mihajlovic11 309 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam mislio da sam sve video....kad ono međutim @srbija.sad1 • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 283 likes, 40 comments - srbija.sad1 on May 12, 2026: "OPASNA SCENA NA IBARSKOJ MAGISTRALI KOD VREOCA: SVAĐA VOZAČA UGROZILA SVE UČESNIKE U SAOBRAĆAJUNa Ibarskoj magistrali kod Vreoca došlo je do ozbiljnog incidenta i žustre rasprave između učesnika u saobraćaju, pri čemu su, prema navodima očevidaca, bili ugroženi i ostali vozači koji su se u tom trenutku nalazili na putu.Situacija je izazvala veliku zabrinutost među građanima, posebno imajući u vidu koliko ovakvo ponašanje može biti opasno na jednoj od najprometnijih saobraćajnica u zemlji.Šta vi mislite o sve češćim incidentima i agresivnom ponašanju u saobraćaju? Pišite nam u komentarima.". Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1102 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je lik mislio u tim trenucima, baš me zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 1005 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nasla se dva ista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...