RankoBg87 7702 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 3394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znam sve to al reko sta cu napred na pesackom, siroka ulica, ne smetam nikom pored. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7702 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Ne silazi, 3394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, milomir22 je napisao: Nije lepo ako staneš prvi i zevaš negde, ne krećeš, a upalilo se zeleno. Ako gledaš semafor i kreneš čim se upali zeleno, ne smetaš i ne usporavaš nikog, ne vidim problem. Prošle godine mi je gospodja u automobilu zamalo pregazila stopalo jer ju je naljutilo što sam stao ispred nje motorom. Da mi je zgazila nogu, popila bi batine života, nebitno što je žensko. To nikad, uvek sam u prvoj i spreman da se ispalim al ovaj je bukvalno na zuto po gasu kad sam i ja, samo da bi bilo u fazonu al sam ga sad zajebo. Promenio pre 10 sati član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1978 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 1075 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan To je neki inat cesto, ali vecina su ok. U EU isto nije sjajno ali drugi razlog, vise su striktni, spori, cim je nesto malo nestandardno odmah su napeti. Recimo Nemacka, Austrija. Tipa na radovima/zastojima krenem lagano da obilazim kolonu iako idu kola u susret, jer ima prostora koliko hoces, ali ovaj sto ide u susret cesto amblenduje, panici, mase rukama, nece da se skloni malo... Kao roboti su. Cak malo i uzivam da ih nerviram . Bas varira od drzave do drzave, cak i od gradova. Spanija, Francuska, Italija, mi dosta bolje deluju sto se svesti prema motorima tice. Promenio pre 7 sati član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...