Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Ne silazi, 3394 postova
  • Motocikl: Honda NC750x
pre 6 minuta, milomir22 je napisao:

Nije lepo ako staneš prvi i zevaš negde, ne krećeš, a upalilo se zeleno. Ako gledaš semafor i kreneš čim se upali zeleno, ne smetaš i ne usporavaš nikog, ne vidim problem.

Prošle godine mi je gospodja u automobilu zamalo pregazila stopalo jer ju je naljutilo što sam stao ispred nje motorom. Da mi je zgazila nogu, popila bi batine života, nebitno što je žensko.

To nikad, uvek sam u prvoj i spreman da se ispalim al ovaj je bukvalno na zuto po gasu kad sam i ja, samo da bi bilo u fazonu al sam ga sad zajebo.

Promenio član RankoBg87
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1075 postova
  • Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V)

To je neki inat cesto, ali vecina su ok. U EU isto nije sjajno ali drugi razlog, vise su striktni, spori, cim je nesto malo nestandardno odmah su napeti. 
Recimo Nemacka, Austrija. Tipa na radovima/zastojima krenem lagano da obilazim kolonu iako idu kola u susret, jer ima prostora koliko hoces, ali ovaj sto ide u susret cesto amblenduje, panici, mase rukama, nece da se skloni malo... Kao roboti su. Cak malo i uzivam da ih nerviram :) .
Bas varira od drzave do drzave, cak i od gradova. Spanija, Francuska, Italija, mi dosta bolje deluju sto se svesti prema motorima tice.

Promenio član Blackened
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja