika su tome prilagođene. Razlika u odnosu na fabriku je baš primetna. Zadni točak mnogo bolje održava kontakt sa podlogom Na opruzi i telu amortizera se vide tragovi upotrebe (od prvog dana je bio zaštićen onom "čarapom", mislim da je to dosta izlizalo farbu na opruzi). Sam hrom na klipu je besprekoran, kao nov. Funkcionalno savršen. Odgovorno tvrdim da je ovo jedno od dva najbolja unapređenja za KLE. S'tim da nemam pojma šta bi bilo drugo Cena... 300€. Kontakt ovde u temi, preko poruka ili na 0642742128. Ako ne odgovaram na poziv pošalji poruku (SMS, Viber, Whatsapp). Šaljem brzom poštom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...